1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
16.12.11 15:00

Tak já jsem těhotnááááááááááááááááááááááá :dance: :dance: :dance:

Jsem šťastná a zároveň smutná kvůli vám všem, kterým to nevyšlo…ale věřím, že i vám se zadaří. Stejně ještě není vyhráno. Všem držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
16.12.11 15:35
Mia77 píše:
Tak já jsem těhotnááááááááááááááááááááááá :dance: :dance: :dance:Jsem šťastná a zároveň smutná kvůli vám všem, kterým to nevyšlo…ale věřím, že i vám se zadaří. Stejně ještě není vyhráno. Všem držím :palec:

tak to teda moc gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.12.11 15:54

Tatranko, mně stále nejdou odesílat SZ!!! Řeším to s adminem, ani běžné příspěvky se často neodešlou.
Tušila jsem to od úterý…ale nechtěla jsem to zakřiknout, jsem pověrčivá…
Moc děkuji za podporu! :hug:

Antoa: děkuji! KOlik máte oplodněných vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.12.11 16:22

Čau holky, tak jsem se od neděle do včerejška zasekla s dcerkou v nemocnici na infuzích na infekčním :(
Dodatečně tedy Mio OBROVSKÁ GRATULACE!!! To je pecka!!! Vidíš, že to klaplo!! :)) A jedno, nebo rovnou 2, to už víš?
A palcůdržení všem, kterým to nevyšlo .. aby to příště už určitě klaplo!
Já jedu na konzultaci v pondělí, tak jsem zvědavá co naplánujeme na toho našeho jednoho ledňáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.12.11 16:59

Ahoj holky,kdysi jsem tu taky chdila, chci podpořit všechny které to potřebují. Miruš tobě halvně ať se to do porodu skulí, už to budeš mít za pár… halvně aby vše dopadlo dobře a Lucinka a ty jste byly zdravé!! Mia jak jsi dopadla? napínáš nás… ;) moc držím pěstičky. Mandelinko, já nečetla vše co jsi psala, nevím jaké máte zdravotní problémy že chodíte na IVF, my jsme neměli dá se říct žádné problémy, jen nám to zkrátka nešlo, a tak jsme tomu chtěli dopomoct a urychlit. mám za sebou dvě hned po sobě jdoucí IVFka, z prvního nám taky nezbylo nic do mražáčku, z druhého nám zbyly 3ks. Ani jedno IVF nám nevyšlo, a v dubnu jsme šli na KET, dali jsme si to jedno embrijko a dvě jsme nechali v jedné pejetce na pak. ani KET nám nevyšel a jás etaky ptala kde mám já problém že se ty potvůrky ne a ne zahryznout. nechali jsme si léto v klidu a já začala uvažovat že si otevřu obchůdek, začali jsme to realizovat a ejhle, najednou jsem otěhotněla ani jsem nevěděla jak. poprvé nám to sice nevyšlo, bylo to zamlklé těhu, ale jak já říkám bylo to nanečisto a hned v cyklu po potratu jsem otěhotněla podruhé a teď jsem v 10tt. myslím si že všechno holt má svůj čas a já si myslím že jsem mělaq v osudu otevřít ten obchůdek, že teď si ten nahoře řekl že spolnila to co měla a už jí to miminko můžu poslat, protože s miminekm bych se do něčeho nepouštěla, teď mám půl roku na to abych zkusila jestli obchůdek bude prosperovat, a já myslím že bude,a pak se uvidí. Určitě nechci v mateřské chodit do práce, chci si mateřské užít plnými doušky, a tak chci mít prodavačku a já se s manželem postaráme akorát o zboží a eshop. Takže nebuď smutná, určitě se zadaří,a třeba i přirozenou cestou. A navíc málokomu se zadaří na první pokus! HOlky mějte se, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
16.12.11 17:11
12
Mia77 píše:
Tatranko, mně stále nejdou odesílat SZ!!! Řeším to s adminem, ani běžné příspěvky se často neodešlou.
Tušila jsem to od úterý…ale nechtěla jsem to zakřiknout, jsem pověrčivá…
Moc děkuji za podporu! :hug:Antoa: děkuji! KOlik máte oplodněných vajíček?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.12.11 17:35

Antoa : Tak to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
16.12.11 18:02
Founik píše:

je to jeden s mnoha krůčků… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.12.11 19:10

Founik: děkuji..... V pondělí máte konzultaci, co a jak před KET? Dej vědět, ju??

Antoa: pááááni! A kdy bude transfer? Kolik jich dáš?

Tatranka: JJ, nááádherný dáreček pod stromeček! Nedávno mi naše malá - ač nic samozřejmě netuší - říkala, že by chtěla doma miminko ;) . V její školce se to totiž rozrodilo a téměř všechny její kamarádky teď mají doma miminka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.12.11 20:09
Antoa píše:
Founik píše:
je to jeden s mnoha krůčků… ;)

To máš pravdu ;) .. já jich měla 25 odebraných, 17 oplodněných, ale jen 2 zdravá :( Máš mnohem víc potenciálu :D To je fakt pecka :palec: Jen ať drží, mrňousci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.12.11 20:13
Mia77 píše:
Founik: děkuji..... V pondělí máte konzultaci, co a jak před KET? Dej vědět, ju??

Jj, přesně tak, už jsme si s Mudr psaly mailíkem, byla dost (nepříjemně) překvapená, že to nevyšlo, ale psala, že KET je možné uskutečnit hned v následujícím cyklu. Tím pádem to vypadá na leden .. dost pochybuju, že bychom to ještě teď v prosinci stihli. Tak uvidím, co mi řekne.

Blbý ale je, že mě tak nějak stále pobolívá břicho, tak nevím, jestli je to ještě dozvuk po té stimulaci a ms. Hlavně by nebyla nějaká potíž, cysta nebo tak. Já hnedle začnu myslet na ty horší varianty :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
16.12.11 20:37
pokud by to šlo tak dáme 2
Mia77 píše:
Founik: děkuji..... V pondělí máte konzultaci, co a jak před KET? Dej vědět, ju??

Antoa: pááááni! A kdy bude transfer? Kolik jich dáš?

Tatranka: JJ, nááádherný dáreček pod stromeček! Nedávno mi naše malá - ač nic samozřejmě netuší - říkala, že by chtěla doma miminko ;) . V její školce se to totiž rozrodilo a téměř všechny její kamarádky teď mají doma miminka 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
17.12.11 16:24

Founik: třeba to ještě v prosinci stihnete… dr. mi po transferu říkal, že určitě nebudou mít zavřeno 3 dny za sebou (od 24. do 26.12.), to by museli přerušit stimulace…takže je-li u tebe vhodná situace, mohlo by to klapnout už v prosinci :palec: . Budu držet!

Antoa: kdy tedy bude transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.12.11 17:09

Mia: Mio, moc gratuluji a přeju, ať miminko / miminka :-) pěkně roste.
Antoa: To je super, tak teď hlavně ať se embryjkům daří …
Elizid: Děkuji moc za podporu, snad to napodruhé vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
17.12.11 20:45
v úterý by měl být ET
Mia77 píše:
Founik: třeba to ještě v prosinci stihnete… dr. mi po transferu říkal, že určitě nebudou mít zavřeno 3 dny za sebou (od 24. do 26.12.), to by museli přerušit stimulace…takže je-li u tebe vhodná situace, mohlo by to klapnout už v prosinci :palec: . Budu držet!Antoa: kdy tedy bude transfer?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.