Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
marta.sami píše:
Antoa - tak to teda holka smekám!! Už ty 3 nezdařilé pokusy je kolik peněz a teď ještě těch 65 000 je fakt síla! Ale chápu tě, snad něco takového nebudu řešit..člověk nevíDržím moc pěsti, ať se mimíškovi líbí a děkuju za info
já začla 21DC stříkat Synarel až došla mrcha,tak jsem začla píchat Puregon.
Asi to bude záviset na hormonálním profilu a z něj ještě nemám výsledky
Jinak pokud je to mů 3. pokus - nadávkujou mě asi maxi, abych měla co nejvíc vajíček…nevím, jen tak nahlas přemýšlím ![]()
Mio tak jak jsi dneska dopadla na kontrole? Už jsem nažhavená na krásné zprávy! ![]()
Antoa: ahojky, mimísek je tam! I se srdeční akcí! A jeden…
Mám stále zvětšený jeden vaječník, dokonce s cystou, celý týden mě pobolívalo bříško, říkala jsem to dr., ale prý to může ještě přetrvávat. Už mi dali zprávu pro mou dr. a rozloučili jsme se. Všem jsem fakt ze srdce děkovala, absolutně jsem nevěřila, že se to napoprvé povede…ale jak už jsem psala, dokud nebudu mít mimi v náruči, zůstanu radši trošku pověrčivá
. Každopádně jsou v Repromedě všichni skvělí, aslespoň mně vždy a se vším vyšli vstříc, ani jednou jsem se nesetkala s arogantním nebo nepříjemným přístupem, jako se běžně děje jinde. I u „běžných“ doktorů.
A hodnotu HCG jsem už 13. den měla 819! Vyfotila jsem si mimi na mobil, bohužel nemají utz s tiskárnou, a málem jsem plakala…
A všem: já byla vážně trošku specifický případ, a proto věřím, že i vám všem ostatním se to podaří..... budu všem držet ![]()
Antoa: ty frčíš na kontrolu za týden v pátek, že? Jak je? Jdeš i na odběry, nebo jen utz? Chodíš do práce?
Ještě jsem zapomněla napsat, že mi dr. více než doporučoval neschopenku…to jsem zvědavá, jak se v práci domluvím.
Ahoj Mio, gratuluji k mimišovi!!! Já jsem na PN a do práce se rozhodně nepohrnu, protože jsem zdravotní sestra. No a příští týden v pátek jdu už jen na uzv.Ty jsi chodila i na krev? Já byla na krvi jen to minule..
Mia, Antoa - gratuluji ještě jednou. Je to zkvělé že vám to tak hezky vychází. Těším se s vámi.
Hezky odpočívejte ať se mimískům u vás líbí.
![]()
Antoa: ne, na krvi jen poprvé, pak už jen na utz… Jee, ty jsi zdrav. sestra? Tak to jsi lépe věděla, do čeho jdeš, než my-laici. Ale možná pro nás neznalé dobře, aspoň si neuvědomujeme vše do důsledku.
Mirka: moc děkuji! Ať i tobě vše dobře dopadne! Čtu, že máš za sebou 7 IVF, klobouk dolů, nevím, jestli bych měla tu trpělivost a nervy. A hlavně nevím, kde bych pořád brala ten optimismus, že se to podaří… Jsi statečná!
Mia - děkuji. Já jsem prostě pořád doufala a ono to nakonec vyšlo. Takže se fakt tomu musí věřit. My jsme mimo toho že nemám jeden vejcovod a druhý je neprůchodný žádné jiné problémy nemeli a stejně si miminko dalo načas. ![]()
Mirka: jj, já taky věřím, že co se má stát, stane se ![]()
A ty už za měsíc budeš mít Lucinku v náruči. Jak je? Kolik ti je let, jestli se můžu zeptat ![]()
Mio i když jsem zdravotní sestra tak jsem taky nevěděla o co jde…snad jen ty injekce mi nedělaly problém, ale jinak když neděláš přímo na caru tak o tom víš tak jako tak prdlajs ![]()
Mirko, také Tě obdivuji,hlavně finančně. Fyzicky se to zvládnout dá a když člověk věří v pozitivní výsledek tak i psychicky, ale je to záhul na psychiku…
Antoa: jj, chápu. Pro mě právě ty injekce byly asi nejhorší, s tím věčným cestováním. Já to nemám do Brna žádný kousek. Všechny kontroly pro mě znamenaly více než půlden
. Ale nedá se nic dělat, snad to stálo za to ![]()
Mio, je mi už 38 let.
Ale je to už moje třetí dítko (mám 2 kluky 20 a 18 let, ale nebydlí s námi), tak doufám že porod nebude tak hrozný.
Já to do Brna měla taky daleko - cca 250km, autobusem jsem to měla 4 hodiny jízdy tam a 4 hodiny zpět
ale nelituli. Byla jsem tam velice spokojená s přístupem personálu.
Předtím jsem chodila do Prahy. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď