Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 moc gratuluji
vy jste nevěděli pohlaví nebo vám řekli špatně? ![]()
@kratjana No pohlaví jsme si nenechali říct, ale zdálo se mi na ultrazvuku dvakrát po sobě, že jsem viděla kulky… a pak i pinďu (asi pupečníková šňůra). No a okolí mi všichni říkali, že je to určitě kluk, jak podle břicha, tak dle mého vzhledu… takže jsem byla přesvědčená o tom, že to je prostě klučík
. Taky jsem po porodu poslední síly vložila do toho, abych zvedla hlavu a podívala se jestli nekecají ![]()
@Peťka26 Moc gratuluji k Terezce
Ať jste obě zdravé a užívejte si společných chvilek.
@Peťka26
Ty jo, super, tak už! Moc gratuluji!!!
Můj tip vyšel, je to holčička!
Jinak náš odhad těsně před porodem byl taky 3500 g a měl 3300 g. A co porod, všechno v pořádku?
@Lalunta Jo, úplně. Rodila jsem 9h, spontálně a zvládli jsme to bez použití jakýchkoliv urychlováků nebo oblbováků. Takže nádhera. Akorát teda se mi neodloučila celá placenta, takže se ještě dělal výškrab a šitá jsem až snad od půl zad… No a malá měla takovou deformovanou hlavičku a krev v očičkách, protože má hlavičku hodně širokou, takže prý průchod porodními cestami pro ni byl velmi náročný… ale zvládla to, šikulka naše ![]()
A jinak jsi byla snad jediná, kdo tipoval holčičku ![]()
Ahojte holky, omlouvam se, ze jsem dlouho neprispivala, alw vsechno bylo pri starem, takze nebylo co noveho psat.Az tedka, konecne se v utery dockam ketu ![]()
Jinak to jsou teeeeda nooooovinky tady.Same tehulky, a miminka
Vsem Vam ze srdce gratuluji
Mam z Vas radost! A co jak to vypada v nove klinice?
@TerezaRyš Děkuji ti.
A co ty? musíš byt tedka určitě stastna… ![]()
Jo vlastně ještě dalši novinka koupili jsme si štěnátko. Stafordici a jmenuje se Mia. TAkže mám myšlenky uplně někde jinde. ![]()
@adrusenkaaa já jsem šťastnájak blecha… ale tím že nemám žádné nevolnosti a spíš jen zeru nebo spím tak si to zatím moc neuvědomuju že jsem těhotná. pritom uz mám i průkazku…
Štěňátko je dobrá věc na hlavu. Taky jsem to před tím rokem tak řešila…a teď mi tu cuza skáče po hlavě ![]()
@TerezaRyš Vážně? Opravdu jak to sleduji tak vidím ženské s kočárkem a pejskem. Věřím že mi pomůže! Uživej si těhulkování. Moc ti to přeji. Měla jsi obrovské štěstí, že to vyšlo na poprvé.
Pak sem hod fotečku miminka.
@adrusenkaaa no my jsme si pořídili ridgebacka fenku..m zatím si ji nedokážu představit jak jde hezky u kočárku tak doufám že se zklidní. ted má asi pubertu tak to s ní mlátí hlava nehlava ![]()
No na první pokus a s jen s jedním vajíčkem… odebrali mj 4folikuly,=2vajicka a oplodnil se jen ten jeden bojovník a ten se zatím drží i se
(dikybooohu historie uz se neopakuje a už mu bije
) tak si to asi ani kvůli tomu co se stalo tenkrát nechci moc připouštět…
Ty se drz!!! Snad se zadari!!!
@Peťka26
Tak hlavně že všechno dobře dopadlo! Terezka za to stojí, že? Užívejte si ji.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.