1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
11.6.16 16:44

@Peťka26
Gratuluji k Terezce a přeji zdravíčko vám oběma holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 16:39

@adrusenkaaa držím moc pěstičky, aby to dopadlooooo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 16:39

@Peťka26 GRATULUJIIIIII k holčičce a přeji hodně zdravíčka celé rodince :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.6.16 20:22

@pajinkapajinka dekuji ti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.6.16 22:57

Tak už jsem si udělala ten test… dva týdny po KET, jedna čárka :,( :,( :,( teď to nějak vstřebat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.6.16 05:06

@Iloon ilon to je mi moc líto. Já zkoušela včera 4.den po iet a ani naznak. Přitom bradavky mám citlivy a tak nějak jakovbych tomu věřila víc ale nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.6.16 06:15

@kratjana To je moc brzy, dej tomu čas :hug: :hug:… A při stimulovaným KETu bych na příznaky moc nedala, seš nacpaná těma hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.6.16 06:38

@Iloon to je mi lito jsem dnes 9 den po ET a taky bilo Uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.6.16 06:46
@Mišuta29 píše:
@Iloon to je mi lito jsem dnes 9 den po ET a taky bilo Uf…

To je mi líto :hug: :hug:

Holky já už si pro ty naše dva mrazáčky snad ani nepůjdu, když to teď nevyjde. Nemám vůbec žádnou motivaci, když vidím jak to tady nevychází :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.6.16 08:08

@Kikuška90 kikuku tobě to vyjde.
Hele příště to bsem hned vyjít nemůže. Jen je teda na ho.no že už dva roky se umělé snažíme a nic ;( doprcic fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.6.16 08:11

@kratjana Právě nechápu to, když jsou embrya tak dobrá, ty už máš skoro všechna vyšetření, proč to nejde :cert: :cert:… Třeba to konečně vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.6.16 09:27

Ja na ket ted rozhodne nepůjdu… Snažení s vse kolem me odrovnalo… Chci se dat do cajku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.16 09:56

@Mišuta29 Ještě to nevzdávej, za pár dnů tam určo budou //
@kratjana tentokrát to vyjde :kytka:
Holky já to poznala už ve čtvrtek, že nic nebude… celej den jsem bezdůvodně brečela - to se mi stává den až dva před MS, teď to asi drží ten utrogestan. Dneska odpo jdu na ultrazvuk a domluvit si další KET. Nějaký mrazáčky máme, ale s psychikou to teda mává :,( Hlavně manžel je z toho úplně hotovej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.6.16 11:15

@Iloon ses hodna ale ja to tak nejak citim… Necítím totiz nic jako by zadne ivf nebylo hormony mi neudělali nic a ja citim prázdno no hotovo Prostě a cely vikend sem rvala :( vcera příznaky ms dnes zas nic… Ket odlozim na dobu neurčitou a mezitím si zajdu na akupunkturu budu brat byliny pojedeme k mori možna léčitel a treba znova laparka! Jen ted na ket nejsem pripravena strasne me z toho boli hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.6.16 16:27

@Mišuta29 No jo… já to taky tak cítila, takže to chápu… asi si potřebuješ odpočinout a přijít na jiný myšlenky. Já jsem si domluvila hned další ket, takže čekám na MS a uvidíme, co bude. Nemáte někdo nějaký tip na podporu děložní sliznice? Slyšela jsem o červeným vínku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.