Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsme se objednali na další konzultaci za 14 dní a pak se doufám začne taky něco dít… všem co tu jste držím palce, ať se vše daří, jak má!
Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre ![]()
versuska píše:
Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre
Doufejme, že to jsou skuteční bojovníci!!Stejně budu nedočkavá a zavolám i zítra, jak to s nimi vypadá…! ![]()
Holky, dnes jsem nevydržela a volala jsem
máme tedy 4 embryjka, jedno je sedmibuněčné azbylé 3 jsou 5 buněčné a vyvíjí se prý dobře, říkala paní embryoložka
Transfer bude
Ještě zítra mám volat, doufám, že uslyším samé dobré zprávy!
Mějte se nádherně!!!papa ![]()
Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží ![]()
Kdy má být transfer??
Mia77 píše:
Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží![]()
Kdy má být transfer??
Transfer bude ve čtvrtek a pak zůstávám na neschopence, už jsem si to domluvila jak s mým skoromužem tak v práci a budu ležet a relaxovat a tvořit jarní dekorace na sklo, aby mi to čekání rychleji uteklo ![]()
Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvy
a propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku ![]()
Marti, moc držím
Dej vědět, jak to proběhlo ![]()
Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!! ![]()
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.
Cinkilinki píše:
Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvya propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku
Marti, moc držímDej vědět, jak to proběhlo
Jéééé, super, moc ratuluju!!!!!
Cinklinki: Gratuluju k
Myslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?
Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou… ![]()
Moc všem děkuji za podporu
![]()
marta.sami píše:
Cinklinki: Gratuluju kMyslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?
Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou…
Moc všem děkuji za podporu![]()
Můj Šimonek je výsledek jedné jediné morulky
Navíc zítra z nich můžou být blastocysty ![]()
Holky, tak dnes su po transferu 2 hatchujicich blastocyst:-), tak doufam,ze to tentokrat klapne:-)
jinak Cinkilinky moc gratuluju a Marti, Tobě zítra držím palce:-)
Mia77 píše:
Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!!
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.
Mio, v děloze bylo všechno v pořádku. Možná mám křehčí cévy, už nejsem nejmladší. Alespoň se snažím hodně spát ![]()
Marti, to je svělé, že se embryjka drží. Těším se na zprávy, co Tvůj ET a jestli budeš mít v bříšku dva bojovníky ![]()
Verdásku, 2 hatchující blastocysty to je vysoká šance! Super ![]()
Cinkilinki: mám to také tak, i proto jsem pak v 11. týdnu (a kvůli námaze
) krvácela…
Kdypak jdeš ke své dr.?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.