1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
18.6.12 10:34

Beldo, to je fakt, čekání je hrozný :nevim: Mě ho teď krátí přípravy na svatbu a v srpnu pak dovolená, takže snad to uteče, ale i tak.. Já ještě nevím, jestli na IVF půjdeme hned, ale zatím mi ho doporučují, jak obvodní gyndařka, tak i na konzultaci v CARu říkali, že se uvidí podle výsledků testů, ale že u PCO se většinou IVF dělá :nevim: Tak si chci pozjišťovat co se dá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
18.6.12 11:08

A co je PCO? Treba se povede na dovce :)

• Citovat
  • Upravit
24870
18.6.12 11:19

PCOs jsou polycystické vaječníky. Nedozdávají mi vajíčka, nerostou folíci, není ovulace :nevim: Ve vaječnících je plno cystiček, které na utz vypadají jako hrozen nebo náhrdelník.. Mě když po Clostilu folík vyrostl, tak se z něj stala cysta a musela jsem na LPK. Teď znovu, ale naštěstí se pak začala sama zmenšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
18.6.12 11:20

A postřehla jsem tu, že některé chodíte k MUDr. Koukalovi, také jsme byli u něj 8) Jinak já do Repromedy chodila už dřív - na cvičení dle Mojžíšové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.6.12 15:31

Tak holky hlásím výsledek z druhého ult!!! Takže pokud jsem to stihla počítat, mám 14 vajíček, velikosti 20,18,16…přesné počty jsem nestihla, léčba je ukončena, dneska píchnu ty dvě poslední injekce na uvolnění vajíček, teď mi vypadl název a ve středu jdu na věc :D…Zbylo mi ještě 150 jednotek Gonalu. Bohužel to vyšlo na tu středu, jak jsem psala, že na ni to vyjít prostě nesmí :mrgreen:, ale p. doktorka Hromadová se přiliš netvářila na můj požadavek - jít ve čtvrtek, prej nej. a nejvhodnější doba je středa, takže to nějak udělám. Sice budu muset z tama fičet na poradu, pokud mi bude dobře - jak vám po narkoze bylo??? Naštěstí si tam jen sednu a řeknu pár vět a pojedu domů…Holt je to blbé, je to ta nejdůležitější porada z celého roku :(…nedá se…Nevíte, zda se při oběru podaří odebrat všechna vajíčka, co tam teď mám???Kéž by bylo něco na zamražení, to by bylo super. Pak budu čekat, jak se jim bude dařit a v dalším cyklu - tj. asi za tři týdny půjdu na transfer :potlesk:, pokud se vše zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.6.12 15:34
@BeldaR píše:
Aha promin, to je misto dipherelinu, zacinam uz 21. tak se tesim i bojim.

Neboj, víš přece, že to dobře dopadne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.6.12 16:07

Pardon, ne 14 vajíček, ale 14 folykul - já myslela, že je to to samé… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
18.6.12 16:14

Tak to mas dost folikulu, ja uz nevim kolik jsem jich mela, ale zda se ze ti to slo super ani jsi moc dlouho nepichala, ti teda velmi dobre asi odhadli.
Po narkoze me teda nic moc nebylo, ale nesmis ridit. Pozdeji vecer me zacalo bolet bricho, za jeden den to prestalo, ale bylo to neprijemne, ale vydrzela jsem bez prasku.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
18.6.12 16:16

A z kazdeho folikulu vajicko nemusi byt a take zalezi jak budou vajicka dozrate. Ja jsem melamyslim jedno nedozrate.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
18.6.12 16:21

Ano, už jsem to také zjistila… :lol: Týýý jo, mně připadá, že bych si to asi ani déle píchat nemohla, už ani nevím, kam a docela mě bolí břicho z toho…Na tu jednu injekci mám trochu alergii, tak ta mi vadí a když si píchám 2× denně, tak už moc volného místa nemám :,(…a když to vemu, tak jdu na odběr 11DC, ty jsi šla mylím 15tý že? Tak to máš pravdu, že to je o víc dní. A celou dobu sis píchala 450 jednotek??? A teď to bude píchat také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.6.12 16:22

Já měla z 11 folíků 11 zralých vajoch :-) Ono se může stát, že ta 20mm nevydrží, ale zase se zvětší jiná. Dva dny před OPU jsme měla podobný nález :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
18.6.12 16:29

Jj mela jsem 450 jednotek a znovu budu mit to stejne :( A ja jsem mela z tech injekci i modrak :)
No prumer vajicek je nejakych 12-13 nebo tak. Cim vic kvalitnich tim lip. Ale super ze jdes 11DC, krasne ti to vychazi!!! Drzim pesticky!!!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
18.6.12 16:31

Jessi - tak to mě těší, ty jsi těhotná, že? :D, tak snad nám to také vyjde…teď už si nic jiného než to na dozrání píchat nemám, tak dnes naposledy - hurááá. A vy jste si něco zamražovali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.6.12 16:33

Belda - podle čeho soudíš, že to krásně vychází??? Já nevím totiž, co je dobře a co ne…oni to nijak nehodnotí, spíš jen komentují a zatím mi přijde, že jsou spíš skeptičtí, než že říkají, že to vyjde :,(…pořád je to samé - pokud se podaří, pokud to vyjde, uvidíme, jak první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.6.12 16:35

@kaspluc Nee, měli jsme jen jedno embryjko, co prošlo přes PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.