1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.3.12 11:18

Musíš to co řeknou brát i s rezervou. Ono ti někdy za peníze dávájí jen šanci i když to třeba nevychází . Já čekám na názor lékařů ,že manžel děti mít nemůže a stále mu pořád dávají naději za peníze. Přitom nevidí ,že se oba trápíme mám v sobě více jak 300 injekcí , jsme už švorc a na další zatím nemáme atd. kdyby řekli běžte do dárce třeba se to povede a pod. zatím nikdo nenašel odvahu to říci do očí .

• Citovat
  • Upravit
Cinkilinki
11.3.12 11:36

Beldi, nezapomeň, že dr. Veselá komentuje ženu, které je 33 let, Tobě je 28, pokud si dobře pamatuju :-) Ovariální rezerva není totéž co kvalita vajíček, která po třicítce dost klesá, proto i rozdílné komentáře. Opravdu se neděs!

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
11.3.12 11:51

Diky Cinki za podporu, asi nesmim panikarit, je mi 28:)

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
11.3.12 19:04

Tak jsem dnes jeste psala pani doktorce Hromadove a odepsala ze to moje AMH je pro ni informace jake mnozstvi stimulacnich latek u me pouzit a ze to dopadne dobre, takze zrejme je to individualni. Uz aby byl duben nebo se zblaznim :)

• Citovat
  • Upravit
387
12.3.12 13:43

Ahoj holky, ten příspěvek se týkal mě a abych to uvedla na pravou míru - Dr.Hromadová brala jinou stuponici hodnocení než podle jaké mě hodnotili u nás v Caru. Když mi tohle odpověděla, byla jsem strašně vyděšená a hned volala k nám, bylo mi vysvětleno, že buď se to určuje podle stupnice 1 až 10 nebo 0-3. Ty rozmezí si už nepamatuju, berte to s rezervou. Takže se tyto 2 stupnice nedají vůbec porovnávat! Záleží na laboratoři, v jakých jednotkách to AMH hodnotí, ale pokud řeknete, že máte AMH pod 1 nebo kolem 1, je jasné, že jde o tu nízkou stupnici. Tak mi to vysvětlili a já jsem se uklidnila. Mimochodem po minimální stimulaci se mi oplodnilo 1 vajíčko a drželo se tak krásně, že i mimo dělohu mělo vysoké HCG, což nepoukazuje na nekvalitní vajíčko. Druhá kamarádka otěhotněla s AMH 0,8 zcela přirozeně, takže opravdu se nebojte, je to hodnota, se ketrou ještě ani sami lékaři neví pořádně, co dělat. To je můj laický názor. Sand vás přesvědčila auklidnil :) :andel: všem přeji krásný den a vytoužená miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.3.12 16:52

Ahojky děvčata, jakpak se máte?Já jsem 5. den po transferu, tak čekám, co se bude dít…

Venku je poslední dva dny skutečně hnusně, tak mě berou chmury :nevim: , ale se sluníčkem to bude jistě lepší!!!

Mějte se krásně a opatrujte ty svoje krásné mimíša :hug: pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.3.12 17:01

Marti, myslím na tebe, ať se mimískovi u tebe v bříšku líbí a pilně se zavrtává!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
13.3.12 19:12

Ahoj Marti, no to sluníčko ne a ne vylézt, ale podle předpovědi má dorazit teplo.
Taky na Tebe moc myslím a držím pěstičky Tvým dvěma bojovníkům :hug:

• Citovat
  • Upravit
149
13.3.12 19:55

:hug: Holčinky moje, moc vám děkuju!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.3.12 09:38

Marti, já také držím pěstičky a palečky!!!

Cinkilinki, jak se má tvůj mimísek?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.3.12 09:50

Holky díky moc :kytka: , ještě týden a čekání máme za sebou :lol: Věřím, že s Verdáskem budeme mít taky nálepku: :dance: TĚHU :dance:

Užívejte jaro a opatrujte mimíska :hug: pááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.3.12 10:12

I kdyz holky nejsem jeste tak daleko tak vam taky moc drzim pesticky!!!

• Citovat
  • Upravit
91
15.3.12 12:35

Ahoj holky, jj, ještě týden, tak doufám, že to s Marťou vydržíme:-) jak se tak dívám z okna, tak to vypadá, že asi konečně vykouklo sluníčko, tak sme se konečně dočkali. držte se a opatrujte svoje poklady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.3.12 13:47
Verdasek píše:
Ahoj holky, jj, ještě týden, tak doufám, že to s Marťou vydržíme:-) jak se tak dívám z okna, tak to vypadá, že asi konečně vykouklo sluníčko, tak sme se konečně dočkali. držte se a opatrujte svoje poklady:-)

Už i k nám dorazilo sluníčko a hned je to čekání na // příjemnější!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.3.12 16:41

Moc vám oběma držím palce! :palec:
Já jsem teď v tom pro sebe nejhorším čekacím období. Končím osmý týden a přitom jsem v prvním trimestru už dvakrát potratila. Podruhé právě na začátku devátého týdne přestalo miminko růst a zjistilo se to až ve dvanáctém. Takže do další kontroly, která bude 6.4. to bude ještě pěkný nápor na nervy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.