1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
13.6.12 20:08

Kez bychom to take mohli zkouset prirozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.6.12 20:10

Šíma kopká celé dny :-) Už chodím i na cvičení, tak mám zase další aktivitu. Jinak bych se z těch 4 stěn brzo zbláznila :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.06.12 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
13.6.12 20:45

To musi byt skvely pocit, jak kope :) a cviceni taky preji!!! A v koliktem jste?
Ja uz se tesim az budu tehu, jaky je to vubec pocit :)

• Citovat
  • Upravit
12651
13.6.12 20:46
@BeldaR píše:
To musi byt skvely pocit, jak kope :) a cviceni taky preji!!! A v koliktem jste?
Ja uz se tesim az budu tehu, jaky je to vubec pocit :)

ted 21, týden. to kopání je krásné a zatím příjemné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.6.12 21:02

BeldaR-neboj, za chviku to budes vedet taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
13.6.12 21:13

Jojo moc si preji :) Vlastne nejvic :)

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
14.6.12 13:14

Ahoj holky, jak se dnes mate? Ja uz se tesim, jak zacnu pichat gonal a bude vse v procesu. Jsem hrozne netrpelivy clovek a kdyz neco chci tak se od toho nedokazu odprostit. Nasli jsme s manzelem nejake vitaminy na sperma z Us, jmenuji se Fertil Aid, tak jsme si je objednali a zkusime. V Americe maji jeste lepsi balicky tak nam mozna rodina doveze. Jsem zvedava, jsou na ne docela dobre recenze, ale samozrejme nepomuzou vsem. Uvidime.
Psala jsem Dr. Hromadove otazku take ohledne fragmentace DNA spermii, na jinych diskuzich mi psali, ze to mame podstoupit. Ale Dr. rekla, ze to nema cenu, ze vime ze u naseho spermiogramu se malo vajicek oplodni z duvodu abnormalniho tvaru spermii. Tak proste musim asi jen slepe verit doktorce a verit ze se to povede. Jsem neverici Tomas :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
14.6.12 15:39

Ahojky, hlásím výsledky z prvního Ult.:-) Na kontrole jsem byla u p. doktora Koukala, super chlap, řeknu vám, jemný, fajn, zasmáli jsme se…vše vysvětlil. Sestřičky neskuteční andílci, braní krve od nich je jako pohlazení…Prostě asi se stěhuju :-), kamkoliv jdu já k doktorce, tak mi při braní krve málem utrhnou ruku a tady jsou všichni tak moc fajn, že mi aji bude líto, až to zkončí… :lol:
Jinak tedy - 7 folykulek - 2×11,2×10 a 3×8 - netuším, co to znamená :mrgreen:, asi jejich velikost. Další prej ještě asi přibudou…Gonal mi nechali na 300 jednotek, takže to bude asi mazec pálka celkem…dopláceli jsme za něj dnes 4 tisíce…Na druhou kontrolu jdu v pondělí a odběr asi čtvrtek…Jinak mi dnes už píchli Cetro…A musím říct - měli jste pravdu, pohoda…jen je prej na to prý pár procent žen alergických a to jsem asi já :lol:, takže jsem zčervenala a otekla, ale už ok. To si budu píchat v poledne. To jsem zvědavá, jak při výuce deváťáků budu odbíhat a píchat se :potlesk: Jo a také jsem se ptala na ty protokoly, má to každý jinak, podle té krve, prej krátký je dobrý - asi proto, že není tak drahý…ale nevím, nevím…A holky ty moje vajucha - to mám dobré nebo málo jich??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.6.12 15:40
@BeldaR píše:
Ahoj holky, jak se dnes mate? Ja uz se tesim, jak zacnu pichat gonal a bude vse v procesu. Jsem hrozne netrpelivy clovek a kdyz neco chci tak se od toho nedokazu odprostit. Nasli jsme s manzelem nejake vitaminy na sperma z Us, jmenuji se Fertil Aid, tak jsme si je objednali a zkusime. V Americe maji jeste lepsi balicky tak nam mozna rodina doveze. Jsem zvedava, jsou na ne docela dobre recenze, ale samozrejme nepomuzou vsem. Uvidime.
Psala jsem Dr. Hromadove otazku take ohledne fragmentace DNA spermii, na jinych diskuzich mi psali, ze to mame podstoupit. Ale Dr. rekla, ze to nema cenu, ze vime ze u naseho spermiogramu se malo vajicek oplodni z duvodu abnormalniho tvaru spermii. Tak proste musim asi jen slepe verit doktorce a verit ze se to povede. Jsem neverici Tomas :)

Ahojky a Pro fertil jste zkusili??? A hele, buď v klidu a těš se, vyjde vám to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.6.12 15:42

@kaspluc Já myslím, že na první UTZ je to dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.6.12 15:48

Ufff, tak to jsem si oddechla…Já myslela, že jich tam budou stovky :mrgreen:…A díky za osvětlení té injekce, je fajn, když člověk ví, co čekat 8) Nebolelo to a zvládla jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.6.12 15:55

Ted už myslím na tu narkozu, jaké to bude…nikdy jsem ji neměla. Snad se i vzbudím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.6.12 16:01

Holky, brali jste vitamíny Femibion 800?? mám doma femibion energetic mum a jím kyselinu listovou a céčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
14.6.12 23:48

Ano beru Femibion 800 kazde rano.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
15.6.12 08:18

Holky dobré ráno…Prosím vás, v pondělí mám jít na další ult. a pak ve čt asi punkce…jde se ještě před tou punkcí některý den tam? Nebo myslíte, že mi už v pondělí rovnou řeknou, že mám dojet v ten čt…Už to moc nejde maskovat v práci je před závěrečnou poradou, na tu musím být…tak nevím, kolikrát tam ještě budu muset jet…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.