1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
5.3.12 14:57

Tak jsme se objednali na další konzultaci za 14 dní a pak se doufám začne taky něco dít… všem co tu jste držím palce, ať se vše daří, jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.3.12 15:43

Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.3.12 17:57
versuska píše:
Marti neboj to zvladnou. My jsme meli po odberu 6 vajicek a k transferu byly jen 2blastocysty. Jakmile preziji prvni 2-3 dny,tak uz se doziji podle me i tech 5. lavu vzhuru a chystej se na ET, at je jim u tebe dobre :)

Doufejme, že to jsou skuteční bojovníci!!Stejně budu nedočkavá a zavolám i zítra, jak to s nimi vypadá…! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.3.12 12:08

Holky, dnes jsem nevydržela a volala jsem :lol: máme tedy 4 embryjka, jedno je sedmibuněčné azbylé 3 jsou 5 buněčné a vyvíjí se prý dobře, říkala paní embryoložka :dance: :dance: Transfer bude :dance: :dance: Ještě zítra mám volat, doufám, že uslyším samé dobré zprávy!

Mějte se nádherně!!!papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
6.3.12 12:52

Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží :palec:

Kdy má být transfer??

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.3.12 13:08
Mia77 píše:
Marti: vidíš, super, gratuluji! Embryjka se drží :palec:

Kdy má být transfer??

:mavam:

Transfer bude ve čtvrtek a pak zůstávám na neschopence, už jsem si to domluvila jak s mým skoromužem tak v práci a budu ležet a relaxovat a tvořit jarní dekorace na sklo, aby mi to čekání rychleji uteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
7.3.12 09:04

Marti: v kolik máš zítra transfer? Budu držet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
7.3.12 10:09

Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvy :srdce: a propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku :oops:
Marti, moc držím :palec: Dej vědět, jak to proběhlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1021
7.3.12 11:23

Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!! :potlesk:
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.3.12 12:54
Cinkilinki píše:
Tak radostně hlásím, že včera byly potvrzeny srdeční ozvy :srdce: a propustili nás z Repromedy. Byla jsem moc dojatá. Snad už budu klidnější, minulý týden jsem se pořád v noci budila s tím, že určitě neužívám všechny léky, musela jsem to jít vždycky překontrolovat a zase zpět do pelíšku :oops:
Marti, moc držím :palec: Dej vědět, jak to proběhlo :hug:

Jéééé, super, moc ratuluju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.3.12 13:30

Cinklinki: Gratuluju k :srdce: Myslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?

Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou… :lol:

Moc všem děkuji za podporu :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.3.12 13:57
marta.sami píše:
Cinklinki: Gratuluju k :srdce: Myslím si, že se člověk v této fázi konečně uklidní!!je to běh na dlouhé tratě, opravdu! A chodíš teda do práce? Ale určitě se šetříš, ne?

Tak transfer bude ve čtvrtek 9:45, prý máme 4 morule, tak snad toto stádium stačí, ony se stejně ještě za těch 24 hodin musí dál vyvíjet, ne? Jinak jsem rozhodnuta - budeme dávat 2!!!Cokdyž se zaštěstí najednou… :lol:

Moc všem děkuji za podporu :kytka: :hug:

Můj Šimonek je výsledek jedné jediné morulky :-) Navíc zítra z nich můžou být blastocysty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.3.12 14:31

Holky, tak dnes su po transferu 2 hatchujicich blastocyst:-), tak doufam,ze to tentokrat klapne:-)
jinak Cinkilinky moc gratuluju a Marti, Tobě zítra držím palce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
7.3.12 18:31
Mia77 píše:
Cinkilinki: gratuluji, moc moc!!! :potlesk:
To špinění tedy nebylo nic vážného? Určitě ses na to ptala.

Mio, v děloze bylo všechno v pořádku. Možná mám křehčí cévy, už nejsem nejmladší. Alespoň se snažím hodně spát :D

Marti, to je svělé, že se embryjka drží. Těším se na zprávy, co Tvůj ET a jestli budeš mít v bříšku dva bojovníky ;)

Verdásku, 2 hatchující blastocysty to je vysoká šance! Super :palec:

• Citovat
  • Upravit
1021
7.3.12 18:46

Cinkilinki: mám to také tak, i proto jsem pak v 11. týdnu (a kvůli námaze :mrgreen: ) krvácela…
Kdypak jdeš ke své dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.