1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
2.8.16 16:11

@adrusenkaaa
A měla jsi potom nějaké bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.8.16 18:04

@adrusenkaaa takže 10.den kdy si budu píchat injekce do břicha tak bych měla jít tedy na odběr vajíček? a hned pátý den potom co mi je odeberou mi zavedou to nejlepší embryo a budu už těhotná???Tak nějak si to mám představit?? jo a co je to ten Ket jak tady všechny píšete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 18:23

@kliki Ket je transfer rozmrazeneho embrya. Kolem 10 dc…ano odeberou ti bajicka.Ty se budou 5 az 6 dni kultivovat a pak ti ho vlozi do delohy.Pote to zalezi na prirode, zda z toho bude miminko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.8.16 18:24

Uplne minimalni bolesti. Nemusela jsem si brat ani prasek.Ale u kazdeho to je jine. Vetsinou to neboli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.8.16 18:54

@adrusenkaaa a to vložení bolí??? to tě asi neuspí… to ti to vloží nějakým přístrojem???No snad se to dá přežít bez bolestně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 20:52

Joljy já Teda bolesti měla :D tenkrát jsem tikala nikdy více. Ienze to je tím že jsem byla prestimulivana. Měla jsem 31 vajicek. A tím jak to odebirali tak to pak prostě bolelo 4.dny. Řekla bych menší Ohss. Podle imunologie yo u mě i hrozí protože mám vyšší zásobu vajec :) ale co bych pro mimi neudělala. Už teď je jasný že budu opět podstupovat vše znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.8.16 20:53

Vložení vůbec neboli. Je to jak kladivka preventivní prohlídka. Šup na kozu a zachvili dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.8.16 12:15

@Macamaca Moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo. Přeji hodně sil. Musí to být hrozné… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.8.16 12:19

@kliki Mě odběr vajíček taky dost bolel… byla jsem 2× a vždycky mi jich odebírali hodně a pokaždé jsem si tak 3 dny nemohla pořádně sednout. :-) ale u každého je to jiné… Zato transfer (KET) je bezbolestný, je to spíš hezké - dojemné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.8.16 17:47

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na utz a v pátek jdu zase a to už bude 10dc a mám stále píchat gonal +ještě jsem vyfasovala injekce aby nepraskli vajíčka…což už je normální injekce takže to než do sebe píchnu bude zajímavé…A hned mi to píchli v ordinaci dnes a zítra mám zase v 10hodin a akorát v pátek jsem objednaná na 10.30hod tak nevím kde si to budu píchat v repromedě? Nebo myslíte že by mě to pak píchla sestra až půjdu na řadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.8.16 17:48

V pondělí to vypadá že bude odběr vajíček. Nevíte kolik musí mít mm? Kafka dnes hlasil sestře a co jsem postřehla tak nejvíc mělo 16 jinak 13-15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.8.16 21:14

@beata123 vajicka by mela nit kolem 22mm…dojtor rikal ze dokonce i 30 mm. u kazde zeny to je jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.8.16 22:50

@adrusenkaaa ty jo třicet, to slyším prvně. Myslela jdem těch 22mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.8.16 07:42

@kratjana @adrusenkaaa
A píchali jste si taky cetrotide, já jak už to vypadá jako normální stříkačka tak teda z toho mám velký respekt. Myslíte že by mě to zítra píchli v té Repro, že by nevadilo že by to bylo o 30minut později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.8.16 08:45

@beata123 ahoj, já jsem si cetrotide píchala… není to tak hrozný :-) jen chvíli trvá, než si to člověk nachystá :-) průměr jehly je stejný jako u gonalu, takže to bude v pohodě… myslím, že by to nevadilo, já jsem taky jednou jela ke svojí doktorce, aby mi to píchla, protože jsem jak na potvoru měla nějakej vadnej kus a nešla mi ta stříkačka zmáčknout - tak mi dr. dala jinou a rovnou mi to píchla… člověk si někdy užije i srandu při tý stimulaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.