Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana sem nastvana! Chodím k Dr Hromadove… Ale bohuzel prej tam je Tokareva rikam ok a nakonec ona nema cas vezme vas kafka
fajn… Takze laparka pry byla ok dalsi podstupovat prej nemusim kdyby byla tekutina v mem zcvrklem vejcovodu pozná se to na utz rikam sem 2dc můžete mi udelat HP? Prej proc? Rikam pred rokem naposledy dělaný s mela sem predtim zvýšeny prolaktin! A on no ale pak uz byl ok! Mate snad stresové období… No ne asi ivf je leharo! Rikam chci rozšířené imuno… Nooo to urco nebude o imunu! To bude asi vadné embryo kdyz nevyjde ket dalsi stimulace bude s pgs na pojišťovnu!
jak jako kdyz nevyjde
!!! Ze 12dc utz a konzultace. Dojdu na recepci rikam ji to a ona hmmmmm takze 5.7 a ja no to bude 17dc to uz je pozde budu brat nějake leky pred ketem a atd… Ona Hmmm ale my nemame misto!!! Rikam cože,?? A ona tak js VŠ dnes možna zitra zavolam
co ty s krev?
@Mišuta29 Tak to je sila! Hrozny pristup.Muj dojtor co s nimi spolupracuje mi udela co jen reknu.Tam chodim na kety…
Ahoj holky ve čtvrtek se chystám ke Kafkovi na konzultaci ohledně prního ivf tak doufám že už tam bude. Vždy když máme kněmu jít tak tam není. Vyšlo to vůbec někomu na poprvé? Má tu někdo PCO?
Nechodíte někdo ke Kafkovi jako gynekologovi? Přemýšlím že změním gynekologa, protože za celu dobu ani nepřišel nato že mám pco atd. Máte nějaký tip na někoho v Brně?
@beata123 u Kafky sem byla dnes
rekl mi ze první pokus je max 35% uspech
@adrusenkaaa ja uz je prdim pokud to nevyjde udelam si sama vysetreni co je potreba reknu u sveho gyndare doporuceni na rozšířené imuno a je! Nepůjdu do dalsi stimulace jen tak… Bez niceho!
@Mišuta29 a jaktože ten druhý bývá uspěšnější? že už je člověk nastimulovaný?
A nevíš o nějakém dobrém gynekologovi/žce?
Uspesnejsi statisticky. To je jasný.
K.rva já jsem tak nasrama za jeho přístup!!!
Právě jsem zjistila hcg 20,5!!!
Takže co jsi pravr napsala mě tak vytocilo. Takzr jsi odeala s neporizenou. Jen prachy prachy a prachy!!! Já prostě laparku chci a jestli mi nedají zadanku tak odcházím jinam! Já to v repromede nehodlám sttilet jak z kulometu. Prostě a jasně chci otěhotnět a oni ať se snaží když už jsme v tom za 100000 dopr…e. Ksem fakt vytocena. Takhle přesně se chová Kafka i Kr mne. A to ještě myho chlapa jakoby ignoruje.
Ještěže mám Tarinku a Albinku ![]()
@kratjana co znamena to tvoje hcg? Jj nic sem se vlastne nedozvedela
Známá dělá v caru v Praze a říkala teda, že Brno konkrétně repromeda má momentálně nejnovější všechny přístroje v republice a v brně rozhodně nejlepší výsledky.
@Mišuta29 Tu žádanku na IMUNO si nech napsat od svého gyndaře, já jsem to taky tak udělala. Ani mě nějak nenapadlo proč by mi to měla psát Repromeda.
@kratjana Tééda holka, ty máš snad už všechna vyšetření kromě laparky, ne??.. Zajímalo by mě kde je u vás problém, když se nechytlo ani pátý vyšetřený embryo
![]()
Ale já jsem na tom v podstatě stejně, tři transfery - 4 embrya a vůůůbec nic. A pak otěhotním bez jejich pomoci
.. Nechápu co je špatně při těch KETech ![]()
@Kikuška90 já to taky nechápu. Doufám že nebudou dělat caviky s tou laparkou.
Mám i hodně bolestivou menses a mám pocit že to může souviset s endometriozou.
Bože holky mě bolí hlava z toho buleni
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.