Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak jsem po prvním odběru a UTZ a hCG je 13 den po ET 491. prý je to v pořádku, ale pro zajímavost, kolik jste měly vy? Jinak jasně, že ještě nebylo nic vidět, sliznici mám 16mm a vaječníky pořád zvětšené - 4-5 cm. Tak tentokrát to snad klapne!!!!
Jessikka: já měla hcg 819 - ale možná proto,že jsme dávali dvě embryjka, pak se jedno nejspíš vstřebalo.
Jinak moc gratuluji!!!! ![]()
Kdy znovu jedeš na kontrolu?
Mia77 píše:
Jessikka: já měla hcg 819 - ale možná proto,že jsme dávali dvě embryjka, pak se jedno nejspíš vstřebalo.Jinak moc gratuluji!!!!
Kdy znovu jedeš na kontrolu?
Já mám jen jedno, tak doufám, že je to v pořádku, protože prý příště ani krev brát nebudou. Jdu příští pátek.
Mio, a ty jsi ted v kterém týdnu? Už budeš končit první trimest, ne?
Mia77 píše:
Cinkilinki: vážně se známe?
Ahoj Mio, já myslím, že se možná známe z diskuse o stimulaci clostilem. Já jsem se z ní pak stáhla, protože už jsem si připadalo jako blázen, že furt chodím na emimino a netěhotním
Chodila tam i Fikina, Barcha atd.
Já už se raděj trvale nepřihlašuju, i když sem chodím, zatím stačí, že ujíždím na facebooku ![]()
S Marťou se známe, to je 100 pro, a s Tebou možná ![]()
Jessikka: mám 14. týden a nějaký den, takže začátek 2. trimestru
Ano, nechala jsem se vymáznout ![]()
Moc gratuluju k druhému trimestru, to je super! ![]()
Cinkilinki: jak jsi na tom ty, který týden nebo který den po transferu??
Mia77 píše:
Cinkilinki: tvůj nick začínal tehdy písmenkem „n“?
Přesně tak
Je fakt, že dočasný distanc mi pomohl nenechat se neúspěchy tak pohltit. Jsem ve 4. týdnu, těžký začátečník ![]()
Vím, že Repromeda má velkou úspěšnost, ale i tak mě to překvapilo. Myslela jsem si, že jsem si tu sílící druhou čárku vsugerovala
, manžel mi musel opakovat, že to vidí taky ![]()
![]()
Ahojky děvčata, tady to žije
to je moc dobře!!!
Cinkilinki : Gratuluju, velká cesta je ještě před tebou, ale držím pěstičky!!!!Jsi na neschopence nebo pracuješ?
Verdasek : Já taky jedu na kontrolu ve čtvrtek, uvidíme, jak vajucha rostou
No posledně jsem se ptala a řekli mi, že mám přijet na lačno, tak posnídám až pak. Já jsem od začátku snažení o mimi tehdy ještě s manželem neměla žádné problémy, můj muž měl špatný SPG, už je to pár let zpátky!!Vyzkoušeli jsme to pak po 2 letech ještě jednou a taky nic!!
Vyřídili jsme si adopci a čekali na mimi, ale bohužel to náš vztah neustál a místo mimi přišel rozvod!!! Teď jsme s partnerem spolu skoro 3 roky a po 1,5 roku snažení jsme zjistili, že má opět špatné SPG, u mě je to v poho, jen asi už nedozrávaly pokaždé kvalitní vajíčka.....tak smůla!!!!Teď jdeme do ICSI, aby byla jistota nejlepší spermie a snad už do třetice všechno klapne!!!!!
![]()
No, my jdeme do PICSI, manžel má taky špatnej spermiogram. A já mám to PCOS, takže fakt blbá kombinace. Poprvé jsem byla kvůli riziku hyperstimulačního syndromu na IVM, to bohužel neklaplo, i když jsme zdárně došli k transferu expandující blastocysty.Teď jsme šli do IVF, tak doufám,že ten hyperstimulák nebude a že vypotím nějaký dobrý vajíčka a pak se oplodní a budou vyvíjet a hlavně se pak uchytí:-)
holky, když mám pero se 450 jednotkama, sestřicka odstrikla tech 37,5 jednotek, je mozny, ze po 4 aplikacich 112,5 tam jeste zbyde? rikala,ze tech 37,5 je tam vzdycky navic, ale pripadne mně, že i když si pichnu tu posledni davku, tak tam něco zbyde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.