1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
23.6.12 22:42

Rikam si, ze kdyz rikala pani, ze jsou pekna, tak to by v tom byl cert, aby byla vsechna geneticky spatna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 22:44

Belda@A jak ty pokracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.6.12 08:25
@kaspluc píše:
Holky jsem stestim bez sebe. JA I MANZEL! STAV 10 SE STALE DRZI, VSECHNA JSOU V PERFEKTNI KONDICI a vyviji se, maji od 6ti do 10ti bunek uz a v pond. mam volat, kolik jich pujde na pgd. V ramci ceny mame 7 embryji na vysetreni, pokud jich je vice, kazde dalsi stoji 7 tisic. Ale pujdeme do toho, clovek nikdy nevi. Ted jeste zvladnout selekci pgd a dat je hezky k ledu! A pak sup k mamince…SNAD…

Tak přeju at jich vydrží co nejvíc to musí vyjít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.6.12 08:29
@Zdeon píše:

Holky, co mě vlastně čeká?

Přijedeš tam počkáš si až si tě s mužem vezmou a odvedou. Mají nové transferové pokoje, kde je sprcha a toaleta. Odložíš si a počkáš na příchod dr a embrioložky půjdeš na kozu a takovou pipetkou ti provedou transfer. Je nebolestivý a jdeš hned domů. Já pak měla strach i čurat, aby mi nevypadli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.6.12 08:44

Manžel tam může být semnou 8o?

My jsme se právě o tom zamražení ani nebavili. A o cenách už vůbec ne. Ale je to celé opravdu pálka :-(. No, šak zítra to zjistím.

O stádiu taky nebyla řeč. Proboha, proč nám nic neříkají? :evil:

Zítra v 9h prosím držte co můžete :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.6.12 09:01

@Zdeon Ano, manžel tam může být s tebou. Je to úžasný zážitek, když tam jste oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
24.6.12 14:03

Budem drzet naprosto vse a pak pisni, jak to dopadlo a co vse rikali. a hlavne se ptej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
24.6.12 17:09

Ahoj holky, cekam na ms abych mohla zacit stimulovat a porad nic :( A co vy?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
24.6.12 20:24

Toz a nejsi v tom? Tak u nas stejne, kulickuju o zivot, mame deset embryjek a do stredy budem znat vysledky pgd, pak snad mrazime, snad tam neco bude bez Robertsona…ale porad si opakuju, ze deset je dost a to by bylo divne, kdyby tam žádné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.6.12 20:37

To je super, že tam může manžel být, to jsem nevěděla. V seroši Zázraky života tam manžel nemohl být, tak proto jsem asi myslela, že je to tak všude.

Luci, já vždycky myslím, na co se zeptám a dojdu tam a su úplně vygumovaná :oops: :lol:

Dneska jsem si kupovala femibion a lékárnice se ptala, v jakém jsem týdnu a já že ještě v žádném :lol: Tak mě to rozesmálo.
Ale od zítra už doufám budu.
Je to takové divné, pořád si to nějak neuvědomuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
24.6.12 20:42
@jessikka píše:
@Zdeon Ano, manžel tam může být s tebou. Je to úžasný zážitek, když tam jste oba :)

JESSI a oni to navrhnou nebo si o to musime nejak rikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.12 20:59

Ahoj devcata, tak jsem dnes zacala s pichanim hormonu, trochu operace:-D jen me desi ze menzes dnes nejak zeslabla…moc nekrvacim…mate nejaka zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.6.12 21:07

@kamillka2 Mě taky ms zeslábla. U nás píchal manžel, já prostě nemohla :oops:. Bych na posteli seděla do teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.12 21:10

Dekuji moc :-) pichal taky pritel ale i tak jsem se bala…:-D a tak trochu jsem se vystresovala az mi bylo zle:-D tak to jsem rada…ja uz myslela ze je neco zle…ja jen spinim…jak dloho bojujes ty? prvni stimulace? ja se uz modlim…mam dva SP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.6.12 21:16

Jo, první a doufám, že poslední. Zítra jdu na ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.