1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
8.6.16 21:50

@kratjana
Do mě taky ne… ale hlavně, že tam je! :srdce: Držím pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.6.16 21:55
@Lalunta píše:
@kratjana
Do mě taky ne… ale hlavně, že tam je! :srdce: Držím pěsti! :hug:

Mě to ani nebolelo, říkali že se mám uvolnit ale já se cítila. ok. Asi jsem. lezela moc nahorr a on mi neřekl ať podaadim. zadek až ke konci. Tak snad to je a bude ok. Dnes jsem celý den v jednou kole. Vůbec neodpocivam. Nechci lezet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 06:48

Holkyy vsem co jsou tehu gratulujiii a tem co cekaji na vysledek et nebo ket drzim pesticky at to vyjde!!! :andel: :srdce:
@kratjana ..Jani ted to vypada, jako ze jsem je neposlala!!! :cert: Asi se fakt ztratily na poste. To se mi teda stalo poprve. Je to mazec, tolik penez ta posta stoji a jeste je nespolehliva!! Ode dneska vse posilam doporucene!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.6.16 10:44

Tak holky hodnota ze včera je 4770 :(.. Není to dvojnásobek, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.6.16 11:36

@pajinkapajinka heeej yo vůbec :D mne už se stalo totéž minimálně dvakrát :cert: takže vím haka česká pošta je a jsem na ně fakt nasrana. Já jsem yo i tě postacce řekla! Řekla jsem ji i to že co kdyby mi mela prijit nějaká složenka v dopise že mám zaplatit a já yo kvůli nim neuhradila. A že sakra když už jsem si zaplayila službu tak by měla být řádně vykonana jak slibujou. Jsem na mě alergická. Ku.va :D vím že jsi mi chtěla pomoct, je mi jasné že by ti byli k ničemu :lol: hold postačí. Sigri :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.6.16 11:37

@Kikuška90 a hele nejde to pak pomaleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.6.16 11:39
@kratjana píše:
@Kikuška90 a hele nejde to pak pomaleji?

Prý čím vyšší HCG tím pomaleji narůstá, ale kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.6.16 11:44

@Kikuška: srovnáváš to s pondělím, že? Zdvojnásobuje se každé 2-3 dny, takže teoreticky by to mělo být v pořádku. Já měla notoricky málo hCG u všech mých těhotenství a paradoxně nejkrásněji rostlo u toho, co skončilo ZT koncem prvního trimestru. Já bych osobně utíkala na UTZ i jako samoplátce (Prenatal, atd), u tvé hodnoty hCG by tam už mělo být něco vidět. To ti v této chvíli dá asi největší jistotu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.6.16 11:48

@ZehLen Díky :hug:.. Na UTZ jsem objednaná 15.6., ono stejně není kam spěchat, nemám to jak ovlivnit jestli to bude OK nebo ne :)… A vidět je něco od hodnoty 1000, tak určitě něco vidět půjde, pokud to třeba nezačne klesat - budu doufat, že ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.6.16 13:31

@kratjana kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.6.16 14:04

@Mišuta29 no dnes ne :D doufám že až 10.den :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.6.16 14:05
@Mišuta29 píše:
@kratjana kdy budes testovat?

A co ty hergot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.6.16 14:45

@kratjana dnes jsem 5 den od ET. V utery sem skoro volala záchranku takove bolesti v oblasti spodku a břicha :zed: :zed: pak mi to střílelo do ledvin! Rvala sem bolesti vcera chodila v predklonu a dnes uz ok! Hromadova mi rekla ze to muze byt po stimulaci… :nevim: no uvidí se za par dnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.6.16 16:09
@Mišuta29 píše:
@kratjana dnes jsem 5 den od ET. V utery sem skoro volala záchranku takove bolesti v oblasti spodku a břicha :zed: :zed: pak mi to střílelo do ledvin! Rvala sem bolesti vcera chodila v predklonu a dnes uz ok! Hromadova mi rekla ze to muze byt po stimulaci… :nevim: no uvidí se za par dnu!

Ohss hyperstymulak. Já to měla taky. Někomu bolesti odejdou někomu za dyl. Já trpěla 4dny. Ale myslela jsem že to je těsně po odberu vajec. :nevim: třeba si tam brouček dělal poradny domeček.

Já se cítím úplně normálně. Žádný možný příznak ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.6.16 16:24

@kratjana kocko prej se
To dost casto stává po ET :poblion: pry kdyz se zvyšuje dávka hcg tak vajecniky nestíhají tak snad dobre znamení! Me to břicho bolelo jak hovado od pupiku boky vse ja si ani sednout nemohla sama. Kdyz sem lezela a otáčela se byl to jak sud s vodou odpor dnes po dvou dnech sem v cajku! Jinak me taky nic neni! Ani stimulaci sem nevedela ze nejakou mam. Opu? To taky ne sla sem hned druhy den do práce ani sem po narkoze nespala! Vložení? Otazka 2 min se skočila a čau! Nemam tlak bolesti nic proste nic! Tvl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.