1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
28.5.12 16:51
@BeldaR píše:
Jessi a kdy je termin MS? Ja mela dlouhy protokol, takze nevim. Ale asi od et predpokladam 8 - 12. den. Zitra budu 8.den takze uvidim, dnes jsem si koupila testy :) Asi prvni udelam 10. Nebo 11. Den. Dej se vule bozi :)

Je to OPU+ 2 týdny. Od toho data se počítá těhotenství podle MS. V tvám případě, pokud se ptáš na to, kdy ti vynechá MS, se spíš zaměř na tvou běžnou délku luteální fáze. Bývá 12-14 po ovulaci, v tvém případě po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.5.12 17:18

Aha rozumim Jessi, Dekuji za radu! Mam lutealni fazi 14dni, takze za dva dny bych to mela dostat. Tak to bude zajimave, bojim bojim!!! Ale bude to teprve 9.den po et. No tak to bych ten test ani nepotrebovala potom.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
29.5.12 20:53

Tak jen informuju, ze to vypada blede holky. Zacala jsem spinit uz 8.den a boli me bricho a zada takze zitra dojde ms :( Jsem hrozne smutna a zklamana!!!

• Citovat
  • Upravit
12651
29.5.12 22:08
@BeldaR píše:
Tak jen informuju, ze to vypada blede holky. Zacala jsem spinit uz 8.den a boli me bricho a zada takze zitra dojde ms :( Jsem hrozne smutna a zklamana!!!

Hele, ještě nepřišla. Každý to má jinak. Nevyšiluj :-) Moc držím pěsti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
29.5.12 22:11

Belda, neztrácej naději. Třeba je to nidační špinění. Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.5.12 22:12

@smiley1 Přesně tak. On se ten mimís musí zavrtat hodně hluboko, aby se udržel. A u toho může téct krev :-) A ty bolesti můžou MS zamenat, ale taky něco úplně jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.5.12 16:21

Holky, tak jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
31.5.12 16:37

@jessikka Já zatím nijak. V úterý jdu na imunologické testy, tak pak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
31.5.12 17:48

Ahoj holky, ja jsem 10.den a porad spinim, ale ted nejak hodne, minule dny to nylo jen trosku. Test jsem mela dnes negativni. Ale bricho me zatim neboli tak netusim co to je. Mate nekdo radu? Ja si myslim ze je to pase :(

• Citovat
  • Upravit
12651
31.5.12 17:49
@BeldaR píše:
Ahoj holky, ja jsem 10.den a porad spinim, ale ted nejak hodne, minule dny to nylo jen trosku. Test jsem mela dnes negativni. Ale bricho me zatim neboli tak netusim co to je. Mate nekdo radu? Ja si myslim ze je to pase :(

No, předně bych vydržela a testla v sobotu nebo v neděli z ranní moči. To špinění fakt může být cokoliv - od MS přes placentaci po nějakou nerovnováhu způsbenou hormony. Dál držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
31.5.12 18:01

Doktorka mi napsala pokud nebudu krvacet tak testovat 14.den, to je jeste dlouho teda. No uvidim,leky jeste beru. Gonalu jsem si pichala 450jednotek denne, coz je obrovska davka, tak to prisuzuji tomu.

• Citovat
  • Upravit
12651
31.5.12 18:08
@BeldaR píše:
Doktorka mi napsala pokud nebudu krvacet tak testovat 14.den, to je jeste dlouho teda. No uvidim,leky jeste beru. Gonalu jsem si pichala 450jednotek denne, coz je obrovska davka, tak to prisuzuji tomu.

A co zvýšit Ultroš na 2-2-2? Tím ničemu neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
31.5.12 18:10

Myslis? Muzu no. Mam 1-1-1

• Citovat
  • Upravit
12651
31.5.12 18:11
@BeldaR píše:
Myslis? Muzu no. Mam 1-1-1

No jasně, to si dávkuj sama, jak potřebuješ. Dokud nebudeš mít jistotu, že to nevyšlo, pak vysadit. Pokud to vyšlo, tak tak pokračuj, dokud bude špinění pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
31.5.12 18:16

Dobre zvysim na dve. Ale mrzi me, ze na testu nic neni, spousta holek uz melo aspon ducha. U me bilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.