Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky Cinkilinki a Marti uzasne zpravicky, tak jen at mate kvalitni vajicka
drzim vam palce.
ja dnes byla taky v Repromede a mam potvrzeny HCG 1500 z krve, jen na UTZ jeste nic nebylo. Pristi tyden dalsi UTZ a snad konecne i zpravicka zda se nam uchytil jen jeden nebo dva broucci.
versuska píše:
Holky Cinkilinki a Marti uzasne zpravicky, tak jen at mate kvalitni vajickadrzim vam palce.ja dnes byla taky v Repromede a mam potvrzeny HCG 1500 z krve, jen na UTZ jeste nic nebylo. Pristi tyden dalsi UTZ a snad konecne i zpravicka zda se nam uchytil jen jeden nebo dva broucci.
já myslela, že už posledně jsi tam měla váček…
Nemela, naposledy jsem tam byla na ET, dnes jsem 14 dni po ET ![]()
Ahaaa!!!! Tak to tu psal někdo jiný
Už se mi to motá, omlouvám se -)
versuska píše:
Ahoj holky posilam ukazku meho testovani k povzbuzeni cekajicich po ET.zitra me ceka krev a utz, tak jsem zvedava jestli budeme mit jednoho nebo dva broucky.
A ktematu spokojenosti s Repromedou? Kazdy ma jiny pohled na vec, zvlast kdyz se to nepovede, ale vsichni si muzeme zvolit kam budeme chodit a kazdemu samozrejme nebude vyhovovat stejny CAR. TAkze nespokojenym preji stastnou cestu jinam a my co jsme spokojene preji hodne stesti pri tehulkovani
![]()
![]()
[/citac
Gratuluji !!! Takto přesně jsem testovala i já. Nemohla jsem uvěřit že to konečně vyšlo. Sledovala jsem jestli čárka bude zesilovat.Jinak - doktorka já jsem taky na první UTZ nic neměla, doktorka říkala že je tam něco vidět až od HCG nad 1000.
Novým těhulkám gratuluji, těším se s vámi. Pročítám vás ale nestíhám odpovídat protože většinou jsem u počítače když kojím a nemám volné ruce.
čaute holky, napadlo mě. když se čeká na transfer, tak si druhy den po OPU zavolate jak se to vyviji a pak uz se to dozvite, az v den transferu, jak to dopadlo? nebo si jeste volate v prubehu? my u toho IVM jsme volali druhy den a pak az transfer, ale zajimalo by me, jestli clovek muze zjistit stav treba den dva pred ET. Jaky mate zkusenosti v Repromede?
Verdasek píše: čaute holky, napadlo mě. když se čeká na transfer, tak si druhy den po OPU zavolate jak se to vyviji a pak uz se to dozvite, az v den transferu, jak to dopadlo? nebo si jeste volate v prubehu? my u toho IVM jsme volali druhy den a pak az transfer, ale zajimalo by me, jestli clovek muze zjistit stav treba den dva pred ET. Jaky mate zkusenosti v Repromede?
Verdasku, vždy se volá ten druhý den po OPU a pak dle pokynů Repromedy. Obvykle Ti dají termín, kdy bude mít embryolog čas ![]()
Verdásku, já si volala i mimo termín, jak jsem byla napnutá, aby se aspoň jedno embryjko vyvíjelo, neměli jsme jich moc…
Sice jsem musela volat asi třikrát,protože byla nějaká porada, ale paní doktorka byla moc milá a podala mi info i mimo termín.
Tak ahojky děvčata, já byla včera na kontrole a dostala jsem Gonal ještě na dnešek a v sobotu jdu na OPU. Folíků není až tak moc, ale rostou a ještě jistě dorostou ty, které byly včera 11mm. Tak se uvidí, jak to dopadne!!
Musím ale říct, že je to fakt náročné nejen psychicky
…Už teď nás to stálo 47 000 - moje slavná stimulace
a budeme ještě pokračovat ( ICSI, prodloužená kultivace)
Už se na toho kouzelného mimíša fakt těším ![]()
A jak se jinak máte vy?
Mia77 píše:
Verdásku, já si volala i mimo termín, jak jsem byla napnutá, aby se aspoň jedno embryjko vyvíjelo, neměli jsme jich moc…
Sice jsem musela volat asi třikrát,protože byla nějaká porada, ale paní doktorka byla moc milá a podala mi info i mimo termín.
Já doufám, že to tak bude, nevydržím čekat, jestli se embryjka vyvíjí nebo ne! V Heliosu jsem volala denně a sledovala pokroky, popřípadě odpadlé embrya ![]()
MArti, to cekani jestli se embryjka vyviji je strasne, ale je mozna lepsi nestresovat se a pockat. Stejne s tim nic nenadelas. Musis to prenechat jim.
Drzim na sobotu palce. ![]()
Marti, my do léků za stimulaci taky vrazili šílené peníze… Hlavně ať to je k tomu nejkrásnějšímu užitku!!
V kolik jdeš v sobotu na odběr? Budu moc držet ![]()
Tak to by bylo dobry, kdyby sme si mohli volat, jestli tam ze me teda neco vydolujou. a kolikatej den jste sli ET? Písou, ze vetsinou 120 hodin, ale zajimalo by mě, jestli je to u vsech stejny a nebo to resi individualne:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já jsem věřila, že v repromedě si folíky pohlídají a porostou

Držím pěsti