Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A HOLKY MNĚ DOPORUČIL BÍLKOVINY JEŠTĚ…V ČEM TO JE NEJVÍCE??Tak já mám asi štěstí, jsem naprosto v pohodě, včera jsem už uřadovala v práci ![]()
Tak to já už na ten sex i pomyšlení mám, ale především manžílek
…Uvidíme, mě to taky pobolívá, ale znám tedy horší bolesti, tohle je lambáda.
![]()
Nám řekli, že sex nee. Týden po ET. O sexu po OPU nemluvili, ale my jsme do toho radši nešli. Přece jenom po té stimulaci ještě můžou nějaká vajucha dozrát a nechtěli jsme si zadělat na desaterčata ![]()
Jessi ale vy jste sli po OPU za par dni na ET, my jdeme az za mesic a to by si ho manzel musel asi prilepit k nohavici¤:-)
Já mám pocit, že se mě to břicho snad praskne. Jsem jak v pátém měsíci! Jo, Koukal říkal hodně sýry atd. a vypít min. 3,5 litru a to já v pohodě dám.
Taky nechápu ten utrogestan 3×denně. Musím to zavádět i v práci
! A přece určitě by to mělo lepší efekt jen na noc ne? Takto je to hned „pryč“ ![]()
Tak vis jak kdyz ja chodila pichat uprostred hodiny CETROTIDE, tak ty kulicky uz bych dala. Ja to mam jen na noc…asi to u tebe musi rychleji pripravit…A snaz se odpocivat, to pak boli min. MNE POMAHA medunka.
Tak my jsme Utrogestan zaváděli 3× denně do konce 12tt a pak ještě dva týdny po fetoredukci. 31.5. jsem ho už směla vysadit a 4.6. už jsem ležela v nemocnici se špiněním a bolestí břicha. Je dobrý na udrženíní těhotenství tak berte dokud dávají ![]()
Nurse - aha, takže i potom je to tedy dobré…no byla to docela sranda. ty kuličky mi málem vypadly ![]()
HOLKY A V ČEM JÍTE TY BÍLKOVINY???NAPADLY MĚ SÝRY, VEJCE, MASO…JEŠTĚ NĚCO???NEMÁTE NĚJAKÉ TIPY??? ![]()
@kaspluc píše:
Nurse - aha, takže i potom je to tedy dobré…no byla to docela sranda. ty kuličky mi málem vypadly
No já se s tím taky občas prala a bále se, aby hned nevyklouzly ![]()
@nurse.007 píše:
No já se s tím taky občas prala a bále se, aby hned nevyklouzly
Už jsem se lekla, že jsem „děravá“ jenom já ![]()
Ahojky ![]()
Jo, slyšela jsem, že se ten utrogestan zavádí do 3 měsíce. No to si ještě s kuličkama užijem
. Zítra ve 12h mám volat. Už jsem tak nedočkavá!
Luci, tys už znova volala?
Stejně je mě prostě furt divně. Jakoby bolest celého břicha, žaludku…mám pocit, že je něco špatně
![]()
Pokud půjdu v pondělí na ET, jakože doufám že jo, tak půjdu hned na neschopenku. Chodila jste některá normálka do práce, nebo jste odpočívaly doma?
Nemám náročnou práci, ale prostě chci mít jistotu, že jsem udělala maximum, aby se to povedlo
.
Grilujeme na dvoře, tak jen čekám až malá usne a pak si půjdu dopít jedno z posledních citronkových piveček ![]()
SAKRA, PSALA JSEM TAK DLOUHOU ZPRAVU A SMAZALO SE MI TO…BUDU VOLAT TAKE ZITRA.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tak jak čtu tak si říkám, že jsem ráda, že ty bolesti taky někdo cítí, protože co tam byli kočeny se mnou tak nikoho nic nebolelo a já si hned říkala o injekci a trpěla jsem další tři dny. Nafouklé břicho a tlak ze spodu. Ještě po ET jsem byla nafouklá a nakonec mi řekli, že mám hodně tekutiny v břiše tak to byl ten postymulační syndrom. Doporučuji pít aspoň 2,5l až 3l tekutin a dobrý příjem vlákniny to mi fakt pomohlo a klidový režim takže pro vás holky prevence.
Jinak sex po OPU sex nevím neměla jsem na to ani pomyšlení. Jinak po ET mi říkali týden a pak jen s prezervativem. Ale upřímě jsem měla strach, že mímo při vzrušení vyplavím