1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
19.5.12 20:29

No ja právě nevím zda je to super pořad jen doufám že to vyjde je to moje prvni ivf takže mam chaoz.-))joo tak ty jdeš v pondělí tak doufám že ti to dopadne dobře a kolik si jich budeš dávat??budu na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
19.5.12 21:00

Nekde jsem cetla ze expandujici blastocysta je dobre! Takze si myslim, ze muzes byt v klidu!
Ale ja mam taky nervy, takze chapu. Jak jsem psala mame uz jen jedno embryjko, takze se modlim, aby se dobre vyvijelo. Takze bych si zavedla jen jedno, nemam na vyber.
A meli jste PGD? Co byl vas problem? Moje je to take prvni IVF.

• Citovat
  • Upravit
48
20.5.12 10:20

ja ani nevím co je to PGD?? měla jsem metodu PICSI a jinak problém byl že byli špatné spermie u partnera:-))a ty jdeš na to kdy??a co si dáš za metodu??no ja doufám že to vyjde pořad se snažím byt pozitivně nalazena:-))pořad se snažím odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 10:24

@marsimi PGD je genietické vyšetření embryí, odebere se jedna buňka a prohlédne se všech 23 párů chromozomů. K ET pak jde jen geneticky zdravé embryo. Má to smysl při opakovaných potratech (můj případ, tam je často příčinou právě genetická vada) nebo při neúspěšných IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 10:25

Jiank blastocysta je skvělá, navíc expandující, mě dávali „jen“ kompaktní morulu a jsem v 18tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.12 10:26

Jee děkuji za vysvětlení.-))ja nikdy těhotná nebyla takže mě to nedělali.bojim se že to nevyjde mooc si to přeju..a ty už máš et za sebou??kilikáty den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 10:27
@BeldaR píše:
Nekde jsem cetla ze expandujici blastocysta je dobre! Takze si myslim, ze muzes byt v klidu!
Ale ja mam taky nervy, takze chapu. Jak jsem psala mame uz jen jedno embryjko, takze se modlim, aby se dobre vyvijelo. Takze bych si zavedla jen jedno, nemam na vyber.
A meli jste PGD? Co byl vas problem? Moje je to take prvni IVF.

Beldo, jakým způsobem přispíváš? Že nemáš klikatelný nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.12 10:27

jee tak too ti gratuluji mooc:-))a kdy sis dělal první test jsem 4den po et a nejraději bych si je dělal pořad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 10:31

@marsimi Vydrž, ať nejsi zklamaná. Pokud bys něco našla, tak si stejně nebudeš jistá, že je to „ono“ a pokud ne, budeš nešťastná. Já testovala 11. den po ET a byl to duch. Teda aspon na tom testu z Repromedy, na Mamatestu už byla docela pěkná čárka. Vydrž aspoň do 9. dne :)
Už jsem to tu psala. Pořiď si Sedatif PC a budeš to zvládat líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.12 10:34

no nic jineho mě nezbyde než čekat:-))to čekáni je nejhorší..jak dlouho mužu mit v sobe ovitrelle když mam 5dení expandujíci blastocystu a 4den po et??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 10:35

@marsimi těžko říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.12 11:23

jo noo a jak se cítíš ty bylo to tvoje první ivf a kolik jsi davala embrijek :) ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.12 11:25

No jenom jedno. Z osmi testovaných (které se vyvíjely dobře a bez PGD by byly zamraženy) prošlo přes PGD jen jedno jediné. Takový náš bojovníček. Šimonek :srdce: :srdce: :srdce:
Odebrali mi jich 11, osm se oplodnilo, během těch pěti dnů jsme nepřišli o žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.12 11:27

jee tak to je krásnyy to zavidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
20.5.12 17:45

Ahoj holky, prispivam tak ze to mam na iphonu a mam tam napsany jmeno, ani nevim jak se to spravne dela :) Ja se dozvim vsechno zitra tak mi drzte pesti. Mam z toho vseho strach, my jsme meli 7 vajicek, z toho se oplodnili pouze dve a z toho se ryhovalo spravne pouze jedno. Pani doktorka rekla ze kdyz mame jedno embryjko (jestli zitra bude) tak by sla do zavedeni bez PGD, ze kdyby bylo spatne tak potratim nebo se ani neuchyti. Jinak by nas to stalo 65tis, coz je silene. JInak uz ted jsme dali 55tis. Takze si myslim Jessi a Marsimi ze to mate super, urcite vsechno dobre vyjde, mate luxusni situace, moc vam to preji a snad se nekdy k vam pripojim :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.