Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rikam si, ze kdyz rikala pani, ze jsou pekna, tak to by v tom byl cert, aby byla vsechna geneticky spatna…
@kaspluc píše:
Holky jsem stestim bez sebe. JA I MANZEL! STAV 10 SE STALE DRZI, VSECHNA JSOU V PERFEKTNI KONDICI a vyviji se, maji od 6ti do 10ti bunek uz a v pond. mam volat, kolik jich pujde na pgd. V ramci ceny mame 7 embryji na vysetreni, pokud jich je vice, kazde dalsi stoji 7 tisic. Ale pujdeme do toho, clovek nikdy nevi. Ted jeste zvladnout selekci pgd a dat je hezky k ledu! A pak sup k mamince…SNAD…
Tak přeju at jich vydrží co nejvíc to musí vyjít ![]()
@Zdeon píše:Holky, co mě vlastně čeká?
Přijedeš tam počkáš si až si tě s mužem vezmou a odvedou. Mají nové transferové pokoje, kde je sprcha a toaleta. Odložíš si a počkáš na příchod dr a embrioložky půjdeš na kozu a takovou pipetkou ti provedou transfer. Je nebolestivý a jdeš hned domů. Já pak měla strach i čurat, aby mi nevypadli
Manžel tam může být semnou
?
My jsme se právě o tom zamražení ani nebavili. A o cenách už vůbec ne. Ale je to celé opravdu pálka
. No, šak zítra to zjistím.
O stádiu taky nebyla řeč. Proboha, proč nám nic neříkají? ![]()
Zítra v 9h prosím držte co můžete
.
@Zdeon Ano, manžel tam může být s tebou. Je to úžasný zážitek, když tam jste oba ![]()
Budem drzet naprosto vse a pak pisni, jak to dopadlo a co vse rikali. a hlavne se ptej!
Ahoj holky, cekam na ms abych mohla zacit stimulovat a porad nic
A co vy?
Toz a nejsi v tom? Tak u nas stejne, kulickuju o zivot, mame deset embryjek a do stredy budem znat vysledky pgd, pak snad mrazime, snad tam neco bude bez Robertsona…ale porad si opakuju, ze deset je dost a to by bylo divne, kdyby tam žádné nebylo.
To je super, že tam může manžel být, to jsem nevěděla. V seroši Zázraky života tam manžel nemohl být, tak proto jsem asi myslela, že je to tak všude.
Luci, já vždycky myslím, na co se zeptám a dojdu tam a su úplně vygumovaná
![]()
Dneska jsem si kupovala femibion a lékárnice se ptala, v jakém jsem týdnu a já že ještě v žádném
Tak mě to rozesmálo.
Ale od zítra už doufám budu.
Je to takové divné, pořád si to nějak neuvědomuju.
@jessikka píše:
@Zdeon Ano, manžel tam může být s tebou. Je to úžasný zážitek, když tam jste oba
JESSI a oni to navrhnou nebo si o to musime nejak rikat?
Ahoj devcata, tak jsem dnes zacala s pichanim hormonu, trochu operace:-D jen me desi ze menzes dnes nejak zeslabla…moc nekrvacim…mate nejaka zkusenost?
@kamillka2 Mě taky ms zeslábla. U nás píchal manžel, já prostě nemohla
. Bych na posteli seděla do teď ![]()
Dekuji moc
pichal taky pritel ale i tak jsem se bala…:-D a tak trochu jsem se vystresovala az mi bylo zle:-D tak to jsem rada…ja uz myslela ze je neco zle…ja jen spinim…jak dloho bojujes ty? prvni stimulace? ja se uz modlim…mam dva SP..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď