Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
marta.sami píše:
Antoa - tak to teda holka smekám!! Už ty 3 nezdařilé pokusy je kolik peněz a teď ještě těch 65 000 je fakt síla! Ale chápu tě, snad něco takového nebudu řešit..člověk nevíDržím moc pěsti, ať se mimíškovi líbí a děkuju za info
já začla 21DC stříkat Synarel až došla mrcha,tak jsem začla píchat Puregon.
Asi to bude záviset na hormonálním profilu a z něj ještě nemám výsledky
Jinak pokud je to mů 3. pokus - nadávkujou mě asi maxi, abych měla co nejvíc vajíček…nevím, jen tak nahlas přemýšlím ![]()
Mio tak jak jsi dneska dopadla na kontrole? Už jsem nažhavená na krásné zprávy! ![]()
Antoa: ahojky, mimísek je tam! I se srdeční akcí! A jeden…
Mám stále zvětšený jeden vaječník, dokonce s cystou, celý týden mě pobolívalo bříško, říkala jsem to dr., ale prý to může ještě přetrvávat. Už mi dali zprávu pro mou dr. a rozloučili jsme se. Všem jsem fakt ze srdce děkovala, absolutně jsem nevěřila, že se to napoprvé povede…ale jak už jsem psala, dokud nebudu mít mimi v náruči, zůstanu radši trošku pověrčivá
. Každopádně jsou v Repromedě všichni skvělí, aslespoň mně vždy a se vším vyšli vstříc, ani jednou jsem se nesetkala s arogantním nebo nepříjemným přístupem, jako se běžně děje jinde. I u „běžných“ doktorů.
A hodnotu HCG jsem už 13. den měla 819! Vyfotila jsem si mimi na mobil, bohužel nemají utz s tiskárnou, a málem jsem plakala…
A všem: já byla vážně trošku specifický případ, a proto věřím, že i vám všem ostatním se to podaří..... budu všem držet ![]()
Antoa: ty frčíš na kontrolu za týden v pátek, že? Jak je? Jdeš i na odběry, nebo jen utz? Chodíš do práce?
Ještě jsem zapomněla napsat, že mi dr. více než doporučoval neschopenku…to jsem zvědavá, jak se v práci domluvím.
Ahoj Mio, gratuluji k mimišovi!!! Já jsem na PN a do práce se rozhodně nepohrnu, protože jsem zdravotní sestra. No a příští týden v pátek jdu už jen na uzv.Ty jsi chodila i na krev? Já byla na krvi jen to minule..
Mia, Antoa - gratuluji ještě jednou. Je to zkvělé že vám to tak hezky vychází. Těším se s vámi.
Hezky odpočívejte ať se mimískům u vás líbí.
![]()
Antoa: ne, na krvi jen poprvé, pak už jen na utz… Jee, ty jsi zdrav. sestra? Tak to jsi lépe věděla, do čeho jdeš, než my-laici. Ale možná pro nás neznalé dobře, aspoň si neuvědomujeme vše do důsledku.
Mirka: moc děkuji! Ať i tobě vše dobře dopadne! Čtu, že máš za sebou 7 IVF, klobouk dolů, nevím, jestli bych měla tu trpělivost a nervy. A hlavně nevím, kde bych pořád brala ten optimismus, že se to podaří… Jsi statečná!
Mia - děkuji. Já jsem prostě pořád doufala a ono to nakonec vyšlo. Takže se fakt tomu musí věřit. My jsme mimo toho že nemám jeden vejcovod a druhý je neprůchodný žádné jiné problémy nemeli a stejně si miminko dalo načas. ![]()
Mirka: jj, já taky věřím, že co se má stát, stane se ![]()
A ty už za měsíc budeš mít Lucinku v náruči. Jak je? Kolik ti je let, jestli se můžu zeptat ![]()
Mio i když jsem zdravotní sestra tak jsem taky nevěděla o co jde…snad jen ty injekce mi nedělaly problém, ale jinak když neděláš přímo na caru tak o tom víš tak jako tak prdlajs ![]()
Mirko, také Tě obdivuji,hlavně finančně. Fyzicky se to zvládnout dá a když člověk věří v pozitivní výsledek tak i psychicky, ale je to záhul na psychiku…
Antoa: jj, chápu. Pro mě právě ty injekce byly asi nejhorší, s tím věčným cestováním. Já to nemám do Brna žádný kousek. Všechny kontroly pro mě znamenaly více než půlden
. Ale nedá se nic dělat, snad to stálo za to ![]()
Mio, je mi už 38 let.
Ale je to už moje třetí dítko (mám 2 kluky 20 a 18 let, ale nebydlí s námi), tak doufám že porod nebude tak hrozný.
Já to do Brna měla taky daleko - cca 250km, autobusem jsem to měla 4 hodiny jízdy tam a 4 hodiny zpět
ale nelituli. Byla jsem tam velice spokojená s přístupem personálu.
Předtím jsem chodila do Prahy. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.