1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
1.7.16 11:26

@Mišuta29 taky plánuji srpen. Takže teď pockas na další menses a 10.dc kdes na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.7.16 11:58

Holky to je divne. Vcera mi volala Hromadova chtela jsem se domluvit ohledne itralipidu. A rikala, ze se dava tak 5 dni pred ketem. Chtela jsem at mi to udela muj doktor co s nimi spolupracuje Brno mame pres 200km a ze to nejde! Obvolala jsem i kliniky u Ostravy, zda by mi to neudalali.Taky ne, ndjsem jejich pacientka. Takze na to kaslu. Nepojedu takovou dalku kvuli kapacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.7.16 12:02

Aspon mam ve vsem jasno. Jestli se ma embryo uchytit, tak se uchyti bez nejake pomoci! Szejne to je na osudu jak vsechno dopadne.Ta dusicka musi prijit sama!❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 12:13

@adrusenkaaa no přesně tak jsem to měla. Škoda že ti to nikdo neudělá
Já si tam kvůli tomu klidně zajedu ;) pojedu tam i kvůli scratchingu. Mám to tedy jen 150km tam a zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 12:14

@adrusenkaaa a tvého dr ses neptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.7.16 13:14

@kratjana v kekarne by mi ho objednali za 2000kc…jeate popremyslim.Nas to vyjde tam i zpet pres 400km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 16:33

@adrusenkaaa tak si domluv alespoň akupunkturu ;) @kratjana 16.7 bych to mela dostat a pak 13.8 a to se chci domluvit na ket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 17:41
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa tak si domluv alespoň akupunkturu ;) @kratjana 16.7 bych to mela dostat a pak 13.8 a to se chci domluvit na ket ;)

Aha. Já myslím že kolem 12.8. budu mít ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 18:47

@kratjana tak to na tebe budu moc myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.7.16 20:13

Holky kdyz se bavíte o těch cestách… Jsem z Moravy a rok a ctvrt sem i dvakrat mesicne jezdila do Prahy na akupunkturu a niceho nelituji… A to me kazda návštěva stala skoro 2tis za byliny a aku, jidlo a cestu nepočítám :) cca 250km tam a 250km zpet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.16 22:26
@Mišuta29 píše:
Holky kdyz se bavíte o těch cestách… Jsem z Moravy a rok a ctvrt sem i dvakrat mesicne jezdila do Prahy na akupunkturu a niceho nelituji… A to me kazda návštěva stala skoro 2tis za byliny a aku, jidlo a cestu nepočítám :) cca 250km tam a 250km zpet ;)

No to jako fakt? Tady dělá primář akupunkturu za pár korun. Asi 200. Podle počtu jehlicek. lezis asi 20min. Chodí se 10×. To by mě nebavilo do ty prahy. Nebavilo mě to ani ve Znojmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.7.16 00:05

@kratjana ja chodím opravdu k Dr TČM je to prezident komory TČM a specializuje se přímo na gynekologii a plodnost. A jsou u nej cekacky a i byla doba kdy nové pacienty nebral. Zkus vygooglit Jiří bílek TČM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.7.16 00:08

Jinak chodím na pul az hodinu a myvam tak 17 jehlicek. Studoval i v Číně a několik let. Sám rikal ze dnes si kde kdo udela kurz a mysli si jak tomu rozumí. On je skvelej a pokud se ket nepovede bude laparka a znovu aku v Praze ja to proste dam! Udelam maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.7.16 12:07

Ahoj holky, po delší odmlce Vás všechny zdravím a přidávám se ke gratulacím nejen k novým těhotenstvím, ale i miminkům :srdce:
Viktorce budou za nedlouho už dva měsíce (nepamatuji si, že by těhotenství tak rychle utíkalo, hlavně po KETu a před porodem :) ). Samotný porod byl naprosto fantastický až tantrický zážitek, co mi samovolně odtekla voda, do půl hodinky byla malá na světě. Paráda. Jen placenta nešla ven. Jak prohlásil porodník: tož dobře Vám to v té Repromédě udělali, až tak dobře, že musíte na revizi :mrgreen:.
Revize v poho, epidurálka jako anestezie posloužila více než dobře a tak dobře jsem se při „porodu“ placenty opravdu dlouho nebavila. Samý vtípek, inu, když natrefíte na senzačního porodníka :pankac:
Jen s nestalgií vzpomínám, jak jsme před rokem podtupovali stimulaci a tiše se modlili, aby vše vyšlo.
Přeji Vám všem, aby jste se již brzy dočkaly Vašich vytouženým miminek. My se dočkali po nekonečně dlouhých 5letech a počet vyplakaných slz jsme proměnili v pusinky pro naši milovanou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.7.16 13:57

@Lilly15 Viktorie-vítězství… Taky doma jednu takovou bosorku mam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.