1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
20.3.12 18:09

jo,tak to budu muset nacvicit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.3.12 08:28

Ahojky děvčata,
moc bych vám chtěla všem poděkovat za velkou podporu během mého 3.IVF. Bohužel i tento pokus nevyšel :( Do včerejška jsem měla ještě naději, občasné krvácení přeci někdy může být, ale dnes ráno je to už silný menses, což případné těhotenství vylučuje :zed:

Přeji všem, ať jste šťastné maminky a opravdu si to mateřství užívejte! Je to DAR, který nedostane každá z nás!!!!

Někdy na vás nakouknu, ale teď opravdu potřebuju čas…mějte se krásně :hug: páááá :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.3.12 08:50
marta.sami píše:
Ahojky děvčata,
moc bych vám chtěla všem poděkovat za velkou podporu během mého 3.IVF. Bohužel i tento pokus nevyšel :( Do včerejška jsem měla ještě naději, občasné krvácení přeci někdy může být, ale dnes ráno je to už silný menses, což případné těhotenství vylučuje :zed:

Přeji všem, ať jste šťastné maminky a opravdu si to mateřství užívejte! Je to DAR, který nedostane každá z nás!!!!

Někdy na vás nakouknu, ale teď opravdu potřebuju čas…mějte se krásně :hug: páááá :mavam: :kytka:

Marti, stejně zkus testík, jo? Pro klid duše… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
21.3.12 10:48

Verdásek: gratuluji!!!!! :potlesk:
Injekce jsou určitě nepříjemné, já je během stimulace zvládala špatně, ale co bychom pro mimíska neudělaly, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.3.12 11:19

Mio, děkuju. Ale jo, si pořád říkám,že budou horší věci, než píchání injekcí, takže v pohodě. Dnes sem to zkoušela metodou Cinkilinki - hod šipkou a šlo to docela dobře.:-) Holky, nevíte někdo, jak dlouho může, nebo by měl trvat ten hyperstimulační syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.3.12 11:45

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem na emiminu od včerejška nová :-) Mám za sebou 2 neúspěšné IVF, z toho 1 v Repromedě. Teď jsem 11 den po KET. Včera (10 den) byl test negativní,..zaváděli mi 5tidenní embrya, tak jsem myslela, že by už měl být pozitivní… :nevim: Ale nic,…buďto to zase nevyšlo, nebo myslíte, že by mohlo být ještě brzy? Zatím nekrvácím, ale mám ty náplasti Estrahexal a Utrogestan na zavádění, to asi MS drží. Ikdyž vždy jsem teda krvácela v termínu a teď 4 den po termínu a nic. Dneska jsem test nezkoušela,..nechci se zbytečně stresovat, tak to nechám a asi v pondělí, to bude 13 den po KET zajedu na krev. Máte někdo s Ketem v Repromedě zkušenosti?

Jinak všem těhulkám přeji krááásné těhulkování bez komplikací a těm, co to nevyšlo hlavně sílu do dalšího boje. Protože vím, jak moc to bolí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
24.3.12 16:19

Ahoj Lenuleee,
vítáme Tě :-) Jistotu budeš mít nejlíp až z krve, do té doby raději bašti dál léky. Je to těžké - ale snad všem bojovnicím alespoň jaro a sluníčko dodá optimismus! Přece jen začíná ta lepší část roku, která těhotnění víc přeje. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
680
24.3.12 19:00

Cinkilinki, díky moc. Já vím,..krev je krev,..v pondělí 13 den po KET pojedeme do laborky a nechám si udělat test z krve. Už aby to bylooo :lol: Jaro je moje nejoblíbenější roční období,..:-) Tak snad… A Ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
24.3.12 19:11

Lenuleeee, já jsem dnes 9. týden + 3 dny, takže napjatě čekám na konec 1. trimestru, snad to půjde dobře :-) Ale s KETem zkušenosti nemám, měli jsme jen jednu blastocystičku a nic na zamražení.
Hezký jarní víkend všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
680
24.3.12 19:19

Cinklilinki,..jůůů, Vám to vyšlo hned napoprvé? To je super! Moc Ti to přeji. :srdce: Říkala jsem manželovi, že jakmile to vyjde, tak tím bohužel nic nekončí,..ano první krok to je, ale pak zase čekání na screening atd.. Ale za to to stojí :-) Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
24.3.12 20:22

Předtím nám nevyšly 2 pokusy s minimální stimulací, ale pokus na pojišťovnu vyšel na poprvé, tak snad nebudeme teď na dlouhé měsíce žádné IVF potřebovat…

• Citovat
  • Upravit
680
24.3.12 20:24

:-) určitě ne. ;) ;) Blahopřeji. Na minimálce jsi byla kde? Na kolik tak asi vyjde a jak probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
24.3.12 22:33

Na minimálce jsem byla v Repromedě, ale ani jednou nevyšla, bývá na výběr jen málo oocytů, tudíž šance jsou nižší, i proto, že embryo se zavádí hned 2. den, aby se neriskovalo zastavení ve vývoji. Já jsem ji zvolila kvůli nižším dávkám hormonů - asi jsem si to potřebovala projít po krůčcích než jsem se odhodlala ke klasickému IVF :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
680
25.3.12 10:02

Aha :-) Já měla za to, že Repromeda ji nedělá. :nevim: Nebo spíš neradi. Já bych, v případě že nám tento Ketík i ten další nevyjde, šla na minimálku do Reprofitu. Jsou tam na ni prý výborní. Na IVF už pak asi zase Repromedu, tam jsem byla spokojená. :srdce: Ále,…ono nám to vyjde,..když ne teď, tak v dubnu :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
25.3.12 15:51

Máš pravdu, že Reprofit se specializuje na minimálky. Ale myslím, že minimálky jsou vhodnější pro ženy tak do třicítky, pak už bývají oocyty méně kvalitní, i když někdy se to může podařit. Repromeda má každopádně hodně nadprůměrně vysokou úspěšnost při klasických IVF a specializují se hlavně na ně.
Držím palce, ať vyjde KET! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.