Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mandelina: děkuji! jak to máš ty, půjdeš na konzultaci, kdy můžete k dalšímu IVF?
Antoa: zítra ještě voláš do CAR, zda transfer opravdu v úterý?
Founik: asi jedete na konzultaci spíš dopol, tak budu držet a písni, jak jste se domluvili, ju? Mezi svátky určitě nemají zavřeno, já tam mezi svátky taky jedu na kontrolu…
Mia77 píše:
Mandelina: děkuji! jak to máš ty, půjdeš na konzultaci, kdy můžete k dalšímu IVF?Antoa: zítra ještě voláš do CAR, zda transfer opravdu v úterý?
Founik: asi jedete na konzultaci spíš dopol, tak budu držet a písni, jak jste se domluvili, ju? Mezi svátky určitě nemají zavřeno, já tam mezi svátky taky jedu na kontrolu…
ano, zítra v 11 volám, zda nám něco zbylo…ale dneska mě navštívila rýma(kejchám, smrkám) tak mám strach…
Antoa: tak určitě písni, kolik máte embryjek…
jeeej, rychle medík, čajík, vitamíny ![]()
Mia77 píše:
Antoa: tak určitě písni, kolik máte embryjek…
jeeej, rychle medík, čajík, vitamíny
Ahojky MIO, dlouho jsem tu nebyla a co to nečtu!!!!Velká gratulace k miminku, tak držím pěstičky, ať je vše O.K. To je tedy dárek pod stromeček!!pááá ![]()
Holky tak máme po PK 12 krásných kousků a zítra si pro 2 jdeme!!!
Antoa: juuuu, gratuluji!! To je parádní úroda. Ať vyberou to nejsprávnější ![]()
V kolik máš transfer?
Mia77 píše:
Antoa: juuuu, gratuluji!! To je parádní úroda. Ať vyberou to nejsprávnější
V kolik máš transfer?
po 9té
Antoa: Držím pěsti, ať to pěkně klapne! ![]()
Mio: Tak jsem dnes byla na konzultaci (pkus ještě UZV a krev) a Mudr mi říkala, že je jedno, jesti se rozhodneme do KETu jít hned v následujícím cyklu (tj. od prvního dne MS nalepit nálepku na podporu sliznice) nebo za 2 měsíce bo za půl roku, že je to na nás a není v tom moc rozdíl. Každopádně dřív než v lednu to stejně nedáme, tož to vidím asi na nový rok
Ještě jsme to doma nerozebírali do detailu, to až večer.
Antoa: tak dej zítra vědět, jaký máš pocit… držím! ![]()
Founik: to záleží jen a jen na vás! teď do konce prosince by to už kvůli datu ms asi nevyšlo,že? takže do toho půjdete hned v lednu? já osobně bych to asi neodkládala… aha, takže když máš zamraženo, není stimulace vaječníků - to chápu - ale alespoň podpora sliznice. Myslíš,že u všech? Já mám právě se sliznicí problém, tak jsem si dříve říkala,že nevím, jak by mi rostla bez té stimulace. A jak je to finančně s KET, kolik se za co platí?
Antoa:Tak to je krasa,urcite tam je to prave embryjko.Drzim pesti.
Founik:doufam,ze Ket dopadne dobre,super je,ze je to rychlejsi a nemusis stimulovat.
Mia:mio,jak se citis?Snad dobre.A kdypak jdes na kontrolu?
Ahojky, hlásím 1 expandovanou a 1 hatchující blastocystu v bříšku a 4 blastocysty v mražáku
Antoa gratuluji, hezky se teď opatruj, hlavně ty dva bobíšky v bříšku a ať se jim u tebe líbí nejméně na osm a půl měsíců ![]()
Founik, četla jsem že někdo právě dobře reaguje na ket, že mu ta stimulka nemusí dělat dobře a pak jen lepí nálepky a těhu je ráz,dva! takže tfuj,tfuj,tfuj, tento cyklus si odpočiň a v Novém roce šupky dupky pro dětičky! držím vše co mám, vám všem holky. jiank píšu sporadicky takže přeji krásné a klidné vánoce, plné pohádek a odpočinku, a do Nového roku Boží požehnání, i těm mrňouskům v bříškách a hlavně zdravíčko!!! Mějte se kočky krásně. a nebojte, být maminkami je naše poslání, takže se to určitě jednou výjde!
Mia: No já bych řekla, že ta sliznice se asi podporuje u všech, ale to jsem se neptala, tak těžko říct. Ale spíš bych si tipla, že jo, aby se náhodou nepromarnil cyklus. Časově je to naprostá brnkačka oproti IVF - jednou na UZV a pak na transfer
A cenově - teď jsem platila Anopyrin a Prednison (krabičku od každého, ještě mi zbylo od minula) a ty nálepky nějakých 700Kč. A za KET se platí 7500Kč. Toť snad vše
To už je úplně jiný kafe .. jen aby to klaplo.
mandelina : No právě, to je uplně jiný kafe než celý IVF ![]()
Antoa: Tak to zní dobře, to by se aspoň jedna sákryš mohla pěkně zahnízdit
klepu na dřevo! … A ještě 4 u ledu? To je dost fajně!
![]()
Elizid: Díky moc taky!! Už jsme se doma domluvili, že na to vlítneme hned v lednu a děj se vůle booooží
To fakt nemá cenu oddalovat. Snad tentokrát to bude lepčejší.
holky nevíte co znamená expandovaná a hatchující blastocysta? dr. Fischer mi říkal, že jsem fajnový, věřím mu, ale až doma jsem si právě četla zprávu a tam jsou tyto výrazy… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď