1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
22.1.12 21:27
Verdasek píše:
ahojte holky, mám dotaz. Jaká byla ms po nezdařeném ivf či ivm. Silná nebo třeba slabá? Nebo nějaké další postřehy?Díky

Ahojky, já nejsem odbornice, jen mám za sebou 2 neúspěšné pokusy a musím říct, že menses byl normální, aspoń co si pamatuju!Daleko horší byla psychika, člověk se musí smířit s tím, že to nevyšlo!!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.1.12 16:46

Ahoj holky :mavam: , můžu mít dotaz? Jak jste spokojené s Repromedou? Řeším svůj problém s nějakou paní doktorkou Lenkou Hromadovou a zatím se zdá být celkem ochotná a milá. Uvažuji totiž o konzultaci, tak ať vím, do čeho lezu :mrgreen: . Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.1.12 19:26

Ahoj holky, asi blbá otázka, ale - yítra jsu poprvé na UTZ, stimuluju od pátku. Jenže mám pořád MS. To si asi musím vzít vložku, že? A nebude vadit, že mám MS, když mi budou dělt vnitřní UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
23.1.12 19:53
ivvča píše:
Ahoj holky :mavam: , můžu mít dotaz? Jak jste spokojené s Repromedou? Řeším svůj problém s nějakou paní doktorkou Lenkou Hromadovou a zatím se zdá být celkem ochotná a milá. Uvažuji totiž o konzultaci, tak ať vím, do čeho lezu :mrgreen: . Díky.
Ahoj, paní dr. Hromadovou vřele doporučuji!!!Oni jsou tam ostatně všichni fajn!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.1.12 19:54
[:)citace] marta.sami píše:
Verous7 píše:
Ano, jdu přímo do Repromedy, ale ke komu přesně to ještě nevím…První konzultaci budu mít totiž ve spolupracujícím centru blízko mého bydliště. Prý až přímo na ty zákroky pojedu do Brna…
Verous, to máš fajn, já budu muset dojíždět 100 km denně a strávit celý den v Brně, když pojedu na krev a UTZ. Ale to už je to nejmenší, člověk udělá cokoli, však to jistě znáš!!! zname to vsichni moc dobre co bychom pro to udelali,ale 100km co druhy den je dost…ale vysledek bude stat zato:) ve ctvrtek jdeme na prvni konzultaci tak uz se moc tesime!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
23.1.12 19:55
jessikka píše:
Ahoj holky, asi blbá otázka, ale - yítra jsu poprvé na UTZ, stimuluju od pátku. Jenže mám pořád MS. To si asi musím vzít vložku, že? A nebude vadit, že mám MS, když mi budou dělt vnitřní UTZ?
Ms jsem měla a uzv mi dělal Fischer a ok.

Příspěvek upraven 27.07.14 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.1.12 19:59
Antoa píše:
Já jsem v 8 týdnu, za
tím dvojky, ale uvidíme jestli vybojují obě berušky. Jinak na Repromedu pěji jen chválu!!!
A ty jsi s Šumperka? :) My tam máme rodiče :)

To vis ze to obe vybojuji,jsou silne a urcite se to zadari a budes mit prekrasny dvojcatka!!!!;) Jsem ze Zabreha.tak doufam ze jsem volbou Repromedy udelala dobre,s manzelem jsme se rozhodli jen pro jedno embryjko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
23.1.12 21:03

Jessikka: já to řešila naprosto stejně jako Antoa, tedy doma tampon, v kabince vyndat a pak hned nový, pokud jsem měla po ruce ubrousky na utření rukou, abych si ho tam necpala špinavýma, nebo vložku ;)
A ms neřeš, oni jsou zvyklí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
23.1.12 22:00
Verous7 píše:
Antoa píše:
Já jsem v 8 týdnu, za
tím dvojky, ale uvidíme jestli vybojují obě berušky. Jinak na Repromedu pěji jen chválu!!!
A ty jsi s Šumperka? :) My tam máme rodiče :)
To vis ze to obe vybojuji,jsou silne a urcite se to zadari a budes mit prekrasny dvojcatka!!!!;) Jsem ze Zabreha.tak doufam ze jsem volbou Repromedy udelala dobre,s manzelem jsme se rozhodli jen pro jedno embryjko…

Jedno je risk, nechtěla jsem riskovat, protože u 1 je menší šance na těhu, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi chytnou obě :nevim: . Jsem si říkala, to mě se to stát nemůže. Ale jsem štastná jak blecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.1.12 13:06

Ahoj holky. Posílám info z UTZ - dneska mám 5. den injekcí. Mám četné folíky vlevo i vpravo, ale max 8mm vpravo a 6mm vlevo. Takže mi navýšili dávku na 150, další UTZ v pátek. Není tato velikost málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
24.1.12 14:20

Jessikka: to ti hezky porostou, neboj. Já taky pořád jezdila na kontrolní utz, zvyšovali mi dávky gonalu až na 330, měla jsem o dva nebo tři dny prodlouženou stimulaci a folikulky narostly! Takže neboj, vědí, co dělají.
Od toho tam jsou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
24.1.12 14:21

Jessikka: kdy jedeš zase na kontrolu? Odhaduju v pátek, v sobotu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.1.12 14:33

Jdu v pátek, od zítřka si každý večer píchám tu na pozdržení ovulacše (nepamatuju si přesný název). Není to pero, tak uvidím, jak se s tím poperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
24.1.12 15:04

Klasickou injekci? Není to ta Cetrotide?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.1.12 15:10
Mia77 píše:
Klasickou injekci? Není to ta Cetrotide?
Jojo, to je ona :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.