Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsme se objednali na další konzultaci za 14 dní a pak se doufám začne taky něco dít… všem co tu jste držím palce, ať se vše daří, jak má!
Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre ![]()
versuska píše:
Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre
Doufejme, že to jsou skuteční bojovníci!!Stejně budu nedočkavá a zavolám i zítra, jak to s nimi vypadá…! ![]()
Holky, dnes jsem nevydržela a volala jsem
máme tedy 4 embryjka, jedno je sedmibuněčné azbylé 3 jsou 5 buněčné a vyvíjí se prý dobře, říkala paní embryoložka
Transfer bude
Ještě zítra mám volat, doufám, že uslyším samé dobré zprávy!
Mějte se nádherně!!!papa ![]()
Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží ![]()
Kdy má být transfer??
Mia77 píše:
Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží![]()
Kdy má být transfer??
Transfer bude ve čtvrtek a pak zůstávám na neschopence, už jsem si to domluvila jak s mým skoromužem tak v práci a budu ležet a relaxovat a tvořit jarní dekorace na sklo, aby mi to čekání rychleji uteklo ![]()
Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvy
a propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku ![]()
Marti, moc držím
Dej vědět, jak to proběhlo ![]()
Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!! ![]()
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.
Cinkilinki píše:
Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvya propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku
Marti, moc držímDej vědět, jak to proběhlo
Jéééé, super, moc ratuluju!!!!!
Cinklinki: Gratuluju k
Myslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?
Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou… ![]()
Moc všem děkuji za podporu
![]()
marta.sami píše:
Cinklinki: Gratuluju kMyslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?
Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou…
Moc všem děkuji za podporu![]()
Můj Šimonek je výsledek jedné jediné morulky
Navíc zítra z nich můžou být blastocysty ![]()
Holky, tak dnes su po transferu 2 hatchujicich blastocyst:-), tak doufam,ze to tentokrat klapne:-)
jinak Cinkilinky moc gratuluju a Marti, Tobě zítra držím palce:-)
Mia77 píše:
Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!!
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.
Mio, v děloze bylo všechno v pořádku. Možná mám křehčí cévy, už nejsem nejmladší. Alespoň se snažím hodně spát ![]()
Marti, to je svělé, že se embryjka drží. Těším se na zprávy, co Tvůj ET a jestli budeš mít v bříšku dva bojovníky ![]()
Verdásku, 2 hatchující blastocysty to je vysoká šance! Super ![]()
Cinkilinki: mám to také tak, i proto jsem pak v 11. týdnu (a kvůli námaze
) krvácela…
Kdypak jdeš ke své dr.?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď