1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
9.3.12 21:39

Aha tak to jsme na tom uplne stejne, ale mne je tedy 28, kdyz jsem zjistila ze mam ahm 0,75 tak jsem byla v soku, rodina zdrava, ja sportovec, proste hruza. Muj manzel ma velmi spatny spermiogram a je mu 30, taky sportovec, takze jeste doted nechapeme. A uz mas deti? Bojim se docela te punkce, jake to je?

• Citovat
  • Upravit
149
9.3.12 21:42
BeldaR píše:
Aha tak to jsme na tom uplne stejne, ale mne je tedy 28, kdyz jsem zjistila ze mam ahm 0,75 tak jsem byla v soku, rodina zdrava, ja sportovec, proste hruza. Muj manzel ma velmi spatny spermiogram a je mu 30, taky sportovec, takze jeste doted nechapeme. A uz mas deti? Bojim se docela te punkce, jake to je?

Beldi, asi neovlivníme to, jaké máme vajucha, podle mě je to dáno geneticky!!I já jsem sportovně založená, několik let jsem i tancovala ve folklorním souboru, mám pohybu dosti, nekouřím, nepiju ( občas červené s taťkou ve sklepě) a vidíš!!!!

Já bohužel ještě žádné děti NEMÁM!!!Ale téměř 10 let po nich toužím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
9.3.12 21:46

Tak to je dlouha doba 10let, verim, ze ted se vam zadari, moc ti to preji! Kolik ti jich tedy zavedli? A v jakem vyvoji byli? A jakou jsi mela urodu? Promin, ze jsem tak zvedava, je to jen proto ze za mesic jdu taky, tak chci o tom neco vedet.

• Citovat
  • Upravit
149
9.3.12 21:55

V pohodě, vždyť jsme tady všechny na jedné lodi!!! :lol: Já jsem měla náročnou stimulaci - píchala jsem 6OO jednotek!Při OPU mi odebrali 8 vajíček, 6 bylo zralých. Oplodnili je speciální metodou PICSI a byly z toho 4 embrya. Všechny se dostaly do fáze kompaktní moruly a 2 mi včera dali :srdce: :srdce: Jsou sice trošku pomalejší při vývinu, ale já o ně pečuju, tak to uirčitě zvládnou :dance:

Je to náročné nejen finančně, ale hlavně psychicky, na to se připrav!!! OPU se bát nemusíš, to zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
9.3.12 22:07

Mne asi budou taky pichat hodne, a co to dela? Jak reaguje telo? Tak to jsi mela skvelou urodu, to zni teda hodne pozitivne, to vam urcite vyjde. My chceme taky to PICSI, manzel ma spermie uplne spatny, pohyb skoro nula, morfologie spatna a mnozstvi taky. Porad jeste uvazujeme o PGD ale mne to pojistovna nehradi, tak je to hrozna palka, ale chromozomy mame v poradku tak nevim zda je to potreba.

• Citovat
  • Upravit
149
9.3.12 22:14

Víš co, já nevím, tělo reagovalo jen přecitlivěle, prostě ty hormony!!!Ale jinak v poho! Já jsem dokonce kvůli PGD přešla k jiné pojišťovně, ale i tak jsme zapaltili až až ( 70 tisíc) a na PGD už nebyly zbytečné prachy!!Genetiku jsme měli oba v pohodě, tak snad to klapne!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
9.3.12 22:36

Za co jste dali 70tis??? Icsi, picsi, leky a jeste neco?

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
9.3.12 22:38

Jinak ja bych taky presla, ale je novy zakon, ze se muze menit pojistovna jen v lednu, takze hruza, kdyz potrebuji tak my stat nepomuze a to jsem nikdy pomoc nepotrebovala.

• Citovat
  • Upravit
149
9.3.12 22:43

Těch 70 000 je za stimulaci ( Gonal) a ostatní léky, PICSI a prodlouženou kultivaci.....Čert vem ty peníze, ale já už chci být konečně těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
9.3.12 22:46

Jasne chapu, citim to stejne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.12 09:15

Mrkněte zase na názor Mudr. Veselé ohledně AMH .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.12 09:16
  • Citovat
  • Upravit
BeldaR
11.3.12 10:08

Tak tento prispevek me teda dost vydesil, nosnad je to tedy jinak a taky individualni :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.12 10:14

Beldar dala jsem ti to jen na info ,že dva lékaři v jednom centru a dva názory. Ono také záleží i na dalších hodnotách hormonálních hladin. Takže být tebou jdu do toho všeho co nejdřív.Mě totiž na moji hodnotu AMH řekli ,že mi nikdo nedokáže přesně určit za jak dlouho dojde k tomu ,že už nebudu moci mít své děti . V Repromedě výsledek 1,3 v Praze 12,45. Takže to se mnou není ještě špatné. Bylo by zajímavé dát toto přečíst Hromadové co by ti na to konkrétně řekla.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
11.3.12 10:38

Jj zeptam se ji. Kdyz jsem byla na ultrazvuku tak mi rekli ze si mame udelat s manzelem pekny vecer, zemam krasnou ovulaci, ale samozrejme nevedeli, zema manzel mizive spermie. Aleje to neskutecne, ze kazdy rekne neco jine, mam jitna IVF v dubnu. Alenechapu proc by mi rikala doktorka Hromadova ze mam 5 az 10let? Fsh jsem mela poprve 8 a po druhe 12, ten mi kolisa. No nevim teda :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.