1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
13.2.12 09:18

No, jak dlouho jste vydržely vy, netestovat. Dneska jsem 5 den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.2.12 11:50

Miry - malá je nádherná, přeju moc moc zdravíčka a štěstíčka všem , jistě si budeš teď po té dlouhé cestě užívat každou vteřinu s malou! Obdivuju tě, já bych to asi nedala tolikrát, jednak je to záhul na psychiku a taky kolik je to tisíc.....fakt smekám!!!:palec:

Mio: Děkuju, už si zvykám, ale poprvé jsem měla vcelku dost strach :,( Brzy k tomu přibyde ještě Gonal, ale to je tenčí jehlička…jen ať to k něčemu toto všechno je!!!

Jessikka: Naprosto vím, co prožíváš, čeká mě to taky!!Ale máš příznaky, je to jistě na dobré cestě!!!Držím pěsti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.2.12 11:55

Neschopenka

:think: Holky, já teď trochu odbočím.....jak tak přemýšlím nad tím vším, nevím, zda po ET být či nebýt na neschopence!!!Jsem učitelka na 2. stupni - učím matematiku a němčinu a DNES mě deváťáci vytočili na maximum…nic se nechcou učit, vše je na ......, žádné DÚ…prostě nic a samé vulgární slova kolem!!! Mám strach, že pokud bych po ET šla do práce, tak po jedné takové hodině musím každopádně o to mimi přijít!!!Co si myslíte?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.2.12 18:49

Jessikka: já testovala tuším 10. nebo 11. den, do 14. jsem vážně nevydržela ;)

Marti: máš-li možnost, neváhej a na neschopenku běž! Také bych šla, kdyby za mě v práci byla náhrada! Už bych na ní dááááávno byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.2.12 14:39

Já bych taky šla na neschopenku. Do práce jsem chodila jen jednou a potom už jsem si raději brala vždycky neschopenku - pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.2.12 19:59

Ahojky děvčata, tak jsem se dneska ráno vzbudila a bolí mě v krku jak blázen!!Teprve čekám na MS a od 2DC začínám s Gonalem. Myslíte si, že je to problém? Samoška, že se léčím vším možným ( slivka s medem a citronem snad zabere!!) Jsem z toho ale dost nervózní!!!! :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.2.12 20:03
marta.sami píše:
Ahojky děvčata, tak jsem se dneska ráno vzbudila a bolí mě v krku jak blázen!!Teprve čekám na MS a od 2DC začínám s Gonalem. Myslíte si, že je to problém? Samoška, že se léčím vším možným ( slivka s medem a citronem snad zabere!!) Jsem z toho ale dost nervózní!!!! :nevim: :nevim: :nevim:

Já měla to samé dva dny před OPU. Doktor řekl, že hlavně nesmím mít teplotu na narkozu. Ale určitě zalest do postele a nepodcenit to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.2.12 20:19

Jessikko díky, tak jsi mě uklidnila, já to jistě vyležím. Čtvrtek a pátek nemám v práci náročný a pak budu celý víkend polehávat.....

Jinak jak to s tebou vypadá, jak to zvládáš? Už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.2.12 20:48
marta.sami píše:
Jessikko díky, tak jsi mě uklidnila, já to jistě vyležím. Čtvrtek a pátek nemám v práci náročný a pak budu celý víkend polehávat.....Jinak jak to s tebou vypadá, jak to zvládáš? Už jsi testovala?

Nee, asi se hecnu a vydržím do té příští středy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.2.12 21:59

Máš můj velký obdiv! Tak držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.2.12 22:00

Máš můj velký obdiv! Tak držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.2.12 11:23

Marti: zkus taky pryznicový obklad (snad se to takto píše), tím léčila moje mamka mě i ségru, já to dávám malé a je to fakt super

Jessikka: hmm, to jsi dobrá, jestli to vydržíš! A nějaké pocity? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.2.12 11:39
Mia77 píše:
Marti: zkus taky pryznicový obklad (snad se to takto píše), tím léčila moje mamka mě i ségru, já to dávám malé a je to fakt superJessikka: hmm, to jsi dobrá, jestli to vydržíš! A nějaké pocity? ;)

A holky, vy jste vydržely? Já se bojím dřív, abych nebyla zklamaná, prostě takhle ještě pořád můžu doufat :(

No pocity, myslím, že jsem cítila hnízdění, ET ve středu a v pátak mě celý den braly křeče do podbřišku. Mám s čím srovnávat a to jsem měla i tenkrát. No a bolí mě nohy, svalová únava, i když nic nedělám. Ale nechci se na to moc upínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.2.12 11:54

Děvčata, musím to zaklepat, včera jsem šla chrupat hodně brzy - teplý čaj, zábal na krk, slivka + citron + med , k tomu paralen a je mi o hodně lépe!! Dneska to ještě zopakuju :lol: Jinak jsem i psala paní doktorce a opravdu pokud je člověk nemocný, měl by celý IVF cyklus přesunout!!!!! Tak se musím léééééčit :lol: :lol:

Mějte se nádherně a odolávejte virózám lépe než já......papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
16.2.12 13:09

Jessikka: já do 14. dne nevydržela, testovala jsem asi 11. den, chtěla jsem vědět, na čem jsem, abych se zbytečně netěšila nebo nedoufala. A druhá čárka už tam byla :lol:

Marti: no paráda, tak kurýruj, kurýruj, ať vajíčka můžou v pohodě růst a ne se potýkat s bacily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.