1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5720
18.6.16 22:12
@Mišuta29 píše:
@adrusenkaaa mam jen jednoho mrazacka! :( @Iveetka vubec zadna narkoza to je otazka dvou minut :) muz muze byt u toho! Je to fajn

Juu ty jsi moc hodná děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.6.16 22:15

@Iveetka ET je čerstvý transfer embrya po opu( odebrání vajicek) a PK ( prodloužena kultivace většinou 5dni) a ket je transfer embrya mrazeneho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
18.6.16 23:01
@Mišuta29 píše:
@Iveetka ET je čerstvý transfer embrya po opu( odebrání vajicek) a PK ( prodloužena kultivace většinou 5dni) a ket je transfer embrya mrazeneho… :)

Děkuji moc :kytka: co je asi nejlepší co nejspíš vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.6.16 23:42

Jani jsou tam//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.6.16 05:07

@montty tím si právě nejsem moc jistá ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.6.16 06:38

@Iveetka to kdybych vedela :( msm za sebou nevydařeny ET, ted si budu domlouvat ket @adrusenkaaa mrzi me ze se u tebe nedari. V breznu ET a ted v červnu ket? Dala sis pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 08:19

@Mišuta29 Jj dala jsem si pauzu. Psychicky jsem se na to necitila. Prvni mesic byla sliznice nizka a pak jsem se na to necitila.Az tedka. Mam uzasneho doktora co s reoromedou spolupracuje. Nechava me doma na neschopence, nikam me netlaci. Duveruji mu. A to je dulezite. A co a ket citis se na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 08:20

@kratjana dej fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 08:27

@kratjana Jani jak se tak divam na ty testy z data 17 cervna.Tak ty plastove to pekne ukazuji, jde tam videt carka pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 08:37

Holky co jste tehotne.Mely jste nudacni spineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
19.6.16 08:39

@adrusenkaaa nene nic :-) akorat jsem měla eden večer (hned ten první)hroznou zimnici a bylo mi hodně špatně… jinak nic… kdy planujes testovat, vydrzis 14dni? Držím ti moc pěsti adi ať se to tentokrát povede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.16 09:03

@TerezaRyš nevim kdy.Ale Ale 14 dni nevydrzim.Neco kolem 10 dne. Dekuji moc za palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.6.16 09:52

@adrusenkaaa ja ti prave nevim a navic v cervenci jedeme na dovcu tak to možna nechame na srpen. Uz sem to obrecela a je mi lip! Ja mela v sobotu ET a v utery sem sotva dolezla domu po svych rvala sem bolesti neskutecne krece do břicha az ledvin nebyla sem schopna stát. Lezela a brecela nemohla sem si na břicho sáhnout ani se otočit v posteli volala sem do repromedy a ze kdyby to bylo horsi mam rano volat tak sem volala ze horsi to neni ale ze chodím v predklonu a boli to a prej Dr se vam ozve behem dne! Volala v 18hod… Mazec… Druhy den to odeznelo a ja citila ze je po vsem. Břicho zplasklo nic me nebolelo podbrisek nic! Vedela sem ze je konec! Ted jeste mam utros ale citim ze jak ho vysadim vykrvacim asi… Uz tyden mam bolesti ms hnus! proc vy ivf? Co je spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.6.16 10:20

@adrusenkaaa ty plastový jsou na prd. Prvně to neukazuje nic a pak celý den tmavne až je tam slabá čárka. To jsem ještě nevidela

Test nesili :cert: :nevim: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.6.16 10:24

@kratjana bude to kluk jak buk! Mas krasne čárky… Takove jsem uz u sebe osum let nevidela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.