1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nurse.007
21.6.12 14:25
@BeldaR píše:
Ahoj nurse, tak to moooc gratuluju!!! Jsem rada, ze jsou takove pripady. My mame take velmi spatne spermie a uz mame za sebou jedno neuspesne IVF. Brzy pujdeme na druhe, ja jsem netrpeliva a manzelovi se jeste zhorsily, ale vitaminy bere. Nemas jeste nejakou radu?

No jiná rada na tvorbu spermií nevím ani v repromedě nám neporadily brali ho tak nějak za beznadějný případ, ale přestal kouřit a začal opravdu pravidelně brát Macu a hlavně asi začal věřit. Jiná rada asi není. Výsledek je samozřejmě brán skoro za zázrak :-). Byly jsme i u jedné dobré kartářky a dělala nám nějaké odblokování psychiky tak nevím třeba to taky k něčemu bylo a navíc nám řekla, že bude holčička a to se fakt vyplnilo. Hlavu vzhůru. Myslím, že jsme si zkusili snad všechno přes endometriozu, policystické vaječníky, příznaky postymulačního syndromu, fetoredukce a ted mi zjistili Leidenskou mutaci - špatnou srážlivost krve ohrožující miminko, ale nepřestávám věřit, i když to vypadá, že proležím celé těhu.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 14:32

Manželovi se spermiogram mooooc zlepšil po Profertilu. A také jsme vyčetli pár rad - žádné teplo, koupání ve vlažné vodě, ve sprše si na konci dát téměř studenou, my máme bazén, takže je ted pořád tam…pak hodně pít, ale ne alkohol, nekouřit a neskákat…začal chodit i bez trenek :lol: a výsledek je naprosto úžasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nurse.007
21.6.12 15:14

Tak to je hlavní a gratuluju k výbornému výsledku  :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
21.6.12 15:16

Děkujeme…ale ještě není konec…ET nás teprve čeká a snad bude i něco k zavedení po PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 15:53

Holky teď po OPU nemám už používat Rosalgin??? Tak pokud vše půjde jak má tak nám KET vychází kolem 20 července :dance: Teď mám zavádět Urogestan - 2 tobolky večer…deset dní…pak menses..za jak dlouho jste ji po vysazení dostaly?? A pak od 1.dne MC lepím náplasti na přípravu dělohy pro naše bobátko :dance: Co koupání holky? Máme bazén svůj - nemám se bát se koupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.6.12 16:41

Ahojky :-)
Luci, to jsem já blokovala linku, já už volala 10,59 :D. Vše o. k. podařilo se oplodnit všech 6 a mám volat v sobotu ve 12,00h a domluvíme se, kdy dojít v pondělí. Ty jo, to máš dlouhé čekání do středy, ale určitě všechno dobře dopadne :-).
Teď až napsalas o tom rosalginu, tak jsem si já tele uvědomila, že já ty výplachy před odběrem úplně zapomněla :oops:.Snad to tak neva..
Pořád je mě trošku divně, jakoby křeče v břichu, ale v práci jsem nakonec byla.

Nurse, moc gratuluji :-)
Joooo, Dr, Koukal, tomu jsem nedošla ještě na chuť, prostě je divný a nemám k němu nějak důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 17:12

Zdeni gratulujeme vám mooooc a prosím tě, teď jsem psala Veselé, nemáme se koupat…Já můžu po týdnu a pak po ET vůbec. To bude léto co??? :-)
Holky a co sex po OPU? Můžu nebo nemůžu…Zdeni, neřekli vám? Jinak já to také pořád cítím, ale dnes už méně. No nám budou dělat totiž to PGD, ale p. Veselá mi řekla, ať si tam klidně volám :lol: :lol: jsem nedočkavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 17:23

A Zdeni ty teď už myslím lepíš ty náplasti že??? Doufám, že vám to vyjde na jedničku… :dance: :dance: Pak mi musíš napsat, jaké to bylo a vše kolem a dokola :lol:,ať mám zase přesné informace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.6.12 17:35

To je škoda, my zrovna včera pořídili na dvůr bazén. No co už no, vydržím to :-(.
O sexu nebyla teď řeč, ale myslím, že Koukal říkal, že po ET se může po týdnu co si tak pamatuju…
A mimo jiné, pořád to tam mám takovové bolavé, že na to nemám ani pomyšlení :oops:.Mě jakoby z toho bolel konečník, jak si sedám :oops:

Náplasti??? To žádné nemám. Jen zavádím 3krát denně ten utrogestan a pokaračuju ráno v prednisonu a večer 1/2 tbl. anopyrinu. Na co jsou to náplasti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 17:41

Aha tak tebe asi připravují jinak, když jdeš v pondělí…náplasti jsou na zvětšení děložní sliznice, aby lépe přijali embryjko…No a ptala ses, jestli jsi tam krvácela, jak sis myslela??? tak třeba proto tě to tak bolí…no zatím jsem bolavá taky, ale snad se to zlepší brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 17:42

A ten urogestan mám dvě kapsle večer…ale anop. a pred..jsem vysadila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.6.12 17:44

A ještě jsem se chtěla zeptat na placení…
Ve středu před odběrem jsme zaplatili 17 700,– (10 000,– ISCI a 7700,– prodloužená kult.). a píšou tam, že je to záloha 8o. A taky teď si čtu v té brožuře, že pojišťovna má spoluúčast max. na 3IVF. Mám v tom zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.6.12 17:46

To jsem se ani neptala. Kdoví, co jsem viděla :lol:. Ale zase počet vajíček jsem v tom limbu slyšela dobře :-D. Ono my jsme tam byli strašnou chvilku oprosti vám, ale to bude tím, že jste asi probírali to PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 17:55

Jojo jednak a jednak řešil ten můj tep šílený ;) A docela dopodrobna vysvětloval, jak to teď bude, když jdu až v červenci…a navíc, já se pořád na něco ptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.6.12 18:01
@Zdeon píše:
A ještě jsem se chtěla zeptat na placení…
Ve středu před odběrem jsme zaplatili 17 700,– (10 000,– ISCI a 7700,– prodloužená kult.). a píšou tam, že je to záloha 8o. A taky teď si čtu v té brožuře, že pojišťovna má spoluúčast max. na 3IVF. Mám v tom zmatek.

V klidu ta brožura je stará :D…a ma platili 17. 700,– pak 12.000 léky a ted 24.100 pgd…a všude ja psaná záloha…Asi podle mě úplně na konci po transferu nám dají celý doklad…protože se ještě má platit transfer nějaký ten tisíc myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.