Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Antoa píše:
Tak hlásím dnešní kontrola 14 den po ET hcg 775![]()
Gratuluju, jen tak dále!!!!Ať se drží…
Antoa píše:
To je zkvělá zpráva. Já jsem měla jen 660.
Gratuluji a přeji ať se embryjko dál pěkně vyvíjí.
![]()
Antoa: jeee, jak čtu tu hodnotu hcg - to ti sami v CAR řekli, nebo ses ptala? Mně tedy žádnou hodnotu neřekli… asi se radši v pátek zeptám. Ještě jedeš do CAR na kontrolu?
Dr. Hromadová mi to řekla a ještě to mám i ve zprávě pro hematologii, páč si ředím krev.Příští pátek jdu na uzv, krev prý už ne.
Antoa píše:Super, moc gratuluju!
Antoa: příští pátek znamená v pátek 13.? ![]()
A kolik embryjek tam je?
Mia77 píše:To se dozvím v pátek 13. Tý jo ty jsi mi nasadila brouka do halvy. Ani jsem si to neuvědomila
Antoa: příští pátek znamená v pátek 13.?
A kolik embryjek tam je?
Antoa: já byla na krvi a utz 13. den a dr. říkala, že tam je „gestační váček“, to je totéž jako bublinka?
Tu hodnotu hcg si vážně jen tak pro formu nechám říct, ale mě to ani nenapadlo se ptát, jak jsem byla šťastná…
Ahojte holky, co to tu čtu za pozitivní zprávy?
Antoe, taky moc gratuluji k // a držím pěsti, ať všechno dobře dopadne… Po těch útrapách na Obilňáku bylo na čase, že?
Achich ouvej, snad mne brzy také potká to štěstí …
Holky, tak se mějte moc hezky, držím pěstičky všem, co mají // a i těm, které jsou v přípravě ![]()
Antoa a Mia : Tada holky, úplně vám závidím ty problémy, které tu řešíte. Musím říct, sama za sebe, že je pro nás čtenářky pozitivní si číst, jak vše probíhá.....
Už abych byla mezi váma.......
Držte se a napište
![]()
Marti, pro mě to také bylo pozitivní. Když jsem četla ty úspěchy záviděla jsem a dobíjelo mě to nadějí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.