1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
1.1.12 22:24

A ještě jedna otázka - normální je odběr kolika vajíček? Kolik se jich vytvoří? Stimulovat budu Gonalem F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.1.12 23:14
jessikka píše:
A ještě jedna otázka - normální je odběr kolika vajíček? Kolik se jich vytvoří? Stimulovat budu Gonalem F.

Záleží na tom, kolik vajíček se ti tam vytvoří, ale ne všechna budou vhodná k oplození! Jinak prostředků na stimulaci je více, taky je to závislé na tom, kolik peněz jsi ochotna doplácet,ne všechny prostředky hradí pojišťovna, bohužel… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.1.12 23:32

Ahoj děvčata,
přeji všem do Nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a objevené // v co nejkratší možné době. Přeji hodně štěstí při stimulacích, OPU i ET. :hug:
Posílám trochu těch těhu bavcilů :lol: dokud jsme stále ještě 2v1 a nějaké fotečky pro inspiraci. :mavam: Určitě si budete v brzké době taky takové pořídit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.1.12 13:28
marta.sami píše:
jessikka píše:
A ještě jedna otázka - normální je odběr kolika vajíček? Kolik se jich vytvoří? Stimulovat budu Gonalem F.
Záleží na tom, kolik vajíček se ti tam vytvoří, ale ne všechna budou vhodná k oplození! Jinak prostředků na stimulaci je více, taky je to závislé na tom, kolik peněz jsi ochotna doplácet,ne všechny prostředky hradí pojišťovna, bohužel… :?
To chápu, ale kolik se jich běžně tvoří? Vím, že je to různé? Ale je normálních 5? Nebo 30?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
2.1.12 13:35
jessikka píše:
marta.sami píše:
jessikka píše:
Záleží na tom, kolik vajíček se ti tam vytvoří, ale ne všechna budou vhodná k oplození! Jinak prostředků na stimulaci je více, taky je to závislé na tom, kolik peněz jsi ochotna doplácet,ne všechny prostředky hradí pojišťovna, bohužel… :?
To chápu, ale kolik se jich běžně tvoří? Vím, že je to různé? Ale je normálních 5? Nebo 30?

Pokud máte PGD, je potřeba těch vajíček mít víc, než na „normální“ IVF. Já jich měla 25, což Dr. říkala, že je skvělý, ale už dost na hranici. Trochu mě strašila hyperstimulačním syndromem. Ale jak už tu padlo, další a dost důležitá věc je, kolik do toho chcete vrazit peněz.. zvlášť s PGD to pak pěkně naskakuje …

JINAK HOLKY VŠEM JEN TO NEJ NEJ NEJ DO NOVÉHO ROKU ;) HLAVNĚ AŤ SE (ZA)DAŘÍ!! :lol: :kytka:

Mia: Já čekám na MS .. zatím nic, tak doufám, že dorazí každým dnem. Pak se hnedle olepím :D A jak ti je? Všecko cajk?

Jo ještě k těm příznakům .. Dr. říkala, že když je pořád (i trochu) nafouknuté břicho, tak je to spíš dobrý znamení .. tedy pokud se to zase nepřehoupne do hyperstimulačnmího syndromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.1.12 21:05

Jessikka: já chodím běžně k dr. Hromadové, když tam není, tak k dr. Fischerovi a jsou oba úžasní, nesetkala jsem se s nepříjemným přístupem nebo že by mi něco nevysvětlili, naopak, jsou oba velmi vstřícní a příjemní. S panem primářem Veselým jsem ještě neměla tu čest ;) .
Já taky stimulovala gonalem. Je velice individuální, kolik vajíček se vytvoří, nelze říci. Normální je zřejmě 5 i 25. Každý člověk reaguje jinak, i na hloupý paralen, když to tak musím říct, natož na toto, to se prostě nedá předvídat. Já měla údajně asi 12 vajíček, odebrali 7, ale k oplodnění bylo vhodných 5, z čehož se ICSI oplodnily 3. A jsem prý průměr. Toto podle mého nelze předvídat. Snad jen můžeš poprosit své tělo, aby reagovalo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.1.12 21:06

Founik: oki, dej vědět, až se olepíš ;)
Byla jsem min. týden na kontrole v CAR a je tam srdeční akce!!! :dance: Ještě pojedu na kontrolu v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.1.12 21:19

Mia : Tak ti přeju, ať všechno dobře dopadne, ty začátky jsou asi nejhorší!! A jak se cítíš? Prý některé ženy na sobě cítí , že jsou těhotné už od úplného začátku, co ty? Trošku nás potěš, ať víme, co nás čeká :-))

Co se týká mě, rozleželo se mi v hlavě, co jsi psala, ať jedu na výsldky dříve. Dneska jsem volala, ale prý to nemá cenu, je totiž možné, že tam ty výsledky ještě ani toho 25. ledna nebudou…tak si počkám! Ale co už je měsíc…jsem sice natěšená, ale raději nic neuspěcháme. Trochu se obávám té genetiky, ale snad to dobře dopadlo!!! Každopádně děkuju za rady:-))

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
3.1.12 10:08

Ahoj holky-zítra jdu na OPU do Repromedy-bojim,bojim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.1.12 11:14
1eternity píše:
Ahoj holky-zítra jdu na OPU do Repromedy-bojim,bojim :|
Držíme palce!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.1.12 13:01
1eternity píše:

Ahojky, neboj se, dobře to dopadne, mysli pozitivně!! :D Přeju hodně štěstí! Pak písni, jak jsi dopadla.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
3.1.12 14:05

Tak hlásím dnešní kontrola 14 den po ET hcg 775 :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
3.1.12 14:06
1eternity píše:

neboj to je s toho asi to nejmenší…ty nervy kdy čekáš kolik se jich oplodní a jestli se chatnou jsou 1000% horší :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.1.12 14:23
1eternity píše:

Ať to dopadne na 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.1.12 14:24
Antoa píše:
Tak hlásím dnešní kontrola 14 den po ET hcg 775 :) :hug:

TO JE SKVĚLÝÝÝÝ!!! GRATULUJU!! tfuj tfuj tfuj ;) Tak ať se drží :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.