Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc Protože v Repromedě ho hradí jen VZP. proto jsme opřešla od vojenské k VZP. To bylo loni, když to ještě šlo co čtvrt roku. Pokud jsi u vojenské, tak za PGD budeš paltit plnou plabu, tedy těch 70000.
dc je co?jsem zatim neznala terminu.takze 15ty den od zacatku pichami ti brali vajicka?
Tak to fakt nevím, to co píšu paltilo v březnu. Mě primář zase řekl, že mám jít k VZP.
tak to je zvlastni…zavolam tam radeji.70teda nemame,to by zadne mimi nebylo bohuzel:-(
@kaspluc píše:
tak to je zvlastni…zavolam tam radeji.70teda nemame,to by zadne mimi nebylo bohuzel:-(
To mě mrzí.
ALe radši si to fakt zjisti, abyste pak nebyli překvapení.
Ale napadá mě ještě něco - v Heliosu to hradí víc pojišťoven a v odůvodněních příadech snad i stoprocentně. Tak by případně šance na mimi byla tam ![]()
Me to prave prislo divne,nasla jsem i od nich mejl,ze mame prejit k vzp nebo k vojenske,tak jsme kvuli tomu ke konci roku prechazeli…no nic,ve 4h mi drzte palce…
Určitě budeme! Tak to teda změnili, s tou VoZP je to novinka. Já jí ještě musela měnit ![]()
A kdy jsi a jakou poj.menila?Ja se na to jeste dnes zeptam osobne:-)Ale mam to primo v mejlu od P.Vesele a ted jsem volala i na recepci a pry ano.Tak snad nenastane prekvapeni.Dnes jdu na tu prvni aplikaci k nejakemu panu doktorovi,chlapu se bojim,tak snad z tama neutecu ![]()
No měla jsem vojenskou a měnila jsme na VZP. Hned loni v srpnu mi to poradil primář Veselý, měnila jsem jí k 10/2011. Ale od té doby jim to možná začala hradit i VoZP.
Ja jsem menila z 211 na VZP. Teda zmeni se mi to az od prvniho 2013. Je to hruza ty pojistovny.
Tak žiju
Doktor moc nemluvil, vše mi vysvětlila sestřička, nebolelo to - to je hlavni
…a jsem happy, manžílek po cestě řekl, že i kdyby měl jezdit ve škodovce, tak půjdeme klidně na všechny pokusy, které půjdou…:-)Tak snad to ještě dám všechno v pohodě já…mám dávky gonalu 300 jednotek. Ve čtvrtek jdu na kontrolu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.