Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak bohužel nic
Všechny hodnoty jsou moc nízké a neodpovídají těhotenství
Nedá se nic dělat, napodruhé to snad vyjde …
A co Ty? Šla jsi do testíku? Snad budeš mít lepší výsledek …
To je mi líto.
Ale když to nevyšlo tak se teď soustřeď na Vánoce, ty utečou, přídeš na jiné myšlenky
a příště se to podaří. Hlavně nepropadat panice. Já doufala až do poslední chvíle a povedlo se to. Takže tobě se to taky povede. ![]()
Mandelina: a co dál, jak jste se domluvili v Repromedě? Vy máte něco zamraženého, nebo musíš znovu vše i se stimulací?
Já jedu do Repromedy v pátek, tak uvidím…
Mandelina: byla jsi na odběru krve (ráno) a pak na ultrazvuku? Pokud i na odběru, musela jsi nalačno? Zapomněla jsem se zeptat a nic neřekli…
Mirkaa: Děkuji moc za podporu. Nesmím podléhat panice a spíše věřit, že se to podruhé podaří
Doufám …
Mia: Jo jo, byla jsem na krvi i UTZ. Na krev jsem šla raději nalačno, ale taky jsem nevěděla, tak jsem radši přišla na lačno. Tak Ti držím pěstičky … A tak testík máš pozitivní?
Mia: Zamražené nic nemáme, takže mě čeká opět stimulace. Ptala jsem se, jestli je třeba čekat (např. ty 3 měsíce) a dokonce mi Dr. řekl, že to není nutné, že po MS by píchli zase ten Dipherelin (nevím, jak se to píše) a za 3 týdny kontrola a pokud to bude OK, tak se může začít se stimulací. Pak jsemse ptala, jestli třeba můžeme zkusit zase IUI, tak prý ano, že záleží na nás. Tak nevím, co je lepší, jestli rovnou IVF nebo zkusit IVF? ![]()
Mandelina: šla bych hned do IVF, proto,že je větší šance… to je dobře,že nemusíte čekat 3 měsíce! A píchvli ti něco v CAR na ms?
ahojky, tak mám po OPU a mám 22vajec, zítra budu volat co a jak
Antoa: páááni, to je úrodička! Hlavně ať je aspoň jedno z nich „to pravé“…
Chtěli jste ICSI?
Mia77 píše:
Antoa: páááni, to je úrodička! Hlavně ať je aspoň jedno z nich „to pravé“…Chtěli jste ICSI?
a to je tato úroda je jen z jednoho vaječníku!!!10PICSI a zbytek ICSI. Uvidíme kolik jich bude opravdu kvalitních. ![]()
Mia:Na Ms mi nic nepichli,mela bych ji dostat do par dnu po vysazeni leku.A tak zitra jdes do Repro,tak drzim pesticky,at Ti vse dobre dopadne
Pisni,jak jsi dopadla.
Antoa:Jejzda,tak to je super,tolik vajuch
A muzu se zeptat,co je to Picsi,to je lepsi nebo horsi nez ICSI?Diky za vysvetleni.
Ahojky, je to lepší než ICSI. U Isci se vybírá náhodná dobře vypadající spermie a u PICSI se injektuje spermie, která se naváže na spec. médium hyaluran a tím ukáže, že je „zdravá“
Antoa: Aha, takže se za to připlácí, že? To nám nenabízeli, ale tak to je asi dobrý pro to oplodnění, že? Na uchycení to pak asi nemá vliv, že? Budu moc držet pěstičky, ať se v Repro zadaří. Musíš nás informovat ![]()
Holky, ani nevíte, jak mě to mrzí, říkám si, co je ve mě špatně, říkám si, že mi zavedli asi to nejlepší co šlo, 2 blastocysty a z toho jedna hatchující … Ach jo, snad nás nečeká moc dlouhá cesta k tomu miminku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.