Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mandelina: děkuji! jak to máš ty, půjdeš na konzultaci, kdy můžete k dalšímu IVF?
Antoa: zítra ještě voláš do CAR, zda transfer opravdu v úterý?
Founik: asi jedete na konzultaci spíš dopol, tak budu držet a písni, jak jste se domluvili, ju? Mezi svátky určitě nemají zavřeno, já tam mezi svátky taky jedu na kontrolu…
Mia77 píše:
Mandelina: děkuji! jak to máš ty, půjdeš na konzultaci, kdy můžete k dalšímu IVF?Antoa: zítra ještě voláš do CAR, zda transfer opravdu v úterý?
Founik: asi jedete na konzultaci spíš dopol, tak budu držet a písni, jak jste se domluvili, ju? Mezi svátky určitě nemají zavřeno, já tam mezi svátky taky jedu na kontrolu…
ano, zítra v 11 volám, zda nám něco zbylo…ale dneska mě navštívila rýma(kejchám, smrkám) tak mám strach…
Antoa: tak určitě písni, kolik máte embryjek…
jeeej, rychle medík, čajík, vitamíny ![]()
Mia77 píše:
Antoa: tak určitě písni, kolik máte embryjek…
jeeej, rychle medík, čajík, vitamíny
Ahojky MIO, dlouho jsem tu nebyla a co to nečtu!!!!Velká gratulace k miminku, tak držím pěstičky, ať je vše O.K. To je tedy dárek pod stromeček!!pááá ![]()
Holky tak máme po PK 12 krásných kousků a zítra si pro 2 jdeme!!!
Antoa: juuuu, gratuluji!! To je parádní úroda. Ať vyberou to nejsprávnější ![]()
V kolik máš transfer?
Mia77 píše:
Antoa: juuuu, gratuluji!! To je parádní úroda. Ať vyberou to nejsprávnější
V kolik máš transfer?
po 9té
Antoa: Držím pěsti, ať to pěkně klapne! ![]()
Mio: Tak jsem dnes byla na konzultaci (pkus ještě UZV a krev) a Mudr mi říkala, že je jedno, jesti se rozhodneme do KETu jít hned v následujícím cyklu (tj. od prvního dne MS nalepit nálepku na podporu sliznice) nebo za 2 měsíce bo za půl roku, že je to na nás a není v tom moc rozdíl. Každopádně dřív než v lednu to stejně nedáme, tož to vidím asi na nový rok
Ještě jsme to doma nerozebírali do detailu, to až večer.
Antoa: tak dej zítra vědět, jaký máš pocit… držím! ![]()
Founik: to záleží jen a jen na vás! teď do konce prosince by to už kvůli datu ms asi nevyšlo,že? takže do toho půjdete hned v lednu? já osobně bych to asi neodkládala… aha, takže když máš zamraženo, není stimulace vaječníků - to chápu - ale alespoň podpora sliznice. Myslíš,že u všech? Já mám právě se sliznicí problém, tak jsem si dříve říkala,že nevím, jak by mi rostla bez té stimulace. A jak je to finančně s KET, kolik se za co platí?
Antoa:Tak to je krasa,urcite tam je to prave embryjko.Drzim pesti.
Founik:doufam,ze Ket dopadne dobre,super je,ze je to rychlejsi a nemusis stimulovat.
Mia:mio,jak se citis?Snad dobre.A kdypak jdes na kontrolu?
Ahojky, hlásím 1 expandovanou a 1 hatchující blastocystu v bříšku a 4 blastocysty v mražáku
Antoa gratuluji, hezky se teď opatruj, hlavně ty dva bobíšky v bříšku a ať se jim u tebe líbí nejméně na osm a půl měsíců ![]()
Founik, četla jsem že někdo právě dobře reaguje na ket, že mu ta stimulka nemusí dělat dobře a pak jen lepí nálepky a těhu je ráz,dva! takže tfuj,tfuj,tfuj, tento cyklus si odpočiň a v Novém roce šupky dupky pro dětičky! držím vše co mám, vám všem holky. jiank píšu sporadicky takže přeji krásné a klidné vánoce, plné pohádek a odpočinku, a do Nového roku Boží požehnání, i těm mrňouskům v bříškách a hlavně zdravíčko!!! Mějte se kočky krásně. a nebojte, být maminkami je naše poslání, takže se to určitě jednou výjde!
Mia: No já bych řekla, že ta sliznice se asi podporuje u všech, ale to jsem se neptala, tak těžko říct. Ale spíš bych si tipla, že jo, aby se náhodou nepromarnil cyklus. Časově je to naprostá brnkačka oproti IVF - jednou na UZV a pak na transfer
A cenově - teď jsem platila Anopyrin a Prednison (krabičku od každého, ještě mi zbylo od minula) a ty nálepky nějakých 700Kč. A za KET se platí 7500Kč. Toť snad vše
To už je úplně jiný kafe .. jen aby to klaplo.
mandelina : No právě, to je uplně jiný kafe než celý IVF ![]()
Antoa: Tak to zní dobře, to by se aspoň jedna sákryš mohla pěkně zahnízdit
klepu na dřevo! … A ještě 4 u ledu? To je dost fajně!
![]()
Elizid: Díky moc taky!! Už jsme se doma domluvili, že na to vlítneme hned v lednu a děj se vůle booooží
To fakt nemá cenu oddalovat. Snad tentokrát to bude lepčejší.
holky nevíte co znamená expandovaná a hatchující blastocysta? dr. Fischer mi říkal, že jsem fajnový, věřím mu, ale až doma jsem si právě četla zprávu a tam jsou tyto výrazy… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.