1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.16 18:37

@Lilly15 moc dekuju. Joo clovek musi mockrat zatnout zuby :D… a obdiv neni na miste. Az vyrostou, tak se ukaze jak jsme to vsechno zvladli nebo nezvladli ;) a jak pises - staci usmev, kukuc a unava je pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.7.16 21:33

@pajinkapajinka děkuji :) o prvním těhotenství jsem skoro nevěděla, teď je to zajímavější :P Hrozně ten čas letí, dva měsíce utekly jako voda. Holky jsou určitě moc sikovne a budou ti pomáhat. Manžel je úžasný, že zůstal doma :potlesk: Můj u prvního byl doma týden a bylo to poznat.
@Lilly15 díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.7.16 16:35

@Lilly15 @pajinkapajinka holky ukazte sva miminka, chci se kochat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.7.16 09:58

@Lilly15 si krasna maminka a mas krásnou zdravou holcicku rada sem vas videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.7.16 17:56

@adrusenkaaa Do roka se budeš kochat vlastním mimuškem, neboj :*
@Mišuta29 Já tebe taky. Příště to ale víc promyslíme a dáme scuka třeba v La Rivoltě na zahrádce… Nebo někde jinde, já moc Hodoš neznám :oops:, nechám si poradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.16 11:38

@adrusenkaaa posilam holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.7.16 12:25

Dnes mam menší splin mam kolem sebe tri repromedacky a jedna dokonce z mého okoli a kamaradka a na me doporuceni sla do repromedy a vsechny tri první pokud // tak je mi dnes ouvej… Vim ze nas cekatelek je vic… Ale tohleto je ubijejici kdyz to vse prozivate spolecne o vsem se radite bavíte a ted vy nic a vase kamaradka pošle mms a tam// ja to nikomu nezávidím ba naopak vsechny si to zasloužíme jen mi to je proste lito :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.7.16 12:25

@pajinkapajinka pipinky krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.7.16 15:22

@pajinkapajinka Paaani krasne miminka. Vypadaji jako panenky. Preji stesti a hodne zdravicka. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.7.16 15:23

@Lilly15 Jee moc dekuji. potesilo me to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.16 18:42

@Mišuta29 dekujuuuu. A hlavne nic nevzdavej a nezoufej. Vsem se zadari. Verim tomu!! a drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.16 18:44

@adrusenkaaa dekujuu :D. Hlavne kdyz rvou jsou panenky :D. Ted zrovna jedna vyvadi a druha spi a tata uklidnuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
10.7.16 11:26

BEZ OBJEDNÁNÍ

HOLKY PROSÍM MÁM DOTAZ. MÁM JÍT PŘED STIMULACÍ JEŠTĚ NA ULTRAZVUK JESTLI NEMÁM CYSTU NÁHODOU. nEVÍTE JESTLI MŮŽU PŘIJÍT BEZ OBJEDNÁNÍ? VÍM ŽE JSEM AK BYLA JEDNOU BRZO RÁNO NA KREV, ALE NEVÍM JESTLI MŮŽU I NATEN ULTRAZVUK?
A NEVÍTE OD KOLIKA BYLA TA DOBA? VÍM ŽE JE TO PSÁNO NATÉ KARTIČCE, JSEM JI NĚKDE ZTRATILA :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.7.16 12:44

@beata123 na utz te myslim bez objednání nevezmou ja si zavolala ke svému gyn. A sla k němu a druhy den do repromedy! A vedela sem ze vse je v cajku. Doba na krev je 7-8hod bez objednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
10.7.16 17:07

A druhý den do repromedy jsi šla zase na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.