1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
16.2.12 14:26

Mio, jasne že jo, snažím se, ať jsem v pohodě!Bude víkend, tak si poležím. A jak se cítíš ty? Jak dlouho budeš ještě pracovat? Co vlastně děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.2.12 18:13

Ahojky děvčata, jak se daří? Je tady nějak mrtvo!!Já se úspěšně léčím, zítra, od 2DC začínám stimulaci s Gonalem a už to bude utíkat........jen aby se ty moje vajucha probraly a spolupracovaly! :lol: Mějte se krásně ozvěte se.Pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.2.12 07:19
Ahoj:-) Dneska jsem 11 den po ET a mám kráááásné // :srdce: :srdce: :srdce:
Musela jsem se pochlubit :mrgreen:
marta.sami píše:
Ahojky děvčata, jak se daří? Je tady nějak mrtvo!!Já se úspěšně léčím, zítra, od 2DC začínám stimulaci s Gonalem a už to bude utíkat........jen aby se ty moje vajucha probraly a spolupracovaly! :lol: Mějte se krásně ozvěte se.Pááá :mavam:

No super! Tak ať to rychle utíká a máme tu brzo další repromeďácké // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 08:54

Marti: takže už stimuluješ, to je super! Kdy máš první kontrolu, krev a utz? Tak ať rostou!!!

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 08:54

Jessikka: gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 08:55

Jessikka: kdy půjdeš k dr.? Měla bys v týdnu, ne? Kolik jste si nechali dát embryjek, můžou to být případně dvojčátka??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.12 10:34

Jessikka: Velká gratulace!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Máš i můj velký obdiv, že jsi zvládla čekat tak dlouho!!!!Tak hodně štěstíčka, třeba tam budou i :srdce: :srdce:

Mio : Dneska jsem začala s Gonalem, na kontrolu jedu asi ve středu nebo čtvrtek, paní doktorka přesně neřekla, buď 5 nebo 6DC.

Tak se držte vy těhulky :hug: Doufám, že budu brzy mezi váma!!!!pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.2.12 10:39
Mia77 píše:
Jessikka: kdy půjdeš k dr.? Měla bys v týdnu, ne? Kolik jste si nechali dát embryjek, můžou to být případně dvojčátka??? :palec:

Máme jen jedno, protože jen jedno prošlo před PGD. Šimonek :-)
Dneska jsem volala do Repromedy, abych se domluvila na daším postupu, ale nikdo to nebral. Tak zítra.
Holky, co už to znáte, jaký bude další postup? Krev? Kdy bude první UTZ? Dneska jsem vlastně 4+2tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.2.12 10:40
marta.sami píše:
Jessikka: Velká gratulace!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Máš i můj velký obdiv, že jsi zvládla čekat tak dlouho!!!!Tak hodně štěstíčka, třeba tam budou i :srdce: :srdce:

Mio : Dneska jsem začala s Gonalem, na kontrolu jedu asi ve středu nebo čtvrtek, paní doktorka přesně neřekla, buď 5 nebo 6DC.

Tak se držte vy těhulky :hug: Doufám, že budu brzy mezi váma!!!!pááá :mavam:

Díky moc :-) Ani ne za 4 týdny tu budeš hlásit stejnou zprávu :)
Kolik jednotek si pícháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.12 10:48

Jessikka: Píchám si 300 IU, teprve jsem dneska začala ( jsem 2DC), tak doufám, že na to bude to moje " staré tělo" reagovat! Uvidím tento týden na kontrole. Pak se zase ozvu a ty napiš, jak jsi pochodila na kontrole!pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 17:29

Marti: máš hned dobrou dávku, já začínala tuším se 150 jednotkami, nevědělo se, jak budu reagovat… Takže ať vajíčka rostou a sílí a zrají :palec: a dej vědět, kdy jedeš na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 17:32

Jessikka: tuším, že neděle je jediný den, kdy tam nebývají, jinak v sobotu běžně. No, na základě dvou čárek na TT tě pozvou na krev (odeberou kvůli HCG) a bude utz a podle toho řeknou další postup. Tedy takto jsem to měla já :palec: .

Už jsi to někomu řekla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 17:32

Marti: nezlob se „starým tělem“, jestli si dobře pamatuji, je ti kolem 34 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.2.12 17:50
Mia77 píše:
Jessikka: tuším, že neděle je jediný den, kdy tam nebývají, jinak v sobotu běžně. No, na základě dvou čárek na TT tě pozvou na krev (odeberou kvůli HCG) a bude utz a podle toho řeknou další postup. Tedy takto jsem to měla já :palec: .Už jsi to někomu řekla? ;)

Jo, vědí to rodiče, tchánovci a holky v diskusi. A dvě nejlepší kamarádky. Moc mi všichni drželi palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.2.12 18:08

Jessikka: tak dej zítra vědět, kdy pomažeš do Repromedy na krev a utz, ju? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.