1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
20.7.16 22:01

@Macamaca pane bože to jsou zprávy :( jak píše adry, myslím že to bude dobry máte pgs, šance je o něco vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.7.16 20:00

Holky díky moc :hug:

Aby toho nebylo málo, tak manželovi dnes umřela maminka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.7.16 20:15

@Macamaca Jeziskote! Mrzi me to! A ver, ze jeho maminka v nebi zaridi aby Vase mimi co ted nosis vylo v poradku. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
21.7.16 20:21

@Macamaca proboha..... Ach to me mrzi. Je mi to lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.7.16 22:16
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca Jeziskote! Mrzi me to! A ver, ze jeho maminka v nebi zaridi aby Vase mimi co ted nosis vylo v poradku. :hug: :srdce:

@Macamaca napadlo mě úplně to samé co adry.

Je mi to nesmírně moc líto. Ale věřím že zařídí že za ni přijde k vám nový život. A bude to vaše vysněné dítě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.7.16 22:57

Díky moc holky :hug:

Jsou tu nějaké nové těhulky? Chci slyšet nějaké dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.7.16 11:16

Holky právě mám po scratchingu a bylo yo v pohodě. Kdybych měla srovnat jak to bolelo tak hodně slabé jako když přichází menses. V pohodě to bylo
Dělala to krajcovicova a byla taky v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.7.16 12:53

@Macamaca taky mě to moc mrzí, holt neštěstí nechodí po horách…

Děvčata ani já nemám dobrou zprávu… dnes jsem byla na kontrole, jsem 12DC a nikde žádná sliznice… lepím si od začátku cyklu náplasti a nějak na ně asi nereaguju. Od zítra si jich mám místo čtyřech lepit šest a jestli se to do úterka nespraví, tak KET zase nebude. Já se snad nedočkám. Začínám mít pocit marnosti a nejradši bych se na všechno vykašlala, mám pocit, že se snažíme marně a bylo by lepší toho nechat a smířit se s tím, že vlastní dítě mít nebudeme. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.7.16 14:50

@Iloon ale prd. Chce to trpělivost. Já KDU v srpnu do 6.ketu a pořád nic. Jen to chce asi čas no. Věřím že dítě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.7.16 12:45

Holky prosím vás když se jde 5-6 den na ultrazvuk když se už stimuluje tak to nevadí že ještě mám menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.7.16 20:28
@beata123 píše:
Holky prosím vás když se jde 5-6 den na ultrazvuk když se už stimuluje tak to nevadí že ještě mám menstruaci?

No nevadi, obi ti ho udělají i tak. Ja jsem se toho taky zděsila, ale bylo to v pohodě. Oni to berou úplně normálně a jsou na to zvyklí. Když je to potřeba, tak se nedá nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.7.16 20:46

@Macamaca
No popravdě mě to taky trošku vyděsilo…ale cokoliv k vytouženému mimču:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.7.16 20:49

@Macamaca Ale říkám se jestli se té stimulace dočkám, sice mívám nepravidelně ms ale od ledna ji mám tak po 17dnech pravidelně a samozřejmě teď když čekám abych mohla začít se stimulací tak 33den a stále nic, už mě z toho začíná hrabat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.7.16 10:51
@beata123 píše:
@Macamaca Ale říkám se jestli se té stimulace dočkám, sice mívám nepravidelně ms ale od ledna ji mám tak po 17dnech pravidelně a samozřejmě teď když čekám abych mohla začít se stimulací tak 33den a stále nic, už mě z toho začíná hrabat. :zed:

No jo, to je asi jak naschvál. Plno holek o tom psalo, že taky když potřebovali tak pořád čekali a čekali. Zkus horkou vanu a červené víno, to prý přivolává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.7.16 12:32

Ahoj holky, tak hlásím, že sliznice mi naštěstí o pár mm přes víkend narostla, takže v pátek můžu jít slavnostně na KET :dance: KONEČNĚ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.