1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
19.2.12 19:29
Mia77 píše:
Marti: nezlob se „starým tělem“, jestli si dobře pamatuji, je ti kolem 34 let?

Já vím, některé ženy mají první dítě i později… :lol: To víš, že se ozvu. Pojedu asi ve čtvrtek, pokud mi to zítra pan ředitel dovolí. Máme mít totiž nějakou poradu, kde musí být 100% účast :roll:

Mějte se děvčata a klidný pracovní týden :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.2.12 08:49

Ahojte holky, tak su tu zase. Dneska si jdu nechat píchnout 1. injekci. Začínám gonalem se 112,5 jednotkama. MS jsem dostala v pátek odpoledne,ale mela sem dojít až dnes. Jestli se počítá jako první den až sobota, tak jsem 3.DC. Nevíte jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.2.12 10:50

Marti, mně je též čtyřiatřicet, v létě mi bude pětatřicet…tak nezlob se starým tělem!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.2.12 13:54
Mia77 píše:
Marti, mně je též čtyřiatřicet, v létě mi bude pětatřicet…tak nezlob se starým tělem!!! :mrgreen:

Jasan Mio, my jsme holky šikovné, ale ty čekáš druhé dítě…nn, já jsem to napsala jen tak, spíše jsem vás chtěla pobavit :dance:

Tak papa děvčátka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.2.12 13:59
Verdasek píše:
Ahojte holky, tak su tu zase. Dneska si jdu nechat píchnout 1. injekci. Začínám gonalem se 112,5 jednotkama. MS jsem dostala v pátek odpoledne,ale mela sem dojít až dnes. Jestli se počítá jako první den až sobota, tak jsem 3.DC. Nevíte jak to je?

Verdasku ahojky, tak to jsme na tom my dvě stejně! Já jsem ale začala stimulovat od 2DC (od neděle). Potom se dostavíš nebo 6DC na krev a ultrazvuk. Neboj se ničeho, to všechno zvládneš a dobře to dopadne!! paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.2.12 14:32
marta.sami píše:
Verdasek píše:
Ahojte holky, tak su tu zase. Dneska si jdu nechat píchnout 1. injekci. Začínám gonalem se 112,5 jednotkama. MS jsem dostala v pátek odpoledne,ale mela sem dojít až dnes. Jestli se počítá jako první den až sobota, tak jsem 3.DC. Nevíte jak to je?
Verdasku ahojky, tak to jsme na tom my dvě stejně! Já jsem ale začala stimulovat od 2DC (od neděle). Potom se dostavíš nebo 6DC na krev a ultrazvuk. Neboj se ničeho, to všechno zvládneš a dobře to dopadne!! paa :mavam:

JJ, jsme stejne, akorat nechapu, ze tebe vzali uz v nedelu a me az v pondeli. dostala jsem to v patek odpoledne cca ve 4 hodiny a volala jsem tam v sobotu hned rano a rovnou me objednali az na pondeli. Sem taky chtela radsi zacit uz ten 2. den. doufám, že to nebude mít na nic vliv. Jinak ted uz mam po te aplikaci a je to fakt v pohode. Ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.2.12 15:22
Verdasek píše:
marta.sami píše:
Verdasek píše:
Verdasku ahojky, tak to jsme na tom my dvě stejně! Já jsem ale začala stimulovat od 2DC (od neděle). Potom se dostavíš nebo 6DC na krev a ultrazvuk. Neboj se ničeho, to všechno zvládneš a dobře to dopadne!! paa :mavam:
JJ, jsme stejne, akorat nechapu, ze tebe vzali uz v nedelu a me az v pondeli. dostala jsem to v patek odpoledne cca ve 4 hodiny a volala jsem tam v sobotu hned rano a rovnou me objednali az na pondeli. Sem taky chtela radsi zacit uz ten 2. den. doufám, že to nebude mít na nic vliv. Jinak ted uz mam po te aplikaci a je to fakt v pohode. Ke komu chodis?

neboj, určitě to na nic vliv nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.2.12 15:23

Holky, tak já jdu už zítra na UTZ, budu akorát 13 dní po ET. Už jse tam měli v tuto dobu něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.2.12 18:11

Jessikka: tuším, že ten gestační váček…a hodně napoví hcg z krve, ta hodnota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
20.2.12 18:24

Ahoj všem, nedá mi to, abych nepřišla povzbudit úspěchem z Repromedy :pankac:
Dokonce myslím, že znám Marťu Šami a s Miou jsem si asi psala na diskusi k růstu folíků po clostilu. Každopádně jsem minulý týden poprvé za 4 roky uviděla na testu 2 čárky a z krve vyšlo hcg 150, tak strašně moc doufám, že se to bude vyvíjet dobře, i když je ještě brzy.
Abych uklidnila Verdáska - IVF vyšlo, i když jsem 1.DC měla v pátek (MS přišla hned ráno) a stimulka byla zahájena v pondělí večer. Získáno 19 oocytů, z toho 11 oplodněno, udrželo se 7 a nakonec se dále vyvíjel jen 1 bojovník zavedený jako blastocysta (na zmražení vůbec nezbylo). No a tanhle bojovník se ve mně právě pere o svou šanci :-) A to mám diagnostikovaný antifosfolipidový syndrom, který zvyšuje riziko potratu (má jej jen 1 procento žen), takže přede mnou jsou ještě pěkné nervy.
Bylo to 1. hrazené IVF v Repromedě :palec:

• Citovat
  • Upravit
91
20.2.12 21:12

Ahoj Cinkilinky, díky za uklidnění:-) Já sem byla poprvé na IVM a teď zkoušíme IVF, mám syndrom PCOS, takže uvidíme. Jinak velká gratulace a přeju hodně štěstí, ať to klapne a dočkáš se mimča:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.2.12 21:26

Verdasku : Oni mě nepřijali v neděli, já jsem si to začala píchat sama po předchozí domluvě! Bohužel je to už můj 3.IVF pokus a vím, jak se s perem pracuje. Měla jsem jej doma vyzvednuté už asi týden, tak proto jsem začala stimulovat už v neděli. Vůbec nepanikař, opravdu, oni dobře vědí, co dělají!! Jinak chodím k p.doktorce Hromadové - je to fajn ženská, komunikativní a obětavá :palec: Kdy půjdeš na krev a UTZ? Já půjdu ve čtvrtek, dneska jsem to domlouvala. Měj se hezky :lol:

Cinkilinki : Zdravím, my se známe a odkud? Jinak ti moc gratuluju a přeju, ať je u tebe mimísek spokojený, hodně štěstí...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.2.12 06:53

Ahoj Marti, aha, no mne to museli učit včera:-) jinak taky jdu ve čtvrtek:-) ráno na krev a ve 12.15 na UTZ. Chodím taky k paní dr. Hromadové. Prvně jsem začínala u dr. Veselé na to IVM, odběr dělala paní dr. Hromadová, transfer Fischer. Ze všech se mně nejvíc líbila Hromadová, taková sympatická a hodná.Takže uvidíme. Zapomněla jsem se zeptat, jestli mám být na lačno v ten čtvrtek, nevíš? a kdy bývá další kontrola?a to OPU je cca 14 den(vím,že se to dělá podle těch folíků, ale jen tak orientačně)? Doufám, že nám oběma to tentokrát vyjde:-)a můžu se ještě zeptat, co máš ty za problém, že jste na IVF?měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.2.12 09:02

Marti: tak budu držet palce, ať vajíčka reagují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.2.12 09:02

Cinkilinki: vážně se známe? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.