1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
30.12.11 21:57

Ahoj Mio, dneska jsem 10 den o ET, test mám jen ten od nich a chci ho udělat až ten 14den co doporučují. Nechci se zbytečně stresovat a hledat duchy. 14den to tam bud bude nebo ne.
Holky co jste otěhotněly, měli jste nějaké příznaky mezi ET a testem? a jaké?člověk na sobě hledá mravence :)

Příspěvek upraven 30.12.11 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
30.12.11 21:57

Ano platili jsme 1600 kč :think: zvláštní někdo platí a někdo ne ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.12.11 23:46

Ahoj Mio, gratuluju k mimi, je vidět, že se vše zatím dobře vyvíjí…jen tak dál! Bude to dlouhá cesta, ale ten cíl siojí za to!!!
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.12.11 23:55

Antoa: Ahojky, zdravím tě a přeju hodně štěstíčka! Já mám za sebou už 2 neúspěšné IVF pokusy, pokaždé jsem zbytečně stresovala a dělala testy už snad od 8 dne a bylo to zbytečné!!!!Stejně to nedopadlo a člověk se stresoval jak blázen!Pokud na to máš povahu, zkus to, je spousta, které si dělají testy den po dnu. Mě čeká 3. pokus někdy v únoru a už teď vím, že si najdu spoustu činností, abych se nějak odreagovala! Ta doba nejistoty a čekání je totiž nekonečná!! Tak ti přeju, ať tam brzy najdeš dvě čárky :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.12.11 00:16

Holky, prosím o radu či názor. 24.1. mám jet na výsledky na genetiku a horm. profil. Budu asi 6. den cyklu- předpokládám. Myslíte si, že už hned začnu se stimulací nebo je to pozdě? Já co pamatuju na Heliosu, tak to trvalo déle, než vy tady píšete. ( taky je to pár let na zpět a nvše se vyvíjí)Nebo budu muset počkat na termín menses v únoru a až pak začnu? Díky za názory, vím, že to stejně bude záviset od rozhodnutí Dr., ale pobavit se s váma o tom můžu:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.12.11 00:37

Ahoj, můžu se přidat? Čekám na lednový cyklus (tak polovina ledna) a začínám stimulaci v Repromedě. Jdu na IVF+ICSI+PGD. Je to náš první pokus po dvou potratech (po přirozeném oplodnění).

Příspěvek upraven 31.12.11 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.12.11 09:05

Antoa: jestli jsi dosud nedostala ms, je to snad na dobré cestě…(ťuky ťuk) :palec: . Nooo příznaky, já právě měla příznaky stejné jako před ms - bolení bříška apod., takže jsem pořád stresovala, že to je přicházející ms. Někdo to tak může mít, někdo nemusí mít žádný př¨íznak. To je právě na tom to nejhorší, že vážně musíš počkat… Takže testovat budeš hned na začátku ledna?
Já tedy vlastně už 13. den jela do CAR na krev - ale proto, že jsem měla hoooodně nafouklé bříško po stimulaci a vlastně ještě pořád mám, včera po utz mi dr. říkal, že pravý vaječník je ještě zvětšený, levý mám těsně nad hranicí normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.12.11 09:07

Marta.sami: děkuji za gratulaci!
Podle mého názoru: budeš-li 6. den cyklu, se stimulací zřejmě nezačnou. Ale dr. tě nejspíš vezme na utz a podle toho se rozhodne. Já totiž při konzultaci byla na rozhraní 3. a 4. dne cyklu, říkala jsem to dr., ona mi udělala utz a říkala, že lze se stimulací ještě začít, takže mi okamžitě píchli první pero. Nevím, podle čeho to hodnotí, ale musí prostě vědět…
A nemůžeš se přeobjednat tak, abys do CAR jela 2. nebo 3. den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.12.11 09:08

Jessikka: myslím, že se určitě přidat můžeš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
31.12.11 10:57

Mio a kdy Tě už z caru předají tvému gynekologovi?A gratuluji k úspěšné kontrole…já jsem dneska 11 den po ET, počkám s testem do pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.12.11 12:04

Antoa: já jsem byla trošičku specif. případ, tak si mě asi hlídají. Na další kontrolu jedu 6.1. a dr. říkal,že bude-li vše v pořádku, už mě předají mé dr. Vypadá to na jedno embryjko, ale prý by se mohlo stát, že se ještě objeví i druhé - tak jednak aby věděli, zda mě předávají s jedním či dvěma mimísky, a také kvůli tomu vaječníku, pokud jsem tedy dobře pochopila.
Jsi dobrá, nevím, jestli bych vydržela…
A ty máš nějaké příznaky? Chutě a tak? Já když o tom přemýšlím, tak na mě od začátku padly chutě na všechno možné… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.12.11 12:35

Mia : Díky za názor, já to určitě nezvládnu dříve, tak tedy začneme až od února, no uvidíme, co řekne Dr. Kdoví, jaké budou výsledky a jestli mě nebude chtít poslat ještě na nějaké vyšetření. Každopádně písnu, jak jsem dopadla.

Jessikka: Bude to fajn, když se přidáš, klidně písnu, jak to probíhá, jsem zvědavá, když mě to čeká asi měsíc po tobě!

Užívejte děvčata Silvestra a v novém roce se zase ozvu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.12.11 12:42

Chodíte někdo přímo k primáři Veselému? Jak jste s ním spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
31.12.11 12:56

Já chodím k Dr. Hromadové a Dr. Fischerovi a naprostá spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.1.12 18:00

My jsme byli zatím jen jednou u Dr. Fischera a vypadá, že bude příjemný :-)) Tak jsem zvědavá! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.