Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 tak snad to vyjde, třeba jste měli fakt jenom smůlu. Je fajn, že vám proplati genetiku už po prvním neúspěchu.
@Mišuta29 muzu se ještě zeptat, co jste si dopláceli za metody? A v čem máte problém? Nechce se mi to dohledávat ![]()
@Mišuta29 my měli pgs hned při prvním ivf. Problém je jen spermio. Teď už i ovulace Teda.
@nikka.zd mne právě pořád dokola nabizej ten drahej test za dvacet tacu. Na to nemam a myslím si že to úspěch nezaručí. Jak yo můžou nabízet třeba před hysterem a laparkou? Asi je dulwzity prvně zkontrolovat spodek a pak test na to ldy je nejlepší vložit embryo. Když by třeba při laparu něco našli tak mi je nějaký test za 20000 na nic
Musím říct že když to čtu tak začínám mít čímdáltím větší obavy z toho. A to teprve půjdu do prvního ivf. A když jdu na odběr těch vajíček a oni oplodní je pak a bude příklad 5embrií a jedno do mě vloží a zbytek zamrazí tak to se platí to ket stejně jak to čeerstvé nebo jak to je? Mám vtom nějak guláš ve všem.
Doufám že se všechny dočkáme uzlíčku. Naše sousedka minulí týden porodila a musím říct když jsem na zahradě slyšela ten dětský pláč novorozeně, že mě to teda hodně dostalo
Musíme věřit..
@nikka.zd tak já si zatím nestěžuji nemám naco. A nevíš o nějakém dobrém gynekologovi v Brně?
@nikka.zd spermio ok. Ja levy vejcovod smrskly a drobna endometrioza, mely sme PK a metodu icis.
@beata123 vezmou kousek sliznice odeslou kamsi do ciziny( mne říkali do španělska) a podle té tvé sliznice určí vhodný den transferu.
@Mišuta29 taky už mám v sobě Paralen. Hle a co jste vyřešili. Jako on ti neudělá ani ten profil…
@kratjana si představ ze ne!!! Jdem 2dc takze akorat… Uplne se na to vysr..!! Nevyresili nic! Bude to hokus pokus za 7tis… Vis co kaslu na nejlepsi repromedu na super techniku nejlepsi vsecko a popripadne dalsi ivf nekde jinde! Protože tohle chování je fakt na prd! Myslela sem ze kdyz si zvolim Dr ze se mi bude věnovat za cely rok sem hromadovou potkala 3krat! Sem z toho uz unavena fakt… Citim ze me z toho zacina hrabat a ze jen googlim co kde jak a proc! Mam toho plne zuby sem unavena! Ze všeho! Ja na tu laparku pujdu muj Dr me tam pošle kdyz budu chtit pokud se ket nevydari
Ted mi volala Hromadova! Jako uz mam dost… Prej copak potřebujete? Rikam ja? Mam jit 12.dc na konzultaci a utz! A ona joooo dobre no to je otazka 10min rikam no kafka rikal tak na 45min a ona a co vam chce tak dlouho říkat? Ja ze co bude dal leky a atd?! Ona jaké leky? Ms mate normalni pravidelný cyklus tak co?! Takze kdyz bude ok sliznice tak bude ket kdyz ne tak dalsi mesic! Tot vse! Jen nezoufejte jeste tu nějaká sance je porad 35%
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.