1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
20.1.12 21:21

Moc gratuluju vše k dobrým zprávám :-)
Já stimuluju ode dneška. Mám 112.5 Gonalu. Snad všechno vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.1.12 21:33
jessikka píše:
Moc gratuluju vše k dobrým zprávám :-)
Já stimuluju ode dneška. Mám 112.5 Gonalu. Snad všechno vyjde.
držím pěsti!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.1.12 09:13

Jesika: držíme palečky!

Antoa: ;) :potlesk:

Mirka: jak je? Už se vám to blíží......těšíte se? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.1.12 09:14

Mirka: kde budeš v porodnici? A ty dva velké chlapečky i očekávanou holčičku máš s jedním partnerem - pokud nevadí, že se ptám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.1.12 23:31

Mia 77 - už se nám to blíží, hrozně se těším ale zároveň mám i obavy. Předse je to už hodně let co jsem naposledy rodila.
Dětičky nemám s jedním mužem. Vdávala jsem se poprvé hned po maturitě a hned za sebou jsem měla dvě dětičky, ale po deseti letech jsem se rozvedla. V roce 2004 jsem se vdávala podruhé a až teď konečně se těšíme na mimi, zkoušeli jsme to od roku 2003. Ještěže jsme vydrželi, manžel už tomu moc (respekt. vůbec) nevěřil. :lol:
A jak se ti daří? Není ti špatně? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana3773
22.1.12 12:10

Ahoj holky.Tak se k Vám přidám taky.Byli jsme v Repromedě v listopadu na první konzultaci dělali vzali nám krev na veškerá vyšetření jelikož už mám za sebou 4ivfa jedno těhu po mrazáčcich ale v 5měsíci jsem potratila tak jsme chtěli vše imunol.vyš.genetiku a hormonální profil.Ted čekám 3měsíce na výsledky.Mám rozhozený hormonální profil tak nevím co to znamená a co se na to bere aby se upravil.A jak dlouho to vše trvá.Jana

• Citovat
  • Upravit
91
22.1.12 12:18

ahojte holky, mám dotaz. Jaká byla ms po nezdařeném ivf či ivm. Silná nebo třeba slabá? Nebo nějaké další postřehy?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.1.12 15:59

Ahojte všichni, chtěla bych se s Vámi podělit o první zážitky a pokusy z prvního IVF. Po roce snažení jsme s manželem přestoupili na cestu Asistované reprodukce místo klasického snažení každý měsíc a doufání že MS nedorazí…dle doktorů já jsem v naprostém pořádku, prý ani cysty nemám, nic…profil a imuno taky super…takže jediný špatný výsledek byl manželův spermiogram…takže nám bylo doporučeno IVF a ve čtvrtek jdeme na 1.konzultaci. Jsem z toho trošku zmatená, z diskuzí a povídání tuším co mě čeká, ale i tak bych si s kýmkoliv o tom popovídala Nejvíc mě štvou ty peníze co to všechno stojí, vím že je to nějak spoluhrazeno s pojišťovnou, ale i tak jsou to pálky jako blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
22.1.12 16:34

A jdeš přímo do Repromedy? a ke komu?
Jinak vítej mezi námi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.1.12 16:58

Ano, jdu přímo do Repromedy, ale ke komu přesně to ještě nevím…První konzultaci budu mít totiž ve spolupracujícím centru blízko mého bydliště. Prý až přímo na ty zákroky pojedu do Brna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
22.1.12 17:00

tak to jo.. kamarádka to taky tak měla. Chodila do Šumperka a do Brna na punkci a transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.1.12 17:02

Tam jdu ve čtvrtek taky…jsem zvědavá jak to dopadne a na kolik mě to příjde. A jak se daří tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
22.1.12 17:05

Já jsem v 8 týdnu, zatím dvojky, ale uvidíme jestli vybojují obě berušky. Jinak na Repromedu pěji jen chválu!!!
A ty jsi s Šumperka? :) My tam máme rodiče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.1.12 21:18

Ahojky nové Repromeďačky, zdravím vás a přeju hodně štěstíčka a pevné nervy!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.1.12 21:21
Verous7 píše:
Ano, jdu přímo do Repromedy, ale ke komu přesně to ještě nevím…První konzultaci budu mít totiž ve spolupracujícím centru blízko mého bydliště. Prý až přímo na ty zákroky pojedu do Brna…

Verous, to máš fajn, já budu muset dojíždět 100 km denně a strávit celý den v Brně, když pojedu na krev a UTZ. Ale to už je to nejmenší, člověk udělá cokoli, však to jistě znáš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.