Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Omlouvam se ET je co? ja jdu ve ctvrtek na UTZ tak uvidim odber snad prej nejpozdeji v utery…u nas podstupujeme PDG…budu ti moc drzet pesticky
@kaspluc No z recepce nás tam automaticky oba zavedla recepční. Myslím, že se zeptala, jestli chce manžel jít taky…
Samovolny potrat…mam dva na konte:'( proto umele oplodneni a PDG…a co je to to ET?:-D
Se v těch zkratkách tuším trošku ztrácíme
.
To je mě líto Kami, snad vám to teď vyjde. Já byla na odběru ve středu a zítra jdu na zavedení-ET= embryotransfer
ztracime…a doufam ze uz to nebudem muset nikdy pouzit a vyjde nam to hned na prvni pokus…;-)
Kamilka-take nas v pond. ceka pgd u nasich embryjek! Zdeni, budu na vas myslet, jak si z tech 6ti vyberes, ze?:-)No a zbytek tedymrazite? Kdybys tam potkala tu Janu, tak pozdravuj a at se k nam pripoji.
@Zdeon píše:
To je super, že tam může manžel být, to jsem nevěděla. V seroši Zázraky života tam manžel nemohl být, tak proto jsem asi myslela, že je to tak všude.Luci, já vždycky myslím, na co se zeptám a dojdu tam a su úplně vygumovaná
Dneska jsem si kupovala femibion a lékárnice se ptala, v jakém jsem týdnu a já že ještě v žádném![]()
Tak mě to rozesmálo.
Ale od zítra už doufám budu.
Je to takové divné, pořád si to nějak neuvědomuju.
NO A CO TY NEUVEDOMUJES, ALE CO JA? ME TO BUDE PRVNI DITKO, JA JSEM 12LET S MOJIM ZVYKLA ZIT SAMA! JA SI ANI NEUMIM PREDSTAVIT, JAKE TO JE MIT DITE…
@kamillka2 píše:
Kaspluc: budu drzet pesticky…at vse dobre dopadne…
DEKUJI…MUSI! DELAM MAXIMUM PROTO, ABY VSE VYSLO. HLAVNE NESMI MIT VSECH 10TOHO HNUSNEHO ROBERTSONA JAK JA…
Kaspluc: take moje prvni ditko..teda ja chci dvojcatka…vse se zvladne neboj…
Kaspluc: take delam maximum…po dvou spol. potratech bych si prala aby vse dobre dopadlo..
@kamillka2 píše:
Kaspluc: take moje prvni ditko..teda ja chci dvojcatka…vse se zvladne neboj…
TAK TY UZ TI BOHUZEL NEUDELAJI:-(snad nam vsem vse vyjde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.