Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc To ti nikdo takhle neřekne, to ukáže až ten pondělní UTZ ![]()
A například, kolikrát ty jsi tam jela??? Nebo kolik ult. jsi absolvovala do punkce? A nejede se tam ještě těsně před tou punkcí něco píchnout? Musím to nějak promyslet, zda to svedu na zuby, nebo jak to zakuklit tady mezi 45ti ženskýma
…
@kaspluc Já jsme byla myslím na 4 UTZ, punkci jsme měla 15DC. Nic si nikam píchnout nejedeš, všechno si pícháš doma. ![]()
Týýý jo 4X??? To jsi tam byla na konci po dvou dnech snad…Já první měla po 4. dni po prvním píchnutí Gonalu, druhý mám po 8.dni píchnutí…tak třeba pojedu jen 2×…škoda, že to totiž nejde nějak odpoledne, ale máme to na celý den. ![]()
Dokonce jsme to mezi tou krví a ult. chtěli zkusit otočit domů, máme to hodinu cesty…ale pak jsme si ro rozmysleli, co kdyby byla někde bouračka a navíc i to ježdění stojí nějakou tu kačku. A Jessi - když ty píšeš, že máš 2 těhotenství přirozená, tak to třetí jsi řešila tady pročpak?
@kaspluc No protože jsme měla dva potraty, mimčo ještě nemám žádné ![]()
@jessikka píše:
@kaspluc No protože jsme měla dva potraty, mimčo ještě nemám žádné
Aha, tak to mě mrzí…a přišlo se na to, proč??? Tak teď už jsi ale šťastná a budeš brzy vozit ![]()
@kaspluc Nepřišlo se na nic moc. Mám MTHFR, ale jen heterozygot a srážlivost mám v pořádku. Manžel má horší spermio a má jednu nemoc (nechci přímo psát jakou), která by sice spermie ovlivňovat neměla, ale kdo ví… Takže na nic nepřišli.
Jasně, tak hlavně, že teď ti to vyšlo
..ted jsem si byla píchnout v hodině deváťáků ten Cetro…docela sranda tak spechat zpět, aby mi nevyskákali z oken ![]()
Ahojky, nam dnes dosly nove vitaminy Fertil Aid, jsou z Usa, tak uvidime jestli budou dobry.
Co je ten Cetro???
Ahoj holky
Můžu se přidat k Reproméďačkám?
Včera jsme byli teprv na první konzultaci..
@BeldaR píše:
A na co to je? To neznam.
Aby se nespustila ovulace předčasně. Začíná se to píchat cca 4 dny po Gonalu. To jsi neměla?
Ne nemela, ale asi proto, ze jsem mela ten Diphereline. Pak jsem mela dve injekce vecer dva dny pred Opu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.