1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
20.12.11 18:24

Antoa: Mrkni sem http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=5 je to tu krásně popsaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.12.11 19:30
Founik píše:
Antoa: Mrkni sem http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=5 je to tu krásně popsaný :)

moc děkuji to je krásně popsané, fakt dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
20.12.11 20:09
Antoa píše:
Founik píše:
Antoa: Mrkni sem http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=5 je to tu krásně popsaný :)
moc děkuji to je krásně popsané, fakt dík :palec:

:palec: rádo se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.12.11 09:48

Antoa: tak držím! :palec: Kdy budeš testovat?? ;)

Founik: to máš tedy pravdu, časově super oproti stimulacím. A jak čtu ty ceny…to už je vážně lepší ;) . Tenhle ledňáček vám musí vyjít! :palec: Jak to máš s cyklem, kdy tedy začneš lepit, na kdy pak vychází utz? Musíš ještě do CAR, nebo až na ten utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
21.12.11 10:16

Mio testování vychází až těsně po Novém roce, dřív určitě nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.12.11 17:00
Mia77 píše:
Antoa: tak držím! :palec: Kdy budeš testovat?? ;)Founik: to máš tedy pravdu, časově super oproti stimulacím. A jak čtu ty ceny…to už je vážně lepší ;) . Tenhle ledňáček vám musí vyjít! :palec: Jak to máš s cyklem, kdy tedy začneš lepit, na kdy pak vychází utz? Musíš ještě do CAR, nebo až na ten utz?

Viď, ideálně kdyby šlo přeskočit IVF a jít rovnou do KETu :))))))))
Mě to vychází na začátek ledna, takže čistě teoreticky (ale bůhví, jak to bude a co s tělem všechny ty hormony udělaly) by ke konci ledna měl jít ledňáček do terénu :D
Teď už do CARu nemusím, fakt až na ten UZV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
22.12.11 21:02

Antoa: to jsi tedy dobrá, že to vydržíš, já nevydržela. Prostě jsem chtěla vědět, na čem jsem, jestli se mám nervovat, nebo trošičku těšit ;)

Founik: jj, to by bylo zcela ideální, nemít IVF, stimulaci a ty horenstní sumy (tedy u vás, u nás méně horentní, takže Vánoce mít budeme ;) ). Kdy tedy začneš lepit ty náplasti? Začíná se s nimi jako se stimulací, tedy řekněme 3. den cyklu (už si to přesně nepamatuju, možná je to 2. den cyklu nebo 4.? :nevim: )

Když jsem si tak o všem přemýšlela, pro mě byla asi nejhorší ta stimulace ve smyslu injekcí, které jsem musela píchat - a to jsem měla ráno gonal v peru, i to jsem špatně psychicky zvládala, pak mi ještě večer přidali klasickou injekci, to mi musel píchat manžel, to bych sama nedala :mrgreen: . Pak to cestování, každá kontrola pro nás znamenal více než půlden, pro mě opět stres stres stres kvůli odběrům krve. Z jehel a odběrů mám prostě panickou hrůzu :mrgreen: .
Jinak na Repromedu si opravdu nemůžu stěžovat, naopak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.12.11 13:19

Ahoj holky, protože za chviličku odjíždíme k rodičům tak přeji všem šťastné a veselé vánoce, bohatého ježíška, čekatelkám přeju pevné nervy (a po vánocích dobré výsledky) :mavam: :mavam: a dejte pozor na přejídání. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
23.12.11 13:35

Také všem přeji klidné prožití svátků!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
23.12.11 21:11

Já rovněž přeji krásné Vánoce, a všem, které čekají dvě čárky, ať se přání brzičko splní..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.12.11 10:17

Ahojte holky, dodatečně také přeji krásné svátky a hlavně hodně štěstí a zdraví v novém roce a ať se nám splní naše společné přání zdravého a krásného miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.12.11 00:03

Ahojky děvčata, všechny vás zdravím :lol: Doufám, že jste v klidu a pohodě přežily vánoční svátky a chystáte se na Sylvestra. :D Všem bych ráda popřála hlavně zdraví, štěstí, pevné nervy a spoustu trpělivosti…Ať jsme všechny v roce 2012 spokojené maminy čekatelky a ty, které už mimi čekají, ať všechno dobře dopadne!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.12.11 21:22

Antoa: jak jsi na tom? neláká tě testík? ;)

Founik: kdy začneš s náplastmi pro KET?

Jinak všem hlavně zdraví do roku 2012! To se koupit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
30.12.11 21:26

holky když jste byly na ET, brali vašemu parnerovy krev na přenosné nemoci??? platily jste za tento odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.12.11 21:30

Dita: ano, krev manželovi brali, ale nepamatuji si, zda jsme platili. pokud ano, tak snad jen ten regulační poplatek 30 korun. Ale opravdu si to nepamatuju, zeptám se ho zítra, zda si vzpomene on. Vy jste platili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.