Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj, díky moc. Repromeda je super,..s tím souhlasím. Musím říct že mé výsledky u 1 a 2 IVF jsou naprosto odlišné
1 IVF - jinde, jsem měla jen 7 vajíček a na zavádění zbyla 1 blastička no a v Repro 17 vajíček a 6 hatch. blastiček. Myslím, že výsledky mluví za vše. ![]()
Tak to jsi měla opravdu úspěšnou stimulaci - 6 hatchujících blastocyst to je nádhera
![]()
čauky holky, tak dnes jsem byla zase na kontrole. hcg 8 250 (22. den po ET, 13. den bylo 585, tak snad je to ok). a na UTZ je vidět malý váček, další kontrola bude v úterý po velikonocích. pořád si mám píchat ten fraxiparine a proto mě zatím nechtěl dr. pustit do práce, takže ještě pořád doma. na jednu stranu super, ale nechcu vidět tu výplatní pásku:-( ale hlavně když bude všecko ok a bude tam aspon jedno srdíčko.
holky, jste taky některá doma na PN? a od kdy? a nebo případně, do kdy ste byly?
@Verdasek Já jsem doma od 1.2., OPU bylo pak 3.2., ale předtím mi nebyůlo dobře, nějaké nachlazení, tak jsem dostala PN a už mi zůstala ![]()
díky za info Jess. Holky a můžu se zeptat ještě na jednu věc? je to trochu intimní, ale myslíte, že může vadit orgasmus? nemyslím milování, ale jenom prostě samotný orgasmus? máte nějaké zkušenosti? V CAR sice říkají, že první týden nic a druhý týden s kondomemem, ale zajímalo by mě jak to máte třeba vy.
@Verdasek Když intimně tak intomně ![]()
My jsme neměli sex od půlky ledna, vlastně od stimulace. Bolely mě vaječníky a četla jsem, že při neopatrném sexu hrozí jejich poranění, po OPU nechtěl mažel, že nechce mít paterčata, pokud by to ještě dozrávalo a od ET se bojíme. Já mám po dvou potratech, tak proto. Určitě nebude sex v prvním trimestru, pak uvidíme, ale manžel se bude bát i tak, tak nevím, jestli ho přesvědčím
No lae samostatná kapitola je sex ve snu, tam se to asi ovlivnit nedá
No a po víc jak dvou měsících půstu se to protě děje. Ale ve snu se mi ještě nikdy orgasmus nepodařil, tak snad to je v pohodě ![]()
@Verdasek Ahoj, zajímavá otázka
Já bych se teda bála a to proto, že „to“ vždycky celkem prožívám a měla bych strach, že se mi děloha, nebo „ty“ orgány až příliš prokrvují a stahují. Ale je to jen můj názor,..netuším jak to doopravdy je.
Jinak asi taky budeme mít dlouhou dobu strach, až se nám zadaří otěhotnět, mít sex. Sice nepotrácím,..páč jsem ještě těhu úspěšně nebyla, ale i tak. Už se snažíme dlouho a nebudeme chtít miminko ničím ohrozit. Ale vím, že sex v těhu v naprosté většině není škodlivý. Jenže víš co,..můj strach je strach,.. ![]()
Ahoj holky, jak jde těhulení? A jak přípravy na těhulení, stimulace atd.? ![]()
ahoj holky, tady je nějak mrtvo a přitom je jaro:-) já hlásím poslední kontrolu v Repromedě, máme 1 tukající srdíčko:-)
Jééé, no to je paráda!!!! podle toho, cos psala, tak asi bylo srdíčko později, než jsi čekala. No, někdy si holt prcek dává na čas ![]()
Ahoj holky, tak ja se za cca 2dny chystam na injekci, která mě přesune do umělého přechodu tak už jsem z toho docela nervózní, už bych chtěla být těhulka mít pohodu, všeho se docela bojím! Přeji všem jen to nejlepší a zdravá miminka!!!
Ahojky BeldaR, tak teď už se bude konečně něco dít, co? „užívej“ si dokud si budeš píchat injekce. to období je takový akční a máš pořád nějaký info, jak to vevnitř probíhá. a neboj injekce zvládneš, já sem z toho měla hrůzu a pak sem si ještě musela píchat fraxiparin a taky sem to dala, zvykneš si:-)hlavně musím říct, že ty stimulační injekce, fakt nebolí, byla sem uplně překvapená, jak je to v pohodě. pak až budeš čekat na jednotlivý výsledky, který nemůžeš vůbec ovlivnit a hlavně v tu dobu, do sebe nevidíš, to je teprve mazec:-) ale my ženský zvládnem všecko:-)Držím palečky, at vsecko probíhá jak má a všem se nám daří:-)
@Verdasek píše:
ahoj holky, tady je nějak mrtvo a přitom je jaro:-) já hlásím poslední kontrolu v Repromedě, máme 1 tukající srdíčko:-)
Verdásku, mocinko gratuluju
Už jen pár týdnů, překleneš první trimestr a bude to lepší
tak se drž ![]()
Jinak zdravím všechny moje virtuální kamošky těhulky i těhulky-
čekatelky a přeju vám upřímně štěstí a zdraví nejen vaše,ale i miminek:-)) ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.