1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cinkilinki
26.2.12 19:37
jessikka píše:
Cinkilinki píše:
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminek :dance: Jen tak dál :pankac:Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude :srdce:
Asi jsem se ptala, ale kolikátý den jsi?

Jess, dnes jsem 20. den po ET. Myslím, že nám to vychází časově dost blízko. Ty jsi kolikátý den po ET? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12651
26.2.12 19:40
Cinkilinki píše:
jessikka píše:
Cinkilinki píše:
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminek :dance: Jen tak dál :pankac:Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude :srdce:
Asi jsem se ptala, ale kolikátý den jsi?
Jess, dnes jsem 20. den po ET. Myslím, že nám to vychází časově dost blízko. Ty jsi kolikátý den po ET? :mavam:

Já jsem dnes 18 dní po ET, byla jsem v pondělí. No a na UTZ jdu až v pátek, to budu teda 24 dní po ET. Bude tam srdíčko? Pokud ne, bude to průser, nebo se může objevit později? Byla jsem na UTZ 13 dní po ET a nic neviděli - řekli mi, že tam nic nebude ještě před UTZ. A hCG 491.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
26.2.12 20:18

Já taky přesně nevím, kdy přesně se objeví srdíčko. Říká se v 7.-8. týdnu. Ale oni nám určitě v Repromedě řeknou, jestli UTZ odpovídá stáří embrya. Jsem pěkně napjatá 8o

• Citovat
  • Upravit
149
26.2.12 21:33
Mia77 píše:
Marti: držím palečky na zítřejší kontrolu, určitě porostou, folikulky jedny!!! :palec:

Mio díky, mám trochu nervy, ale to je asi normální :zed: …doufám, že zítra budu mít jen samé pozitivní zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.2.12 21:37
Mia77 píše:
Mirko: Lucinka je nááááááádhernáááááááá!! :potlesk:

Já se přidávám, ať vám dělá Miry malá jen samou radost :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ale umí udělat v Repromedě krásné miminka, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.2.12 10:32

Ahoj holky posilam ukazku meho testovani k povzbuzeni cekajicich po ET. :zed: zitra me ceka krev a utz, tak jsem zvedava jestli budeme mit jednoho nebo dva broucky.

A ktematu spokojenosti s Repromedou? Kazdy ma jiny pohled na vec, zvlast kdyz se to nepovede, ale vsichni si muzeme zvolit kam budeme chodit a kazdemu samozrejme nebude vyhovovat stejny CAR. TAkze nespokojenym preji stastnou cestu jinam a my co jsme spokojene preji hodne stesti pri tehulkovani :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
27.2.12 18:21

Pro povzbuzení, připojuju další testík. Vyšlo mi to neuvěřitelně krásně - manželovi k narozeninám :)

• Citovat
  • Upravit
123
27.2.12 19:59

Cinkilinki gratuluju k // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.2.12 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
27.2.12 21:30
versuska píše:

Já už čekám na srdíčko, ale testíky jsem si schovala a chodím se na ně dívat :oops:

• Citovat
  • Upravit
1021
28.2.12 09:50

Marti: jakpak jsi včera dopadla na kontrole? Rostou folikulky, rostou? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.2.12 13:13

Ahojky děvčata, omlouvám se, ale jsem nez noťasu, píšu až z práce :D Tak miláčci folíci rostou, dvojitá dávka zabrala!!Včera jsem poprvé potkala Dr. Veselého, je to moc fajn pan doktor :palec: Jedu znovu zítra na krev a UTZ a asi v pátek na OPU. Už se to blíží… :dance: :dance: :dance:

Mějte se nádherně, opatrujte miminka včem posílám pozdrav :kytka:

Verdasku, tak jak jsi na tom? Kdy jdeš na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.2.12 13:23
marta.sami píše:
Ahojky děvčata, omlouvám se, ale jsem nez noťasu, píšu až z práce :D Tak miláčci folíci rostou, dvojitá dávka zabrala!!Včera jsem poprvé potkala Dr. Veselého, je to moc fajn pan doktor :palec: Jedu znovu zítra na krev a UTZ a asi v pátek na OPU. Už se to blíží… :dance: :dance: :dance:

Mějte se nádherně, opatrujte miminka včem posílám pozdrav :kytka:

Verdasku, tak jak jsi na tom? Kdy jdeš na OPU?

Mooooc gratuluju!!! Já říkala, že si tě pohlídaji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.2.12 14:11

ahojte holky, akorat sem dorazila z Repromedy. moji folíci taky rostou.-) a v patek jdu na OPU:-) tak snad to dame:-)Marti, gratuluju k folikům a holky s //, ke dvěma čarkam:-) je super,ze se tak muzem vzajemne podporovat:-) mejte se a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.2.12 14:13

Jééé, holky, to ještě budete spolu na pokoji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.