1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
1.3.12 14:02

Ahoj všichni, jsem tu nová, chystáme se podstoupit v Repromedě IVF s dárcovskými vajíčky… Všem co tu jste přeju úspěch a hodně radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
1.3.12 15:04

Verdásku, nepočítala jsem hodiny, ale odběr v pondělí a transfer v sobotu… Tak kolik to je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.3.12 16:45

Mio, takze tech 5 dni. Ok, dekuju.Zítra ráno jdem na to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
1.3.12 18:36
Diagnóza píše:
Ahoj všichni, jsem tu nová, chystáme se podstoupit v Repromedě IVF s dárcovskými vajíčky… Všem co tu jste přeju úspěch a hodně radosti.

Vítáme nováčka :) Hodně štěstí! Nás je tu teď hodně úspěšných z Repromedy, tak se budeme snažit Tě nakazit :palec:
Holkám, co se chystají na OPU bohatou úrodu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
149
1.3.12 19:50
Mia77 píše:
Marti, my do léků za stimulaci taky vrazili šílené peníze… Hlavně ať to je k tomu nejkrásnějšímu užitku!!
V kolik jdeš v sobotu na odběr? Budu moc držet :palec:

Mio, děkuju za podporu, už aby to bylo za mnou! Čert vem ty penízky, jen ať to k něčemu je :andel: Přeju klidný víkend a v sobotu večer se ozvu :lol:

Verdasku, ozvi se, jak jsi dopadla, budu na tebe moc myslet!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.3.12 20:40

Holky, díky za podporu, uvidíme zítra. hned jak dofrčíme,tak se ozvu:-) mejte se. Marti, Tobě taky držím palečky a Tebe Diagnozo tady vítám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.12 09:13

Ahoj všichni, děkuji za přivítání. Jsem optimista, takže věřím, že to vyjde 8) . Říkám si pořád, jak jsme byli s manželem blbí, že jsme to neřešili dříve… Tak snad ještě není pozdě. Krásný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.3.12 09:45

Holky máme srdíčko!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit, ještě jsem ho nečekala (6+0) a viděla jsem, jak bliká! A odpovídáme stáří těhotenství, to je poprvé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.12 09:57

jessikko blahopřeji k tomu štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.3.12 10:36

Jessi to je skvele, blahopreji, musi to byt nadherny pocit. Taky se na to uz moc a moc tesim. Asi se tam rozbrecim :) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.3.12 10:38

Já brečela taky. I manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.3.12 11:05
jessikka píše:
Holky máme srdíčko!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit, ještě jsem ho nečekala (6+0) a viděla jsem, jak bliká! A odpovídáme stáří těhotenství, to je poprvé :-)

Jessika, to je nádhera!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Moc držím pěsti, snad se už brzy taky dočkám...... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.3.12 11:28

Jessikka: také gratuluji!! :palec:

Teď se hlavně opatruj, aby nebyly žádné komplikace, jaké jsem měla já. Já taky jela do nemocnice s pláčem, ale proto, že jsem myslela, že je po všem… :,( a bojím se doteď. Takže klid a odpočinek, nic není důležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.3.12 16:09

Jessikko, gratuluju:-) jinak já hlásím 16 odebraných vajíček, ještě je prý musí očistit od nějakých buněk a pak zjistí, jestli jsou v kvalite M2?nebo tak nějak to říkal dr. Koukal. Zítra si máme zavolat, tak su nedočkavá jak něco, snad z těch 16 budou aspon nejaky kvalitní a oplodní se a pak se uchytí:-) jinak holky, neměly ste některá výplachy Rosalgin? já sem se zapomněla zeptat, jestli mám pokračovat, sice už mně zbyvají jenom 2 sacky,ale nevím. nemate nekdo zkusenosti? jinak Marti, zitra držím palečky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.3.12 16:26

Verdasku gratuluju, to je ale úroda!A jak se cítíš, vše bylo v pohodě? Mám z toho trochu strach, ale to asi každá z nás!! taky zítra napíšu! :D pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.