Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všichni, jsem tu nová, chystáme se podstoupit v Repromedě IVF s dárcovskými vajíčky… Všem co tu jste přeju úspěch a hodně radosti.
Verdásku, nepočítala jsem hodiny, ale odběr v pondělí a transfer v sobotu… Tak kolik to je? ![]()
Diagnóza píše:
Ahoj všichni, jsem tu nová, chystáme se podstoupit v Repromedě IVF s dárcovskými vajíčky… Všem co tu jste přeju úspěch a hodně radosti.
Vítáme nováčka
Hodně štěstí! Nás je tu teď hodně úspěšných z Repromedy, tak se budeme snažit Tě nakazit ![]()
Holkám, co se chystají na OPU bohatou úrodu ![]()
Mia77 píše:
Marti, my do léků za stimulaci taky vrazili šílené peníze… Hlavně ať to je k tomu nejkrásnějšímu užitku!!
V kolik jdeš v sobotu na odběr? Budu moc držet
Mio, děkuju za podporu, už aby to bylo za mnou! Čert vem ty penízky, jen ať to k něčemu je
Přeju klidný víkend a v sobotu večer se ozvu ![]()
Verdasku, ozvi se, jak jsi dopadla, budu na tebe moc myslet!!! ![]()
Holky, díky za podporu, uvidíme zítra. hned jak dofrčíme,tak se ozvu:-) mejte se. Marti, Tobě taky držím palečky a Tebe Diagnozo tady vítám:-)
Ahoj všichni, děkuji za přivítání. Jsem optimista, takže věřím, že to vyjde
. Říkám si pořád, jak jsme byli s manželem blbí, že jsme to neřešili dříve… Tak snad ještě není pozdě. Krásný den všem.
Holky máme srdíčko!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit, ještě jsem ho nečekala (6+0) a viděla jsem, jak bliká! A odpovídáme stáří těhotenství, to je poprvé ![]()
Jessi to je skvele, blahopreji, musi to byt nadherny pocit. Taky se na to uz moc a moc tesim. Asi se tam rozbrecim
![]()
jessikka píše:
Holky máme srdíčko!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit, ještě jsem ho nečekala (6+0) a viděla jsem, jak bliká! A odpovídáme stáří těhotenství, to je poprvé
Jessika, to je nádhera!!!!
Moc držím pěsti, snad se už brzy taky dočkám...... ![]()
Jessikka: také gratuluji!! ![]()
Teď se hlavně opatruj, aby nebyly žádné komplikace, jaké jsem měla já. Já taky jela do nemocnice s pláčem, ale proto, že jsem myslela, že je po všem…
a bojím se doteď. Takže klid a odpočinek, nic není důležitější!
Jessikko, gratuluju:-) jinak já hlásím 16 odebraných vajíček, ještě je prý musí očistit od nějakých buněk a pak zjistí, jestli jsou v kvalite M2?nebo tak nějak to říkal dr. Koukal. Zítra si máme zavolat, tak su nedočkavá jak něco, snad z těch 16 budou aspon nejaky kvalitní a oplodní se a pak se uchytí:-) jinak holky, neměly ste některá výplachy Rosalgin? já sem se zapomněla zeptat, jestli mám pokračovat, sice už mně zbyvají jenom 2 sacky,ale nevím. nemate nekdo zkusenosti? jinak Marti, zitra držím palečky:-)
Verdasku gratuluju, to je ale úroda!A jak se cítíš, vše bylo v pohodě? Mám z toho trochu strach, ale to asi každá z nás!! taky zítra napíšu!
pááá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď