1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
20.6.12 21:31

Holky ja zacinam zitra strikat nosni sprej synarel tak jsem zvedava, doufam ze dostanu ms a zacnu hned pekne pichat gonal.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 08:24

Holky v 11 hodin mám volat!!! :mavam: :mavam: :mavam: Držte palečky----

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 10:32

Tak dnes prvni davka synarel :) Jdu do toho po druhe!
Drzim pesti Kaspluc!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 10:36

Belda - taky držím palečky, ať ti vše vyjde…ten sprej je na co??? A neboj, zvládnete to :palec: Hned, jak zjistím výsledek, tak napíšu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 10:49

Sprej nejak zastavi hypofizu, proste nejak ten umely prechod. Napis hned!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 11:03

Volám volám, obsazeno…pokud vím, tak nám všem 4řem řekli, že máme volat v 11 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 11:11

Holkýýýýý všech 10, co mi vzali byly dobré a všech 10 se podařilo oplodnit :dance: :dance: :dance: :dance:…Teď musíme čekat do středy, jak projdou přes PGD… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 11:11

Je to dobrý výsledek?? A Zdeni, jak vy?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 11:15

Obrovska gratulace!!!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 11:20

Belda - Děkuji moooc…Myslíš, že je to dobré??? A ted mi řekli, že ve středu zavolají…to je dlouho :,(..do té doby tam volat nemám :?: To jako přežijí všechna nebo jak to je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.6.12 11:27

No teda naprostá bomba, to jsi o dvě vajucha lepší než já :mrgreen: Janě, PGD má hodně „odpadu“, ale určitě tam dvě tři pro vás budou :dance: :dance: :dance: Gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
21.6.12 11:41

Ve stredu? Ty jo to je dlouho no, asi budou delat i to PGD a pak daji vedet. No vypada to velmi dobre, vajicka dobra a taky spermie manzela dobry kdyz se oplodnili vsechny, nam treba jen 2 ze 7. Jeste se muze stat, ze se nebudou vyvijet, ale to su nemyslim, pt se vsechny oplodnili. A pak co projde PGD, ale je to velka pravdepodobnost, ze budete mit nejake vyborne kousky! Fakt moc gratuluji, snad se k vam brzy pridame :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 11:46

Holky tak to jsem ráda, že je to dobrý výsledek…Nám by bohatě stačily dvě…jedno na KET a jedno „pro jistotu“…ale hlavně, ať tam něco prostě je dobré :lol:…otravovat tam a volat tam asi nemám že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nurse.007
21.6.12 13:02

Ahojky všem,
chci se s vámi podělit o svůj příběh v Repromedě a možná poprosit i o radu pokud prožil někdo něco podobného.

První konzultaci jsme podstoupili asi před čtyřmi lety, ale manželův spermiogram byl téměř nulový a hned nám byl doporučen dárce, což samozřejmě na egu muži nepřidá tak jsme si dali čas na rozmyšlenou. Před rokem teda začátkem loňského roku jsme se rozhodli opakovat Spermio a výsledek byl nepatrně lepší tak jsme se rozhodli pro IVF. Po odběru oocytů, asi 10ti se podařilo oplodnit pouze jedno vajíčko, které se bohužel neuchytilo. Byla jsem z toho celkem dost špatná a chtěla tentokrát pauzu já. No letos v lednu začal manžel jezdit na odběry a mražení pokud našli něco zdravého a musím říct, že nás embrioložka chválila za manželovi výsledky. Bral Macu a asi to mělo něco do sebe :-). Po odběru jsem měla letos 17 oocytů a z toho jsme pro jistotu nechali 6 oplodnit dárcem a 11 manželovými spermiemi a podařilo se u obou 6 embrijek, ale u obou pouze dvě použitelná. Dárcovi 2 jsme nechali zamrazit a naše 2 jsme si po loňské zkušenosti nechali zavést. A jaj zjistili jsme, že se chytili obě :-) neskutečná radost. Na další kontrole nastalo, ale… Dr. Koukal měl divný výraz v březnu tam byl celkem nováček a tak si volal k UZ dr. Hromadouvou. Dva gestační váčky, ale tři živé plody. Ihned nám bylo řečeno, že na konci 11tt UZ na genetiku a ve 12tt fetoredukce. Strašně jsem se bála, že nakonec nebude ani jedno miminko. Naštěstí po fetoredukci jedno mimi ok a ted jsem v 16tt a začala jsem špinit. V nemocnici mi řekli, že je to tím, že ten jeden plod roste a potlačuje ty dva redukované. Ted se chci zeptat zda má toto také někdo za sebou?

Jinak všichni v Repromedě jsou zlatí jen jsem letos měla trošičku pocit odměřenosti u Dr. Veselé, ale možná to byl jen pocit.

Všem vám držím palečky ať jste při každém UZ tak šťastné jako já, když už vím, že mi v bříšku roste malá princezna. :D

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
21.6.12 13:20

Ahoj nurse, tak to moooc gratuluju!!! Jsem rada, ze jsou takove pripady. My mame take velmi spatne spermie a uz mame za sebou jedno neuspesne IVF. Brzy pujdeme na druhe, ja jsem netrpeliva a manzelovi se jeste zhorsily, ale vitaminy bere. Nemas jeste nejakou radu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.