Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 taky plánuji srpen. Takže teď pockas na další menses a 10.dc kdes na ko?
Holky to je divne. Vcera mi volala Hromadova chtela jsem se domluvit ohledne itralipidu. A rikala, ze se dava tak 5 dni pred ketem. Chtela jsem at mi to udela muj doktor co s nimi spolupracuje Brno mame pres 200km a ze to nejde! Obvolala jsem i kliniky u Ostravy, zda by mi to neudalali.Taky ne, ndjsem jejich pacientka. Takze na to kaslu. Nepojedu takovou dalku kvuli kapacce.
Aspon mam ve vsem jasno. Jestli se ma embryo uchytit, tak se uchyti bez nejake pomoci! Szejne to je na osudu jak vsechno dopadne.Ta dusicka musi prijit sama!❤
@adrusenkaaa no přesně tak jsem to měla. Škoda že ti to nikdo neudělá
Já si tam kvůli tomu klidně zajedu
pojedu tam i kvůli scratchingu. Mám to tedy jen 150km tam a zpet
@kratjana v kekarne by mi ho objednali za 2000kc…jeate popremyslim.Nas to vyjde tam i zpet pres 400km.
@adrusenkaaa tak si domluv alespoň akupunkturu
@kratjana 16.7 bych to mela dostat a pak 13.8 a to se chci domluvit na ket ![]()
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa tak si domluv alespoň akupunkturu@kratjana 16.7 bych to mela dostat a pak 13.8 a to se chci domluvit na ket
Aha. Já myslím že kolem 12.8. budu mít ket
Holky kdyz se bavíte o těch cestách… Jsem z Moravy a rok a ctvrt sem i dvakrat mesicne jezdila do Prahy na akupunkturu a niceho nelituji… A to me kazda návštěva stala skoro 2tis za byliny a aku, jidlo a cestu nepočítám
cca 250km tam a 250km zpet ![]()
@Mišuta29 píše:
Holky kdyz se bavíte o těch cestách… Jsem z Moravy a rok a ctvrt sem i dvakrat mesicne jezdila do Prahy na akupunkturu a niceho nelituji… A to me kazda návštěva stala skoro 2tis za byliny a aku, jidlo a cestu nepočítámcca 250km tam a 250km zpet
No to jako fakt? Tady dělá primář akupunkturu za pár korun. Asi 200. Podle počtu jehlicek. lezis asi 20min. Chodí se 10×. To by mě nebavilo do ty prahy. Nebavilo mě to ani ve Znojmě ![]()
@kratjana ja chodím opravdu k Dr TČM je to prezident komory TČM a specializuje se přímo na gynekologii a plodnost. A jsou u nej cekacky a i byla doba kdy nové pacienty nebral. Zkus vygooglit Jiří bílek TČM
Jinak chodím na pul az hodinu a myvam tak 17 jehlicek. Studoval i v Číně a několik let. Sám rikal ze dnes si kde kdo udela kurz a mysli si jak tomu rozumí. On je skvelej a pokud se ket nepovede bude laparka a znovu aku v Praze ja to proste dam! Udelam maximum
Ahoj holky, po delší odmlce Vás všechny zdravím a přidávám se ke gratulacím nejen k novým těhotenstvím, ale i miminkům ![]()
Viktorce budou za nedlouho už dva měsíce (nepamatuji si, že by těhotenství tak rychle utíkalo, hlavně po KETu a před porodem
). Samotný porod byl naprosto fantastický až tantrický zážitek, co mi samovolně odtekla voda, do půl hodinky byla malá na světě. Paráda. Jen placenta nešla ven. Jak prohlásil porodník: tož dobře Vám to v té Repromédě udělali, až tak dobře, že musíte na revizi
.
Revize v poho, epidurálka jako anestezie posloužila více než dobře a tak dobře jsem se při „porodu“ placenty opravdu dlouho nebavila. Samý vtípek, inu, když natrefíte na senzačního porodníka ![]()
Jen s nestalgií vzpomínám, jak jsme před rokem podtupovali stimulaci a tiše se modlili, aby vše vyšlo.
Přeji Vám všem, aby jste se již brzy dočkaly Vašich vytouženým miminek. My se dočkali po nekonečně dlouhých 5letech a počet vyplakaných slz jsme proměnili v pusinky pro naši milovanou holčičku ![]()
@Lilly15 Viktorie-vítězství… Taky doma jednu takovou bosorku mam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.