1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
10.6.16 19:52

@Peťka26 moc gratuluji :) vy jste nevěděli pohlaví nebo vám řekli špatně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.6.16 20:47

@kratjana No pohlaví jsme si nenechali říct, ale zdálo se mi na ultrazvuku dvakrát po sobě, že jsem viděla kulky… a pak i pinďu (asi pupečníková šňůra). No a okolí mi všichni říkali, že je to určitě kluk, jak podle břicha, tak dle mého vzhledu… takže jsem byla přesvědčená o tom, že to je prostě klučík :mrgreen:. Taky jsem po porodu poslední síly vložila do toho, abych zvedla hlavu a podívala se jestli nekecají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.6.16 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.6.16 21:15

@Peťka26 Moc gratuluji k Terezce :srdce: Ať jste obě zdravé a užívejte si společných chvilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.6.16 22:42

@Peťka26
Ty jo, super, tak už! Moc gratuluji!!! :kytka: Můj tip vyšel, je to holčička! :srdce: Jinak náš odhad těsně před porodem byl taky 3500 g a měl 3300 g. A co porod, všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.6.16 08:24

@Lalunta Jo, úplně. Rodila jsem 9h, spontálně a zvládli jsme to bez použití jakýchkoliv urychlováků nebo oblbováků. Takže nádhera. Akorát teda se mi neodloučila celá placenta, takže se ještě dělal výškrab a šitá jsem až snad od půl zad… No a malá měla takovou deformovanou hlavičku a krev v očičkách, protože má hlavičku hodně širokou, takže prý průchod porodními cestami pro ni byl velmi náročný… ale zvládla to, šikulka naše :srdce:
A jinak jsi byla snad jediná, kdo tipoval holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.6.16 09:18

@Peťka26 Gratuluji k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.6.16 12:04

Ahojte holky, omlouvam se, ze jsem dlouho neprispivala, alw vsechno bylo pri starem, takze nebylo co noveho psat.Az tedka, konecne se v utery dockam ketu :srdce:

Jinak to jsou teeeeda nooooovinky tady.Same tehulky, a miminka :srdce: Vsem Vam ze srdce gratuluji :srdce: Mam z Vas radost! A co jak to vypada v nove klinice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.6.16 12:09

@adrusenkaaa ahoj adi držím pěsti ať ti to taky vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.6.16 12:22

@TerezaRyš Děkuji ti. :hug: A co ty? musíš byt tedka určitě stastna… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.6.16 12:23

Jo vlastně ještě dalši novinka koupili jsme si štěnátko. Stafordici a jmenuje se Mia. TAkže mám myšlenky uplně někde jinde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.6.16 12:26

@adrusenkaaa já jsem šťastnájak blecha… ale tím že nemám žádné nevolnosti a spíš jen zeru nebo spím tak si to zatím moc neuvědomuju že jsem těhotná. pritom uz mám i průkazku… :nevim: Štěňátko je dobrá věc na hlavu. Taky jsem to před tím rokem tak řešila…a teď mi tu cuza skáče po hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.6.16 12:29

@TerezaRyš Vážně? Opravdu jak to sleduji tak vidím ženské s kočárkem a pejskem. Věřím že mi pomůže! Uživej si těhulkování. Moc ti to přeji. Měla jsi obrovské štěstí, že to vyšlo na poprvé. :srdce: Pak sem hod fotečku miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.6.16 12:34

@adrusenkaaa no my jsme si pořídili ridgebacka fenku..m zatím si ji nedokážu představit jak jde hezky u kočárku tak doufám že se zklidní. ted má asi pubertu tak to s ní mlátí hlava nehlava :zed:
No na první pokus a s jen s jedním vajíčkem… odebrali mj 4folikuly,=2vajicka a oplodnil se jen ten jeden bojovník a ten se zatím drží i se :srdce: (dikybooohu historie uz se neopakuje a už mu bije :srdce: ) tak si to asi ani kvůli tomu co se stalo tenkrát nechci moc připouštět…
Ty se drz!!! Snad se zadari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.6.16 12:39

@Peťka26
Tak hlavně že všechno dobře dopadlo! Terezka za to stojí, že? Užívejte si ji. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.