1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
20.5.12 17:56

Neboj se to určitě dobře dopadne a zítra jedeš na zavedení embrijka a tak to na tebe budu myslet vše bude dobré určitě:-))je květen takže musíme byt těhotné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
20.5.12 19:07

Ano mela bych jet na zavedeni, ale jeste nevim jak na tom nase embrijko je. Ale drz moooc pesticky! Jj kveten by mel fungovat :)

• Citovat
  • Upravit
12651
21.5.12 08:58
@BeldaR píše:
Ano mela bych jet na zavedeni, ale jeste nevim jak na tom nase embrijko je. Ale drz moooc pesticky! Jj kveten by mel fungovat :)

Dneska moc moc držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.5.12 10:34

ahoojky vše tak dneka jsem 5den po et a trošku mě bolí v podbříšku ale nee mooc a od včerejška mě začli bolet prsa tak se uvidí co se bude dit je tady někdo na tom podobně?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 11:27

Dekuji za drzeni pesticek Jessi. Uz to mam za sebou, zavedli mi kompaktni morulku, ale ze se menila uz na blastocystu lehoucce. Takze od ted za 14dni se uvidi. Nevim jestli mam mit radost, bojim se totiz radovat co kdyby to nahodou nevyslo. A jak se citis ty Jessi? Šimonek uz roste? :)
Marsimi to vypada teda slibne, ja jsem tedy o 5dni pozadu od tebe. Drzim pesti!

• Citovat
  • Upravit
48
21.5.12 12:52

tak už to máš za sebou to je boba a kolik jsis jich nedala dávat??a jak ti je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 12:55

Jedno, porad ta stejna story, meli jsme jen jedno. Zavadeli kompaktni morulku, takze ty jsi mela Marsimi mnohem vyvinutejsi embryjko. No musi bojovat a dobre se zabydlet :)

• Citovat
  • Upravit
48
21.5.12 13:42

noo jsme sama zvědavá jak to dopadne nevím co od toho mám či nemám čekat zatím mě nic není tak se bojím:-)a ty už jsi na tom jednou byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 13:44

Nemusi ti nic byt. Ne je to poprve.

• Citovat
  • Upravit
48
21.5.12 13:55

myslím že to čekáni je nejhorši ale člověk udělá vše pro to aby byl měl mimčo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 14:03

Souhlasim, urcite clovek udela vsechno. A jaky jste meli problem ze jste sli na ivf? Kolik ti je roku?

• Citovat
  • Upravit
48
21.5.12 14:08

tak my jsme měli špatny spermiogram to bylo to hlavníí a co vy??jinak je mě 24 let a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 14:11

My jsme meli take spatny spermiogram. A jak spatny jste jej meli? Mne je 28let. Ty jsi teda jeste mladoucka.

• Citovat
  • Upravit
48
21.5.12 14:13

30% pohyblivost,17mil a vy??no ja jsme ještě mladoučka tak doufám že to vyjde ale ty taky jsi mladá a kde jsi v brne v repromedě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.5.12 14:15

My jsme meli stokrat horsi spermiogram, ojedinela pohyblivost a jen 100tis na ml. Tak to si bud jista, ze ti vam to vyjde!!! Ano v Repromede? Vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.