Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a ty už budeš začínat stimulaci že???Týýý jo teď během tří dnů jsem si tady pročetla všechny příspěvky…jsem z toho zmatená, ale jako vesměs jsou dobré…jen ubylo holek že??Pár velmi negativních tu bylo…ale co, já jsem moc spokojená tam s nima, jsou moc hodní, milí a to, že to stojí tolik penízků - jasné, když tam každou hodinu hlídají embryjka a starají se o ně a pak je z toho člověk…myslím, že ti, co to mají zadarmo si toho nikdy nemohou vážit tak, jako my…ale řeknu ti, na zítra se bojím, bojím…jednak zákroku, jednak výsledku…snad tam něco bude…měla jsem ten krátký protokol, stimulovala většími dávkami ale ne tak dlouho, tak doufám, že to bylo dobře odhadnuto a že bude vůbec co zavádět… ![]()
Ahojky, tak jak jsi dopadla? Drzela jsem pesti!
Jj zacinam zitra strikat nosni sprej.
Ahojky holky
tak žijůůůůůůů
Opravdu jsem docela koukala, jak to bylo v pohodě…narkoza pohoda, jen mi zjistili tachykardii, tak mě pro jistotu poslali na kardiologii. Jinak za chvilinku jsem byla v „ráji“, ale je zajímavé, že jsme tam byly 4 a já jediná je slyšela a i cítila nějaký tlak dole a pohyby…pak jsem hned reagovala, špatně mi nebylo… Všichni byli naprosto neskuteční a milí, odebíral to p. doktor Koukal, opět byl velmi příjemný…Vzali mi 10 vajíček a zítra v 11 hodin mám volat na jejich stav ![]()
Jinak manželův spermiogram se rapidně zlepšil, p. doktor to hodnotil jako zcela vyhovující výsledek a to díky těm vitamínům, takže super. Měl tam i dost rychlých spermií
![]()
Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:05
@BeldaR píše:
Ahojky, tak jak jsi dopadla? Drzela jsem pesti!
Jj zacinam zitra strikat nosni sprej.
A děkuji moc za držení pěstí, vyšlo to asi
…tedy prozatím… ![]()
Ahoj holky,
dneska jsem se v Repromedě osobně seznámila s Luckou (kaspluc),tak se k vám s dovolením přidám.
V krátkosti o sobě- jmenuji se Zdeňka, je mi 28 let, s manželem máme 3,5 letou holčičku (přirozeně!),ale o druhé miminko se marně rok a půl snažíme
.
Do Repromedy jsme začali chodit letos v březnu. Já jsem v poho, ale manžel má horší SPG.
Dneska jsem byla na odběru vajíček-odebrali 8,z toho 6 je jich použitelných.
Holky, taky vám bylo po odběru tak zle?? Už mám v sobě dva ibalginy a bolest podbříšku je šílená! Nemůžu chodit, ležet a ani se dokonce smát, bo to je bolest ještě větší
! Jdu odpočívat a snad to brzo přejde. Asi si i zítra udělám volno, tak si to tady od začátku přečtu, abych veděla co, kdo a jak ![]()
Ahooooj Zdeni
tak to je super, že jsi to našla a přidala se…Týýý jo, tobě je tak zle? Na papíru, co máme je non stop linka, tak když tak volej, ať se něco nezanedbá!!! Mně je dobře, před hodinou jsem dojela z porady a vařím večeři. Bolí mě to při pohybu a kýchání
,ale nic hrozného…Jinak takže to jsi těch 8 slyšela po narkoze dobře že??? A jak s panem doktorem, byl hodný? A co spermiogram? A jak víš, že 8 odebrali a z toho 6 je k použití??? Mně řekli, že 10 budou oplodňovat…nic víc…
@kaspluc No mám ohromnou radost, především z toho, jak jsi v rauši
A 10 vajuch je fakt dobrý výsledek, uvidíš, že se bude oplodˇnovat jedna radost
Mně OPU dělal taky Koukal ![]()
@Zdeon Vítám novou příchozí. Takže holky budete vše prožívat spolu, že? Oběma vám držím palce a těším se na zítřejší dobré zprávy:-)
Jo, břicho mě bolelo, dokonce jsme si ještě tam řekla o injekci. Vydržela bych do zítřka a kdyby to nebylo lepší, tak bych volala.
Kapsluc tak to je skvely, ze uz to mas za sebou a vidis bylo to v poho, ale asi je to individualni no. Libi se mi, jak jsi pozitivni! A gratuluji k vysledku 10 zdravych vajicek, to zni velmi dobre a hlavne hrozne moc gratuluji k manzelovemu zlepseni spermiogramu, to tise zavidim ale take samozrejme preji!!! Citim, ze vam to vyjde ![]()
Jinak ahoj Zdeni, jaky mate problem vy? Snad ti bude lepe!!!
Jessikka - v rauši??,
Jsem z toho celá taková paf z toho průběhu, jak mě to nebolí, baví mě to, pera se mi líbila, injekce také byly fajn, prožíváme to s mojím velice pozitivně…On si dneska udělal výlet do Porsche Brno a projel se v autíčkách, takže si to užíváme
Bála jsem se té narkozy a když jsem dneska byla úplně v pohodě, tak jsem byla mooooc šťastná a spěchala do školy, abych uzavřela známky mým žáčkům
. Snad mi to vydrží až do konce tahle pozitivní náladička. Jo a bageta byla dobrá a ještě lepší ta voda
..A jak tady kdosi psal, že byli protivní při odběru, tak já bych tam aji ještě poležela, byli všichni moooc fajn, pořád se ptali, jak nám je, pořád za námi chodili, holky byly také super…
takže opravdu maximální spokojenost.
@BeldaR píše:
Kapsluc tak to je skvely, ze uz to mas za sebou a vidis bylo to v poho, ale asi je to individualni no. Libi se mi, jak jsi pozitivni! A gratuluji k vysledku 10 zdravych vajicek, to zni velmi dobre a hlavne hrozne moc gratuluji k manzelovemu zlepseni spermiogramu, to tise zavidim ale take samozrejme preji!!! Citim, ze vam to vyjde
Jinak ahoj Zdeni, jaky mate problem vy? Snad ti bude lepe!!!
Moc děkuji…Myslím, že u manžela to udělala abstinence piva, koupání v bazénu - což doporučovali - chladit, chladit, chladit
a také ten Profertil…Tak nějak mám také pocit, že to dobře dopadne, jelikož jsem naprosto v pohodě a klidu a šťastná
…ale uvidíme.
Zdeňka má holčičku a druhé zkoušejí už delší dobu, tak proto…Kecaly jsme spolu na pokoji ![]()
Děkuji za přijetí
.
Už bych řekla, že je to krapet lepší, uvidíme co zítra.
Dr. Koukal si mě přišel zkontrolovat i po odběru na pokoj a kontroloval tep a pak na konzultaci zase. Nějak jsme se mu asi nezdála
. A taky se divil, že jsem strašně bledá. Teď jsme měli dýchánek se sousedama venku a ty se mě úplně lekli, že co mě je, že jsem jak na odpadnutí a bílá jak zeď
. Snad se z toho vyspím
.
U nás je problém v manželovi, naše Nikolka je zázrak
. Ale taky ho Dr. dneska pochválil, že má ten SPG lepší než v březnu, že jich má víc a rychlejší. Ptal se, jestli bral nějaké vitamíny, ale ne, to samo
.
Z těch 8 vajíček bylo prý jedno prázdné a druhé nějaké bublinkaté či co. Jsem zvědavá co zítra. Taky máme volat v 11h.
Luci,i ta Jana měla 15 vajíček a jen 13 budou oplodňovat. Posl. paní nevím, ta šla až po nás, ale na recepci se skoro zhroutila. Začala brečet bolestí
. Letěla k ní ta recepční, ale pak dobrý…
Zdeni - týýý jo fakt??? Tak to se divím, vypadala dobře…a šla potom domů nebo si ji tam nechali???a 13 vajíček, to je mazec na to, jakou tam byla chviličku, že???Nám řekl jen - podařilo se nám odebrat 10 vajíček, oplodníme všechny…tak to asi znamená, že byly všechny ok..ale u nás bude mazec to PGD, tam to asi hezky vyselektují ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.