Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 Ano, vítězství, proto byla Viktorie ( Viktor) jasná volba ![]()
Miško(?), pokud si dobře pamatuji, pracuješ v Hodoníně. V DM u Alberta, nebo na Národní třídě? Bydlím kousek, jestli chceš, můžeme dát někde kávu… ![]()
@adrusenkaaa Děkuji Andry, já Tobě hlavně zdravíčko a příští povedený KET!
@Lilly15 na národní třídě
heeeej uz si treti co je odsud z mého okoli… Na emiminu sem se seznámila jeste s jednou kočkou a navštěvuje me s prckem v praci. Super klidne se stav a ptej se po me
![]()
@Mišuta29 To mě těší! A kdy máš službu? A mám se ptát po Mišutce?
@Lilly15 stav se klidne ve ctvrtek a nebo cely pristi tyden tu jsem
jsem mísa
a klidne rekni kde mate vedouci ![]()
Ahoj holky, moc vám přeju, aby se prázdninové kety vydarily. Budu na vás myslet
Já jsem se dnes s repromedou rozloučila ![]()
@pajinkapajinka máme srdíčko, mimco roste jak má, teď už mě čeká můj dr. Jak se mají holčičky?
@nikka.zd tak ze srdce gratuluji a dekuji, ze na Nas myslis.Na ktery ket ti to vyslo?
@adrusenkaaa v repromede na první pokus
celkově na čtvrtý… Kdy se chystás ty?
@nikka.zd jooo takhleee
.. tak to jsou bezva zprávy. Ať mimi roste a ať ti těhotenství probíhá v co největší pohodičce
. Holky jsou dračice. Je to fakt náročný a to jsme na ně pořád ve dvou. Můj si vzal dovolenou. Až půjde do práce, tak se z toho asi zblázním
.. ale tady toto období tak rychle uběhne a za chvilku už to budou velké holky. Vždyť už budou mít dva měsíce ![]()
@nikka.zd Tak tyto zprávy se čtou úplně nejlíp! Ať vše klapne! ![]()
@pajinkapajinka Páji, úplně Vás obdivuji! První měsíce jsou vážné náročné! Naše Torinka je sice zlatíčko, ale jsou dny, kdy padám doslova na hubu. Ale pak stačí jediný úsměv a únava je pryč. ![]()
Přeji hlavně zdravíčko oběma princeznám. Jsou vážně kouzelné! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.