Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BeldaR píše:
Jessi a kdy je termin MS? Ja mela dlouhy protokol, takze nevim. Ale asi od et predpokladam 8 - 12. den. Zitra budu 8.den takze uvidim, dnes jsem si koupila testyAsi prvni udelam 10. Nebo 11. Den. Dej se vule bozi
Je to OPU+ 2 týdny. Od toho data se počítá těhotenství podle MS. V tvám případě, pokud se ptáš na to, kdy ti vynechá MS, se spíš zaměř na tvou běžnou délku luteální fáze. Bývá 12-14 po ovulaci, v tvém případě po OPU.
Aha rozumim Jessi, Dekuji za radu! Mam lutealni fazi 14dni, takze za dva dny bych to mela dostat. Tak to bude zajimave, bojim bojim!!! Ale bude to teprve 9.den po et. No tak to bych ten test ani nepotrebovala potom.
Tak jen informuju, ze to vypada blede holky. Zacala jsem spinit uz 8.den a boli me bricho a zada takze zitra dojde ms
Jsem hrozne smutna a zklamana!!!
@BeldaR píše:
Tak jen informuju, ze to vypada blede holky. Zacala jsem spinit uz 8.den a boli me bricho a zada takze zitra dojde msJsem hrozne smutna a zklamana!!!
Hele, ještě nepřišla. Každý to má jinak. Nevyšiluj
Moc držím pěsti!!!!
Belda, neztrácej naději. Třeba je to nidační špinění. Držím palce!!!!
@smiley1 Přesně tak. On se ten mimís musí zavrtat hodně hluboko, aby se udržel. A u toho může téct krev
A ty bolesti můžou MS zamenat, ale taky něco úplně jiného ![]()
@jessikka Já zatím nijak. V úterý jdu na imunologické testy, tak pak uvidíme..
Ahoj holky, ja jsem 10.den a porad spinim, ale ted nejak hodne, minule dny to nylo jen trosku. Test jsem mela dnes negativni. Ale bricho me zatim neboli tak netusim co to je. Mate nekdo radu? Ja si myslim ze je to pase ![]()
@BeldaR píše:
Ahoj holky, ja jsem 10.den a porad spinim, ale ted nejak hodne, minule dny to nylo jen trosku. Test jsem mela dnes negativni. Ale bricho me zatim neboli tak netusim co to je. Mate nekdo radu? Ja si myslim ze je to pase
No, předně bych vydržela a testla v sobotu nebo v neděli z ranní moči. To špinění fakt může být cokoliv - od MS přes placentaci po nějakou nerovnováhu způsbenou hormony. Dál držím palce!!!!
Doktorka mi napsala pokud nebudu krvacet tak testovat 14.den, to je jeste dlouho teda. No uvidim,leky jeste beru. Gonalu jsem si pichala 450jednotek denne, coz je obrovska davka, tak to prisuzuji tomu.
@BeldaR píše:
Doktorka mi napsala pokud nebudu krvacet tak testovat 14.den, to je jeste dlouho teda. No uvidim,leky jeste beru. Gonalu jsem si pichala 450jednotek denne, coz je obrovska davka, tak to prisuzuji tomu.
A co zvýšit Ultroš na 2-2-2? Tím ničemu neublížíš.
@BeldaR píše:
Myslis? Muzu no. Mam 1-1-1
No jasně, to si dávkuj sama, jak potřebuješ. Dokud nebudeš mít jistotu, že to nevyšlo, pak vysadit. Pokud to vyšlo, tak tak pokračuj, dokud bude špinění pokračovat.
Dobre zvysim na dve. Ale mrzi me, ze na testu nic neni, spousta holek uz melo aspon ducha. U me bilo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.