Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky děvčata,
moc bych vám chtěla všem poděkovat za velkou podporu během mého 3.IVF. Bohužel i tento pokus nevyšel
Do včerejška jsem měla ještě naději, občasné krvácení přeci někdy může být, ale dnes ráno je to už silný menses, což případné těhotenství vylučuje ![]()
Přeji všem, ať jste šťastné maminky a opravdu si to mateřství užívejte! Je to DAR, který nedostane každá z nás!!!!
Někdy na vás nakouknu, ale teď opravdu potřebuju čas…mějte se krásně
páááá
![]()
marta.sami píše:
Ahojky děvčata,
moc bych vám chtěla všem poděkovat za velkou podporu během mého 3.IVF. Bohužel i tento pokus nevyšelDo včerejška jsem měla ještě naději, občasné krvácení přeci někdy může být, ale dnes ráno je to už silný menses, což případné těhotenství vylučuje
![]()
Přeji všem, ať jste šťastné maminky a opravdu si to mateřství užívejte! Je to DAR, který nedostane každá z nás!!!!
Někdy na vás nakouknu, ale teď opravdu potřebuju čas…mějte se krásněpáááá
![]()
Marti, stejně zkus testík, jo? Pro klid duše… ![]()
Verdásek: gratuluji!!!!! ![]()
Injekce jsou určitě nepříjemné, já je během stimulace zvládala špatně, ale co bychom pro mimíska neudělaly, že…
Mio, děkuju. Ale jo, si pořád říkám,že budou horší věci, než píchání injekcí, takže v pohodě. Dnes sem to zkoušela metodou Cinkilinki - hod šipkou a šlo to docela dobře.:-) Holky, nevíte někdo, jak dlouho může, nebo by měl trvat ten hyperstimulační syndrom?
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem na emiminu od včerejška nová
Mám za sebou 2 neúspěšné IVF, z toho 1 v Repromedě. Teď jsem 11 den po KET. Včera (10 den) byl test negativní,..zaváděli mi 5tidenní embrya, tak jsem myslela, že by už měl být pozitivní…
Ale nic,…buďto to zase nevyšlo, nebo myslíte, že by mohlo být ještě brzy? Zatím nekrvácím, ale mám ty náplasti Estrahexal a Utrogestan na zavádění, to asi MS drží. Ikdyž vždy jsem teda krvácela v termínu a teď 4 den po termínu a nic. Dneska jsem test nezkoušela,..nechci se zbytečně stresovat, tak to nechám a asi v pondělí, to bude 13 den po KET zajedu na krev. Máte někdo s Ketem v Repromedě zkušenosti?
Jinak všem těhulkám přeji krááásné těhulkování bez komplikací a těm, co to nevyšlo hlavně sílu do dalšího boje. Protože vím, jak moc to bolí… ![]()
Ahoj Lenuleee,
vítáme Tě
Jistotu budeš mít nejlíp až z krve, do té doby raději bašti dál léky. Je to těžké - ale snad všem bojovnicím alespoň jaro a sluníčko dodá optimismus! Přece jen začíná ta lepší část roku, která těhotnění víc přeje. ![]()
Cinkilinki, díky moc. Já vím,..krev je krev,..v pondělí 13 den po KET pojedeme do laborky a nechám si udělat test z krve. Už aby to bylooo
Jaro je moje nejoblíbenější roční období,..:-) Tak snad… A Ty jsi na tom jak?
Lenuleeee, já jsem dnes 9. týden + 3 dny, takže napjatě čekám na konec 1. trimestru, snad to půjde dobře
Ale s KETem zkušenosti nemám, měli jsme jen jednu blastocystičku a nic na zamražení.
Hezký jarní víkend všem ![]()
Cinklilinki,..jůůů, Vám to vyšlo hned napoprvé? To je super! Moc Ti to přeji.
Říkala jsem manželovi, že jakmile to vyjde, tak tím bohužel nic nekončí,..ano první krok to je, ale pak zase čekání na screening atd.. Ale za to to stojí
Hodně štěstí ![]()
Předtím nám nevyšly 2 pokusy s minimální stimulací, ale pokus na pojišťovnu vyšel na poprvé, tak snad nebudeme teď na dlouhé měsíce žádné IVF potřebovat…
určitě ne.
Blahopřeji. Na minimálce jsi byla kde? Na kolik tak asi vyjde a jak probíhá?
Na minimálce jsem byla v Repromedě, ale ani jednou nevyšla, bývá na výběr jen málo oocytů, tudíž šance jsou nižší, i proto, že embryo se zavádí hned 2. den, aby se neriskovalo zastavení ve vývoji. Já jsem ji zvolila kvůli nižším dávkám hormonů - asi jsem si to potřebovala projít po krůčcích než jsem se odhodlala ke klasickému IVF ![]()
Aha
Já měla za to, že Repromeda ji nedělá.
Nebo spíš neradi. Já bych, v případě že nám tento Ketík i ten další nevyjde, šla na minimálku do Reprofitu. Jsou tam na ni prý výborní. Na IVF už pak asi zase Repromedu, tam jsem byla spokojená.
Ále,…ono nám to vyjde,..když ne teď, tak v dubnu
![]()
Máš pravdu, že Reprofit se specializuje na minimálky. Ale myslím, že minimálky jsou vhodnější pro ženy tak do třicítky, pak už bývají oocyty méně kvalitní, i když někdy se to může podařit. Repromeda má každopádně hodně nadprůměrně vysokou úspěšnost při klasických IVF a specializují se hlavně na ně.
Držím palce, ať vyjde KET! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.