1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
21.6.16 16:27

@kratjana Je to syndrom polycystických vaječníku- http://www.celostnimedicina.cz/…ajecniku.htm

přišlo se nato z Hormonálního profilu co mi dělali na repromedě. Já mám odjakživa cykly nepravidelné, ale spíše že jsem je měla častěji. navíc mám autoimunitní zánět štítné žlázy, což ale zřejmě způsobilo to pco podle mě. Nato mi zase příšel můj gynekolog. Ted momentálně mám cykly po 16dnech. Ale teda vůbec nevím jestli vůbec ovuluji nebo vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.6.16 16:28

@kratjana pco je syndrom polycystickych ovarii. Zjednodušeně receno se tvoří hodně folikulu, ale nikdy se jeden nezvetsi natolik, aby došlo k ovulaci. Takže jsou časté anovulaci cykly, nerovnováha hormonů a nízká sliznice. zjišťuje se na základě hormonalniho profilu a utz.

Příspěvek upraven 21.06.16 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:29

@nikka.zd no tak to zatím nemáme. A jak ti to dlouho trvalo než jsi otěhotněla dávali sis mezitím pauzy, mezi těmi pokusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:30

@nikka.zd A tím ultrazvukem to pco jde zjístit mě dělali tolikrát i kafka a nikdy nkdo nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.6.16 16:30

@beata123 jojo, s pauzama. I kvuli penězům. Poprvé po roce a teď po roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.6.16 16:32

@beata123 záleží jak těžké pco máš. Já mám třeba ovulaci jednou za čtvrt roku. Těžké pco pozná na utz tak, že se netvoří jedno vajíčko ale je jich tam víc. Prostě vajecnik vypadá jako síto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:34

@nikka.zd To já vůbec nevím jak těžké mě nikdo nic neřekl, Hromadová jen řekla že ho mám. A předtím jsem byla u Kafky na té první konzultaci a dělal mi ultrazvuk a říkal že sliznice pěkně dorůstá že to vypadá na ovulaci za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:35

@nikka.zd Snad ve čt nám řekne a vysvětlí víc toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 16:45
@beata123 píše:
@nikka.zd Snad ve čt nám řekne a vysvětlí víc toho.

Na kolikatou jdeš ve ct? Já jdu taky :)
Hele po 16dnech je to mazec.
Já ztratila takt ovulaci. Ale možná téma hotmonama nebo tím jak isem Přibrala 12 kg. Jsem metracek ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 16:46

Teda vám řeknu…včera isem psala Hromadové jestli mi dá tu zadanku na laparo abych mohla jednat kvůli práci a dovoleným. a oma se ještě neozvala ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:53

@kratjana na 15,.30hod
To teda je. Ale může to být i těma lékama na štít. žl. zvyšoval mi je. V lednu jsem to měla i 32dní. Nebo kolem 22dní. Tak různě no. Já se snažím hubnout ale momentálně stojím. Taky nejsem žádné párátko při 173cm mám 79kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:53

@kratjana a není lepší zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:56

@kratjana noo já jsem momentálně bez práce a ted jsem našla brigádu a zase do toho ivf, jsem taky zvědavá jak to budu pytlíkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.6.16 16:57

@kratjana Ty jsi to taky měla často? nebo že máš pco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.6.16 17:02

@beata123 jen se ptám. Ale ovulaci mám jem výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.