1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
25.2.12 21:27

ahojte holky, tak dnes sem byla na UTZ a je to lepši. na te jedné straně kde byla jenom ta cysta, jsou 3folikuly 11 mm a na druhé nějak 14, 12,10,8 to nevím ani presne ten pocet, ale nejaky tam sou a je to lepsi :-) dalsi kontrola v utery, tak doufam, ze z toho neco bude. davka mne zustala porad tech 225 a vecer ten cetrotide. od pondeli zacnu s vyplachy rosalgin. jo holky, nevite jak je to s fyzickou namahou pri stimulaci? sem dnes u nasich nosila late dreva ze 4. patra dolů, tak sem se trochu unavila. myslite,ze je to spatny? mate nekdo zkusenost?

Marti, dej taky vedet, jak zitra,ju? drzim palce.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.2.12 21:43
Verdasek píše:
ahojte holky, tak dnes sem byla na UTZ a je to lepši. na te jedné straně kde byla jenom ta cysta, jsou 3folikuly 11 mm a na druhé nějak 14, 12,10,8 to nevím ani presne ten pocet, ale nejaky tam sou a je to lepsi :-) dalsi kontrola v utery, tak doufam, ze z toho neco bude. davka mne zustala porad tech 225 a vecer ten cetrotide. od pondeli zacnu s vyplachy rosalgin. jo holky, nevite jak je to s fyzickou namahou pri stimulaci? sem dnes u nasich nosila late dreva ze 4. patra dolů, tak sem se trochu unavila. myslite,ze je to spatny? mate nekdo zkusenost?Marti, dej taky vedet, jak zitra,ju? drzim palce.:-)

Jéé, moc gratuluju! Takhle nějak rostly mně :-) A koukej, kde jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
26.2.12 11:56

Souhlas, mně se taky nečekaně až ke konci vyrojilo moc folíků, takže hodně štěstí pro Verdáska a Marťu! Tfuj, tfuj :dance:

• Citovat
  • Upravit
123
26.2.12 14:17

Holky posilam taky plno pozdravu a spustu nadeje. Ja jdu v utery na utz , tak doufam, ze mi ty // potvrdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.2.12 15:15

Verdasku, to je super, vidíš, probraly se potvůrky malé :dance: No doufám, že budu mít taky zítra samé dobré zprávy!! Je to pravdu náročné na psychiku, jak blázen :? No co se týká té tvojí námahy, neblbni, nepřeháněj to! Je pravda, že jsem včara byla hrát s mojím volejbal a moc jsem si nezahrála - bála jsem se nějak se moc napínat a řádit, jako vždy!

Děvčata, pěkný zbytek neděle a díky za podporu :kytka: páááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.2.12 15:16
versuska píše:
Holky posilam taky plno pozdravu a spustu nadeje. Ja jdu v utery na utz , tak doufam, ze mi ty // potvrdi :)

jéééééééééééé, velká gratulace :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.2.12 17:01
jessikka píše:
Anonymní píše:
Tak já měla 150 během celé stimulace a odběr celkem asi 13 DC na mě moc brzy a pak doplatek 30 tis. jen za tři vajíčka je pro mě moc , PISCI + IMSI 20 tis. protože nemají sazbu to 5 ks ,ale jen do 10 Ks což je hrozně moc . Jinde je to jen za 8 tis. což je velký rozdíl na těchto dvouch metodách. Jo a mohu stimulovat všemi léky co jsou k dispozici a né jen těmi dvěmi co nabízí. takže ted šetříme na další IVF a půjdu na podzim v Praze . je to tam lepší skoro nikdy nečekám 90 minut když jsem domluvená jako v repromedě a pod.

Moc nechápu smysl tohoto příspěvku. Ano, Repromeda je dražší a nabízí jen Gonal a Puregon - jsou to modernější léky, já bych je stejně chtěla. A mě nevadí si zaplatit, hlavně, že budu mít miminko. Nevím, jak ostatní, já čekala maximálně 15 minut, většinou jsem se ani nestihla posadit.

Tahle diskuse je o něčem úplně jiném, něž o tom, zda jsme v Repromedě spokojené nebo ne. Pokud jsi nebyla, je jen dobře, že jsi zvolila jiný CAR - sto lidí, sto chutí. Nám se tam ale líbí, tak nám sem takové příspěvky prosím nepiš. A ta anonymita je také zvláštní - stydíš se za svůj názor?

Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:47

Jessico, souhlasím s tebou. Je na každém jaký CAR si vybere. Já jsem zase do Repromedy přišla z Prahy a jsem za to šťastná. Už tři týdny si užívám miminko a neměnila jsem. Vděčím za to doktorce Hromadové. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.2.12 17:03
mirkaaa456 píše:
jessikka píše:
Anonymní píše:
Tak já měla 150 během celé stimulace a odběr celkem asi 13 DC na mě moc brzy a pak doplatek 30 tis. jen za tři vajíčka je pro mě moc , PISCI + IMSI 20 tis. protože nemají sazbu to 5 ks ,ale jen do 10 Ks což je hrozně moc . Jinde je to jen za 8 tis. což je velký rozdíl na těchto dvouch metodách. Jo a mohu stimulovat všemi léky co jsou k dispozici a né jen těmi dvěmi co nabízí. takže ted šetříme na další IVF a půjdu na podzim v Praze . je to tam lepší skoro nikdy nečekám 90 minut když jsem domluvená jako v repromedě a pod.

Moc nechápu smysl tohoto příspěvku. Ano, Repromeda je dražší a nabízí jen Gonal a Puregon - jsou to modernější léky, já bych je stejně chtěla. A mě nevadí si zaplatit, hlavně, že budu mít miminko. Nevím, jak ostatní, já čekala maximálně 15 minut, většinou jsem se ani nestihla posadit.

Tahle diskuse je o něčem úplně jiném, něž o tom, zda jsme v Repromedě spokojené nebo ne. Pokud jsi nebyla, je jen dobře, že jsi zvolila jiný CAR - sto lidí, sto chutí. Nám se tam ale líbí, tak nám sem takové příspěvky prosím nepiš. A ta anonymita je také zvláštní - stydíš se za svůj názor?

Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:47
Jessico, souhlasím s tebou. Je na každém jaký CAR si vybere. Já jsem zase do Repromedy přišla z Prahy a jsem za to šťastná. Už tři týdny si užívám miminko a neměnila jsem. Vděčím za to doktorce Hromadové. :lol: :lol: :lol: :lol:

Je náááádherný!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.2.12 17:26

Holky moc bych se neprepinala, před prvním ivf jsem před opu byla zumbamaratonku a bohužel nám to nevyslo.ted jsem jen odpocivala,setrila se a chodila na masáže a snad se v úterý dozvím, ze se me brucci drží zuby nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.2.12 17:43
versuska píše:
Holky moc bych se neprepinala, před prvním ivf jsem před opu byla zumbamaratonku a bohužel nám to nevyslo.ted jsem jen odpocivala,setrila se a chodila na masáže a snad se v úterý dozvím, ze se me brucci drží zuby nehty

No jasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.2.12 18:24

Marti: držím palečky na zítřejší kontrolu, určitě porostou, folikulky jedny!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.2.12 18:25

Cinkilinki: jak je, vše v pořádku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.2.12 18:26

Mirko: Lucinka je nááááááádhernáááááááá!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
26.2.12 18:51

Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminek :dance: Jen tak dál :pankac:

Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12651
26.2.12 18:58
Cinkilinki píše:
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminek :dance: Jen tak dál :pankac:Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude :srdce:

Asi jsem se ptala, ale kolikátý den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.