Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cinkilinki píše:jessikka píše:Jess, dnes jsem 20. den po ET. Myslím, že nám to vychází časově dost blízko. Ty jsi kolikátý den po ET?Cinkilinki píše:Asi jsem se ptala, ale kolikátý den jsi?
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminekJen tak dál
Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude
Já jsem dnes 18 dní po ET, byla jsem v pondělí. No a na UTZ jdu až v pátek, to budu teda 24 dní po ET. Bude tam srdíčko? Pokud ne, bude to průser, nebo se může objevit později? Byla jsem na UTZ 13 dní po ET a nic neviděli - řekli mi, že tam nic nebude ještě před UTZ. A hCG 491.
Já taky přesně nevím, kdy přesně se objeví srdíčko. Říká se v 7.-8. týdnu. Ale oni nám určitě v Repromedě řeknou, jestli UTZ odpovídá stáří embrya. Jsem pěkně napjatá ![]()
Mia77 píše:
Marti: držím palečky na zítřejší kontrolu, určitě porostou, folikulky jedny!!!
Mio díky, mám trochu nervy, ale to je asi normální
…doufám, že zítra budu mít jen samé pozitivní zprávy ![]()
Mia77 píše:
Mirko: Lucinka je nááááááádhernáááááááá!!
Já se přidávám, ať vám dělá Miry malá jen samou radost
Ale umí udělat v Repromedě krásné miminka, že jo ![]()
Ahoj holky posilam ukazku meho testovani k povzbuzeni cekajicich po ET.
zitra me ceka krev a utz, tak jsem zvedava jestli budeme mit jednoho nebo dva broucky.
A ktematu spokojenosti s Repromedou? Kazdy ma jiny pohled na vec, zvlast kdyz se to nepovede, ale vsichni si muzeme zvolit kam budeme chodit a kazdemu samozrejme nebude vyhovovat stejny CAR. TAkze nespokojenym preji stastnou cestu jinam a my co jsme spokojene preji hodne stesti pri tehulkovani
![]()
Pro povzbuzení, připojuju další testík. Vyšlo mi to neuvěřitelně krásně - manželovi k narozeninám ![]()
versuska píše:
Cinkilinki gratuluju k //
Já už čekám na srdíčko, ale testíky jsem si schovala a chodím se na ně dívat ![]()
Marti: jakpak jsi včera dopadla na kontrole? Rostou folikulky, rostou? ![]()
Ahojky děvčata, omlouvám se, ale jsem nez noťasu, píšu až z práce
Tak miláčci folíci rostou, dvojitá dávka zabrala!!Včera jsem poprvé potkala Dr. Veselého, je to moc fajn pan doktor
Jedu znovu zítra na krev a UTZ a asi v pátek na OPU. Už se to blíží…
![]()
Mějte se nádherně, opatrujte miminka včem posílám pozdrav ![]()
Verdasku, tak jak jsi na tom? Kdy jdeš na OPU?
marta.sami píše:
Ahojky děvčata, omlouvám se, ale jsem nez noťasu, píšu až z práceTak miláčci folíci rostou, dvojitá dávka zabrala!!Včera jsem poprvé potkala Dr. Veselého, je to moc fajn pan doktor
Jedu znovu zítra na krev a UTZ a asi v pátek na OPU. Už se to blíží…
![]()
![]()
![]()
Mějte se nádherně, opatrujte miminka včem posílám pozdrav
Verdasku, tak jak jsi na tom? Kdy jdeš na OPU?
Mooooc gratuluju!!! Já říkala, že si tě pohlídaji
![]()
ahojte holky, akorat sem dorazila z Repromedy. moji folíci taky rostou.-) a v patek jdu na OPU:-) tak snad to dame:-)Marti, gratuluju k folikům a holky s //, ke dvěma čarkam:-) je super,ze se tak muzem vzajemne podporovat:-) mejte se a opatrujte se
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jess, dnes jsem 20. den po ET. Myslím, že nám to vychází časově dost blízko. Ty jsi kolikátý den po ET?