1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
4.3.12 10:53

Marti: zítra začínám 16. týden a jdu tedy na krevní tripple test…doufám, že nevyjde pozitivně, pak bych musela řešit, zda jít na odběr plodové vody, což bych nerada :(
Dcerka je zatím nadšená - hlavně proto, že ve školce se jejím třem kamarádkám v rozmezí od října do ledna narodily sestřičky - takže taky musí mít sestřičku, bratříčka nepřipouští ;)
Jj, bříško je už vidět, při druhém těhotenství je vidět dříve, jinak jsem zatím nikde nenabrala, ale po tomto víkendu to bude jinak, protože mě na chvíli opustily nevolnosti a žrala jsem a žrala (s odpuštěním, ale JINAK se to nazvat nedá), co mi přišlo pod ruku, asi abych si vynahradila ty předchozí dny, ale dnes ráno tu nevolnost už zase byla. No když se za posledními třemi dny ohlédnu a představím, si, co vše jsem snědla, tak to by měla četu chlapů na týden a to nepřeháním. Prostě klasická těhotenská žravost a vůbec to nešlo zastavit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale po transferu budeš mít neschopenku, ne? Já si taky říkala, že po odběru bych případně komplikace přivodila sama sobě, kdežto po transferu bych už mohla něco ohrozit…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.3.12 11:08

Teda to letí jak blázen!! Budu na tebe moc myslet, ať to všechno dobře dopadne! Když to tady tak čtu, je to těhotenství jeden velký stres, pořád nějaké testy a výsledky a budoucí maminy se třepou, aby bylo všechno v pořádku!!!

Mio, představ si, že jsi asi tak nějak těhotná, jak moje nejlepší kámoška :lol: Chodí za mnou a všechno probíráme, taky mi moc psychicky pomáhá, stejně jako vy!

Přeju pěknou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
4.3.12 11:32

Marti, to je skvělé, že máte PICSI :palec: Vyberou vám super spermie :D
Mio, ať dopadnou dobře testy, je to fakt náročné, krůček za krůčkem až k cíli.
Dneska už nešpiním a manžel mě opečovává, tak snad to bude dobrý. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
149
4.3.12 21:31
Cinkilinki píše:
Marti, to je skvělé, že máte PICSI :palec: Vyberou vám super spermie :D
Mio, ať dopadnou dobře testy, je to fakt náročné, krůček za krůčkem až k cíli.
Dneska už nešpiním a manžel mě opečovává, tak snad to bude dobrý. :mavam:

Tak to je moc dobře, jen se nechej opečovávat :potlesk: Uvidíme, zítra budeme volat kolik máme embryí :D páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.3.12 09:11

Marti: co dělají vaše embryjka, rýhují se? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.3.12 09:12

Cinkilinki: jsi dnes v poho, bez špinění?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 09:26
Mia77 píše:
Marti: co dělají vaše embryjka, rýhují se? :palec:

Budu volat v 11, pak se ozvu :D Musím na ně pořád myslet, snad to ti naši broučci zvládnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 11:44

Moje nálada jde pomalu :( tak máme jen 3 embrya a mají před sebou ještě velkou cestu!!! zase budu volat ve středu…Snad to některé zvládne!!! Moc se bojím!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
5.3.12 12:06

Ahoj Marti, neboj, neboj! Nám zůstala jen jedna blastocystička, jinak nic, stačí aspoň jeden bojovník. Musíš těm embryjkům věřit. :hug:

• Citovat
  • Upravit
12651
5.3.12 12:10

Marti, i kdyby zbyl jen jeden bojovníček, tak z něj bude to vytoužené miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.3.12 13:15

Marti: my to měli přesně tak, měli jsme původně pět embryjek, pak se oplodnila jen některá, nakonec zůstala jedna blastocysta a jedno pětidenní embryjko-teď si honem nevzpomenu, jak to nazývají…
Musíš myslet pozitivně, zůstane to nejlepší! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 13:30
Mia77 píše:
Marti: my to měli přesně tak, měli jsme původně pět embryjek, pak se oplodnila jen některá, nakonec zůstala jedna blastocysta a jedno pětidenní embryjko-teď si honem nevzpomenu, jak to nazývají…
Musíš myslet pozitivně, zůstane to nejlepší! :palec:

Ale jo, ony jsou určitě bojovnice po mě!! Děkuju za podporu, už budu myslet jen a jen :D :D :D pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 13:32
Cinkilinki píše:
Ahoj Marti, neboj, neboj! Nám zůstala jen jedna blastocystička, jinak nic, stačí aspoň jeden bojovník. Musíš těm embryjkům věřit. :hug:

Tak to já jim věřím, přece to nevzdají, budu pro ně výbornou mámou :lol: Děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 13:33
jessikka píše:
Marti, i kdyby zbyl jen jeden bojovníček, tak z něj bude to vytoužené miminko!

Jessiko, taky děkuju, moc mi pomáháte, hodně jsem se uklidnila :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.3.12 13:52
Mia77 píše:
Musíš myslet pozitivně, zůstane to nejlepší! :palec:

Myslíš kompaktní morulu? Tu jsem dostala já a Šimonek se pěkně vyvíjí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.