Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jessikka píše:
Ahoj holky. Potřebovala bzch poradit. Jak vám rostly folikuly? Já jsem dnes 12DC, stimuluju od 2DC, mám postupně navýšenou dávku z 112 IU na 225 IU a dneska jsem měla vlevo 2×14mm, asi 3×11mm, pak několik (cca 6) menších - asi 8mm. Na druhé straně 1×15mm, 1×14mm a pak podobně jako na druhé straně. Ve středu jdu ještě na jeden UTZ (už 4.), na pátek bude asi plánované OPU. Nejsou folíky malé? A není jich málo? Jak to bylo u vás?
Ahojky Jesikko,přeju ať máš hodně kvalitních vajůchů k oplodnění
Pokud si vzpomínám já, měla jsem u těch předešlých pokusů 12 a 11, ale poprvé zůstalo na transfer jen jedno a podruhé zůstaly 2 embryjka, žádné nešlo na led. Takže klidně můžeš mít i méně vajíček ale kvalitních než více a nekvalitních!!!Tak se drž, teď to bude nejnáročnější!!!!!Přeju ti štěstíčko ![]()
To fakt nezní moc pozitivně
Já jich budu mít ještě míň kvůli PGD.
jessikka píše:
To fakt nezní moc pozitivněJá jich budu mít ještě míň kvůli PGD.
No to vůbec ne, to jsem myslela pozitivně! Říkej si, dobře to dopadne a uvidíš za pár dní to tam bude
Držím pěsti! ![]()
Tak hurááá!!!! Na dnešní kontrole jeden folik dokonce 25mm, asi 3×24mm, nad dvacet mm má asi celkem deset folíků, dalších deset nad 18mm. Tak narostli moji broučci
V pátek jdu na OPU.
Gratuluji k folíkům. Ty veliké ti možná nevydrží ale těch menších tam máš hodně.
Vem si s sebou přezuvky a noční košili a jestli chceš župan a pití.
Po OPU dostaneš malé pití a bagetu.
Držím palečky.
![]()
jessikka píše:
Tak hurááá!!!! Na dnešní kontrole jeden folik dokonce 25mm, asi 3×24mm, nad dvacet mm má asi celkem deset folíků, dalších deset nad 18mm. Tak narostli moji broučciV pátek jdu na OPU.
Jessikka super, to je teda úroda
Přeju hodně štěstí, ať to dobře dopadne ![]()
Jesika: tak co odběr, šlo to? Kolik máte vajíček? A dáváte ICSI?
Marti: Jak jsi na tom? Stimulace zdárně pokračuje?
Mia77 píše:Ano, máme ICSI a pak PGD. Odebrali jech 11, zítra budu volat, jak to s nima vypadá. Snad to půjde dobře.
Jesika: tak co odběr, šlo to? Kolik máte vajíček? A dáváte ICSI?Marti: Jak jsi na tom? Stimulace zdárně pokračuje?
Mia ahojky, no já ještě nezačala, až 10.2. začínám píchat Decapepyl, čekám na MS a přidám k tomu Gonal…Už bych to chtěla mít za sebou! Jsem z toho čekání nervózní!Ale to je asi normální
A co ty, jak se cítíš? Jsi doma nebo pracuješ?
Jesikka, to je krásný počet! Teď zbývá už jen čekat a držet pěstičky:-)) ![]()
Přeji všem klidný a pohodový víkend ![]()
Děvčata, stále vás sleduji a moc vám všem držím palečky. Mám pocit že únor bude plodný měsíc tak do toho.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tak to je mas male ja jsem nyni nekde jinde a mam 12 dc 17 i 1á a to jsem v repromede mela podobne jako ty ,ale nyni jsem mela od 4 DC centrotide a to pusobi na rovnomerny rust mas to taky nebo ne . Od ktereho dne ti to dali ?